Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

To jakaś plaga jest :x :roll: :cry: wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu :evil:

nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... :wink:

Ja buduję z Ytonga. Na razie bez większy zastrzeżeń. Zobaczcie sobie w dzienniku. JAk ktoś będzie potrzebować namiaru, to dajcie znać.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

To jakaś plaga jest :x :roll: :cry: wszyscy wykonawcy chca budować z Porotermu :evil:

nie każdy, nie każdy, niektórzy chcą za wszelką cenę z ytonga.... sa nawet na liście, ale na forum nikt go nie poleca..... :wink:

Ja buduję z Ytonga. Na razie bez większy zastrzeżeń. Zobaczcie sobie w dzienniku. JAk ktoś będzie potrzebować namiaru, to dajcie znać.

Witaj

- a o co to za pomysł z tym chudziakiem jakoś tak niżej ??

:oops:

Umowę mam gotową :p

Dzięki Muratorowi & Peterz & tomadyna 8) & .........

Mam nadzieję że wybrana przeze mnie ekipa jakoś ją przełknie 8)

Musi! Wczoraj, gdyby nie dobra umowa, miałabym duże kłopoty a tak wykonawca (piszę o nim w rankingu :evil: ), który kilka godzin wcześniej rzucał robotę u mnie, nagle zwątpił, kiedy uświadomił sobie zakres kar zawartych w umowie i wizję potyczki w sądzie. I tak nie wiem, jak to się skończy ale jednak potwierdza się, że bez dobrej umowy nie ma co zaczynac.

kurde nie zwórciłam na to uwagi :o

delf któremu nie wystaje wężyk? :wink: bo nie chce mi się sprawdzać :oops:

Nieee, Delfowi musi wystawac, inaczej to nie byłby Delf. :wink: :D

że się ciebie jeszcze takie zawiłe żarty trzymają, podziwiam :wink: :D - ja już mam sianko w głowie.... ciągle coś

Delf, u mnie to chęc odreagowania (patrz post wyżej) ale z duża sympatią do Delfów. :D

:evil: Lodówka zamiast chłodzić to grzeje :evil:

a naprawiacz przyjdzie dopiero w środę :cry:

Podobno kobiety w ciąży "tak" działają na sprzęty domowe....

ja będąc w ciąży, wsypałam do zmywarki proszek w miejsce soli, cały kilogram! :lol:

toś mnie pocieszyła :cry:

to co będzie dalej? przeciez trochę tego sprzętu w domu jest :o

Ale Ty nie musisz się godzic, chociaż oni są teraz robestwieni - jest tak duży popyt przy zmniejszającej się podaży, że to wykonawcy wybierają nas, inwestorów, a nie na odwrót. Z czego Ty chcesz budowac?

Chciałem budować z BK typ D na cienkowartwową spoinę klejową i tu niestety jest problem bo ta technologia wymaga bardzo dużej dokładności i staranności od wykonawcy.

My zarówno dom jak i teraz te garaże budujemy właśnie z BK na pióro-wpust więc właśnie cięka spoina. Na początku wykonawca kręcił nosem, że to pracochłonne itp. a że ja byłam uparta to się zgodził a potem sam powiedział, że wystarczy mieć dobry sprzęt (grzebienie) i idzie super robota - czysto, pięknie się docina materiał itd.

witam tez wtorkowo......i deszczowo :cry:

wiece ile chce pko za zaswiadczenie ze jestes jego dobrym klientem????

300 zł.....wczoraj malo z krzesła nie spadłam jak uslyszalam ile mam zaplacic za takie zaswiadczonko.......

no coś Ty?

Pamiętam (ale to było jakieś 100lat temu) w Śląskim brałam (kiedyś były takie wymogi do przetargów) i dali gratis

witam tez wtorkowo......i deszczowo :cry:

wiece ile chce pko za zaswiadczenie ze jestes jego dobrym klientem????

300 zł.....wczoraj malo z krzesła nie spadłam jak uslyszalam ile mam zaplacic za takie zaswiadczonko.......

ha zgłupli do reszty, bo teraz banki to, właśnie na innych opłatach zarabiają. znajdź kogoś znajomego. druknie ci po cichu za gratisa.

Cześć ludzie :D

Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap?

I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne?