cancer 21.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... Ja buduję z Ytonga. Na razie bez większy zastrzeżeń. Zobaczcie sobie w dzienniku. JAk ktoś będzie potrzebować namiaru, to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... Ja buduję z Ytonga. Na razie bez większy zastrzeżeń. Zobaczcie sobie w dzienniku. JAk ktoś będzie potrzebować namiaru, to dajcie znać. Witaj - a o co to za pomysł z tym chudziakiem jakoś tak niżej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 pudło, drogi Watsonie No to się poddaję mówię o p. Łangowskim, opinia na liście jest ok., ale poza listą już niekoniecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam grupę w letni poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.08.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Umowę mam gotową Dzięki Muratorowi & Peterz & tomadyna & ......... Mam nadzieję że wybrana przeze mnie ekipa jakoś ją przełknie Musi! Wczoraj, gdyby nie dobra umowa, miałabym duże kłopoty a tak wykonawca (piszę o nim w rankingu ), który kilka godzin wcześniej rzucał robotę u mnie, nagle zwątpił, kiedy uświadomił sobie zakres kar zawartych w umowie i wizję potyczki w sądzie. I tak nie wiem, jak to się skończy ale jednak potwierdza się, że bez dobrej umowy nie ma co zaczynac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.08.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 kurde nie zwórciłam na to uwagi delf któremu nie wystaje wężyk? bo nie chce mi się sprawdzać Nieee, Delfowi musi wystawac, inaczej to nie byłby Delf. że się ciebie jeszcze takie zawiłe żarty trzymają, podziwiam - ja już mam sianko w głowie.... ciągle coś Delf, u mnie to chęc odreagowania (patrz post wyżej) ale z duża sympatią do Delfów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.08.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam grupę w letni poranek Szydas, czy Ty jesteś na Majorce? Bo u mnie lata nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.08.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam wtoreczkowo a ja jutro znowu poznań city a dzisiaj tyram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam grupę w letni poranek Szydas, czy Ty jesteś na Majorce? Bo u mnie lata nie widac. nie, jestem w pracy 28 godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.08.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.08.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 szydas - gratuluję Domownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam tez wtorkowo......i deszczowo wiece ile chce pko za zaswiadczenie ze jestes jego dobrym klientem???? 300 zł.....wczoraj malo z krzesła nie spadłam jak uslyszalam ile mam zaplacic za takie zaswiadczonko....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam grupę w letni poranek Szydas, czy Ty jesteś na Majorce? Bo u mnie lata nie widac. nie, jestem w pracy 28 godzinę masz zdrowie gratulacje domowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Lodówka zamiast chłodzić to grzeje a naprawiacz przyjdzie dopiero w środę Podobno kobiety w ciąży "tak" działają na sprzęty domowe.... ja będąc w ciąży, wsypałam do zmywarki proszek w miejsce soli, cały kilogram! toś mnie pocieszyła to co będzie dalej? przeciez trochę tego sprzętu w domu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 To jakaś plaga jest wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu Ale Ty nie musisz się godzic, chociaż oni są teraz robestwieni - jest tak duży popyt przy zmniejszającej się podaży, że to wykonawcy wybierają nas, inwestorów, a nie na odwrót. Z czego Ty chcesz budowac? Chciałem budować z BK typ D na cienkowartwową spoinę klejową i tu niestety jest problem bo ta technologia wymaga bardzo dużej dokładności i staranności od wykonawcy. My zarówno dom jak i teraz te garaże budujemy właśnie z BK na pióro-wpust więc właśnie cięka spoina. Na początku wykonawca kręcił nosem, że to pracochłonne itp. a że ja byłam uparta to się zgodził a potem sam powiedział, że wystarczy mieć dobry sprzęt (grzebienie) i idzie super robota - czysto, pięknie się docina materiał itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam tez wtorkowo......i deszczowo wiece ile chce pko za zaswiadczenie ze jestes jego dobrym klientem???? 300 zł.....wczoraj malo z krzesła nie spadłam jak uslyszalam ile mam zaplacic za takie zaswiadczonko....... no coś Ty? Pamiętam (ale to było jakieś 100lat temu) w Śląskim brałam (kiedyś były takie wymogi do przetargów) i dali gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 szydas - gratuluję Domownika ja też gratuluję: 500 stuknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A teraz Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.08.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam tez wtorkowo......i deszczowo wiece ile chce pko za zaswiadczenie ze jestes jego dobrym klientem???? 300 zł.....wczoraj malo z krzesła nie spadłam jak uslyszalam ile mam zaplacic za takie zaswiadczonko....... ha zgłupli do reszty, bo teraz banki to, właśnie na innych opłatach zarabiają. znajdź kogoś znajomego. druknie ci po cichu za gratisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts