delf 21.08.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Lodówka zamiast chłodzić to grzeje a naprawiacz przyjdzie dopiero w środę Podobno kobiety w ciąży tak działają na sprzęty domowe ja będąc w ciąży, wsypałam do zmywarki proszek w miejsce soli, cały kilogram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Lodówka zamiast chłodzić to grzeje a naprawiacz przyjdzie dopiero w środę Podobno kobiety w ciąży "tak" działają na sprzęty domowe.... ja będąc w ciąży, wsypałam do zmywarki proszek w miejsce soli, cały kilogram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.08.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu Bo to materiał dość łatwy dla wykonawców - duże bloczki, muruje się szybko i niekoniecznie z aptekarską precyzją. Ale to przecież inwestor decyduje z czego będzie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam! Witaj Jak sie czuje przyszla mama super! do tego mamy dziś 12 rocznice ślubu O! to gratulacje! My tez mamy 12 w tym roku ale 3 wrzesnia! To ja też gratuluję. A my dwunastą rocznicę świętujemy w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu Ale Ty nie musisz się godzic, chociaż oni są teraz robestwieni - jest tak duży popyt przy zmniejszającej się podaży, że to wykonawcy wybierają nas, inwestorów, a nie na odwrót. Z czego Ty chcesz budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 kurde nie zwórciłam na to uwagi delf któremu nie wystaje wężyk? bo nie chce mi się sprawdzać Nieee, Delfowi musi wystawac, inaczej to nie byłby Delf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu Ale Ty nie musisz się godzic, chociaż oni są teraz robestwieni - jest tak duży popyt przy zmniejszającej się podaży, że to wykonawcy wybierają nas, inwestorów, a nie na odwrót. Z czego Ty chcesz budowac? Chciałem budować z BK typ D na cienkowartwową spoinę klejową i tu niestety jest problem bo ta technologia wymaga bardzo dużej dokładności i staranności od wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 21.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Potrzebuję 1-2 sprytnych budowlańców do wybudowania 20 m murka z betonu i pustaków, na wysokość pół metra... podeslijcie jakieś namiarki mogę podesłać całkiem sprawnych murarzy...kończą mi fuchę ale robią tylko w okolicy Bezrzecza..interesuje Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 21.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 witam wieczorowo...pilnie potrzebuję informacji na temat ceny , a co za tym idzie konkretnej ekipy , którzy założą instalację alarmową, kabelki w ścianie mam ...po dzisiejszej nocy...i próbie włamania sprawa jest PILNA!...mam pierwszą ofertę i chcę ją jakoś zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Potrzebuję 1-2 sprytnych budowlańców do wybudowania 20 m murka z betonu i pustaków, na wysokość pół metra... podeslijcie jakieś namiarki mogę podesłać całkiem sprawnych murarzy...kończą mi fuchę ale robią tylko w okolicy Bezrzecza..interesuje Cię? niestety nie podlegam, jestem z Załomia..ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 kurde nie zwórciłam na to uwagi delf któremu nie wystaje wężyk? bo nie chce mi się sprawdzać Nieee, Delfowi musi wystawac, inaczej to nie byłby Delf. że się ciebie jeszcze takie zawiłe żarty trzymają, podziwiam - ja już mam sianko w głowie.... ciągle coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... Masz na myśli wykonawcę z okolic Stargardu ??? Bezrzecze było dla niego za daleko. Ja może nie miałem na mysli Ytong-a, ale Solbet, Prefabet, Rurka (choć to teraz też Xella). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 21.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam po długiej nieobecności ale chodziłem nosem po ziemi na prawobrzeżnej części Szczecina próbowałem zweszyć jakąś działeczkę no i się chyba udało.Taką jak chciałem: ściana lasu, na działce młodniki iglasty, powierzchnia 2350 m, prad na działce, woda w marcu - co prawda własna oczyszczalnia ale i cena super. Miejsce Rurzyca. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam po długiej nieobecności ale chodziłem nosem po ziemi na prawobrzeżnej części Szczecina próbowałem zweszyć jakąś działeczkę no i się chyba udało. Taką jak chciałem: ściana lasu, na działce młodniki iglasty, powierzchnia 2350 m, prad na działce, woda w marcu - co prawda własna oczyszczalnia ale i cena super. Miejsce Rurzyca. Pozdrawiam wszystkich No to się Iwonka ucieszy z nowego sąsiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... Masz na myśli wykonawcę z okolic Stargardu ??? Bezrzecze było dla niego za daleko. pudło, drogi Watsonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... Masz na myśli wykonawcę z okolic Stargardu ??? Bezrzecze było dla niego za daleko. pudło, drogi Watsonie No to się poddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Umowę mam gotową Dzięki Muratorowi & Peterz & tomadyna & ......... Mam nadzieję że wybrana przeze mnie ekipa jakoś ją przełknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts