tomadyna 21.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! No proszę 17 dni to już byłby dla mnie satysfakcjonujący wynik Ciekawe czy ktoś składał też "zgłoszenie o rozpoczęciu robót" jeszcze w trakcie uprawomocniania się pozwolenia ?? Widze ze energia budowlana cie rozpiera Ciekawe tylko jak długo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dziewczyny z "grupy złotego dębu", mój złoty dąb drzwi, to Humdrex (zobaczcie w albumie zdjęciowym), brama, to Spin, a okna Urzędowski, natomiast podbitka i później płotek, Sadolin wisnia (chyba). No właśnie natknęłam się w sobotę na te drzwi. Cena bardzo przystępna, pan wycenił je na 2200, już z dodatkowym zamkiem listwowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.08.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam grupę moje dziecię pierwszy raz wyjechało bez nas - jakoś nie mogę sobie znaleźć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.08.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam po urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Mam pytanie do posiadaczy bidetów wiszących: jaki macie rozstaw zaworów ciepłej i zimnej wody, tak na oko, bardziej 14 cm, czy 36 cm? Wystaja wam wężyki z bidetu na zewnątrz? Bo okazuje sie, że mi zamontowali "typowy", do którego pasuje 1 (słownie: jeden) model bidetu z Koła, oczywiście nie ten, z którego mam już zamontowany wc. Zrywać kafle, czy kupować nową serię wc i bidet....? czyżby z tego wniosek ,żeby kupić bidet i wc przed zakładaniem wody???-poradź Delf witam wszystkich-może chce ktos przysposobic lenia,który zadomowił sie u mnie i za cholere nie chce odejść a tu tyle roboty nie przed zakładaniem wody, ale przynajmniej podczas montażu "geberitów" (to znaczy tych wieszaków pod wc i bidet). węzyki powinny być schowane pod bidetem, rany julek co to było by za dziwadło z wężykami wystającymi niestety, wejdź na strone Koła i przyjrzyj się bidetom, wszystkie tak wyglądaja, poza jednym kurde nie zwórciłam na to uwagi delf któremu nie wystaje wężyk? bo nie chce mi się sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam po urlopie cześć wywczasowałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam po urlopie cześć wywczasowałaś się? ojjjj TAK! chyba za bardzo nawet, bo dziś do pracy przyszłam z taaaaaakim leniem siedzę i siedzę, myślę i myślę, trzebaby było się za pracę zabrać, ale najpierw .... kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 kurde nie zwórciłam na to uwagi delf któremu nie wystaje wężyk? bo nie chce mi się sprawdzać Varius http://www.kolo.com.pl/produkt_sku_24667.html troche specyficzny, ale chyba bede musiała go polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Nie moglam wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 21.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam grupkę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Potrzebuję 1-2 sprytnych budowlańców do wybudowania 20 m murka z betonu i pustaków, na wysokość pół metra... podeslijcie jakieś namiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 21.08.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! No proszę 17 dni to już byłby dla mnie satysfakcjonujący wynik Ciekawe czy ktoś składał też "zgłoszenie o rozpoczęciu robót" jeszcze w trakcie uprawomocniania się pozwolenia ?? myyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! No proszę 17 dni to już byłby dla mnie satysfakcjonujący wynik Ciekawe czy ktoś składał też "zgłoszenie o rozpoczęciu robót" jeszcze w trakcie uprawomocniania się pozwolenia ?? myyyyy I co zadziałało ?? Czyli zamiast 2 x 14 dni mieliście 1 x 14 dni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My zlozylismy 23 czerwca a dostalismy 12 lipca,ale faktycznie Piotr jezdzil,dzwonil i dopytywal sie co chwila i pewnie mieli go dosyc!!!! No proszę 17 dni to już byłby dla mnie satysfakcjonujący wynik Ciekawe czy ktoś składał też "zgłoszenie o rozpoczęciu robót" jeszcze w trakcie uprawomocniania się pozwolenia ?? myyyyy I co zadziałało ?? Czyli zamiast 2 x 14 dni mieliście 1 x 14 dni ?? czemu 2x14?? pozwolenie na budowę dwa tygodnie, ale zgłoszenie o rozpoczeciu tylko tydzień. nam udało się oszczędzić jakieś 5 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 po ile teraz chodzi beton "z gruchy"? ostatnio były jakieś podwyzki, może ktoś jest na bieżąco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 czemu 2x14?? pozwolenie na budowę dwa tygodnie, ale zgłoszenie o rozpoczeciu tylko tydzień. nam udało się oszczędzić jakieś 5 dni... Jak widać czowiek uczy się cały czas. Sądziłem że zgłoszenie też 14 dni. 5 dni to i tak dobra oszczędność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 czemu 2x14?? pozwolenie na budowę dwa tygodnie, ale zgłoszenie o rozpoczeciu tylko tydzień. nam udało się oszczędzić jakieś 5 dni... Jak widać czowiek uczy się cały czas. Sądziłem że zgłoszenie też 14 dni. 5 dni to i tak dobra oszczędność. tym bardziej, że jeśli sasiedzi nie są zbyt "zasadniczy" to np. prace ziemne i przyłącza można zacząć jeszcze wcześniej Oczywiście jest to niezgodne z prawem i jakby jakaś inspekcja przyjechała, to można się tłumaczyć tylko robieniem piaskownicy dla dziecka na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.08.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Lodówka zamiast chłodzić to grzeje a naprawiacz przyjdzie dopiero w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts