tomadyna 22.08.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku.Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już :Bogdana Krzak-aRomana PrzybylskiegoKrystiana ŁangowskiegoAKTAnbudJan Ułoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Czyli na jesien moge trawniki robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Czyli na jesien moge trawniki robic? a pewnie, wszystko zalezy od pogody a w zasadzie od temperatury jako ciekawostkę podam, że w zeszłym roku zakładaliśmy trawnik co prawda z rolki 20 listopada, ale przy sprzyjających warunkach, co się sąsiedzi klientów nagadali, że ich naciągamy i takie tam, a teraz .......przez płot zaglądają bo nie wierzą, że trawa taka piękna. A wszystko zalezy właśnie od temepratury i opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Didi a czy trzeba stosowac chemie aby pozbyc sie zielska . Bo mam psa i lubie ekologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Czyli na jesien moge trawniki robic? a pewnie, wszystko zalezy od pogody a w zasadzie od temperatury jako ciekawostkę podam, że w zeszłym roku zakładaliśmy trawnik co prawda z rolki 20 listopada, ale przy sprzyjających warunkach, co się sąsiedzi klientów nagadali, że ich naciągamy i takie tam, a teraz .......przez płot zaglądają bo nie wierzą, że trawa taka piękna. A wszystko zalezy właśnie od temepratury i opadów to Ty pracujesz w firmie, która zakłada trawniki? Ile kosztuje założenie przez Was trawnika? A moze projektujecie tez ogrody? Mój mąż wczoraj pożyczył kosę od sąsiadów i skosił wysokie zielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja tez chetnie bym sie dowiedziala ile kosztuje metr trawy z rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Didi a czy trzeba stosowac chemie aby pozbyc sie zielska . Bo mam psa i lubie ekologie inne rozwiązanie to wydłubywanie chwastów na kolanach i ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Czyli na jesien moge trawniki robic? a pewnie, wszystko zalezy od pogody a w zasadzie od temperatury jako ciekawostkę podam, że w zeszłym roku zakładaliśmy trawnik co prawda z rolki 20 listopada, ale przy sprzyjających warunkach, co się sąsiedzi klientów nagadali, że ich naciągamy i takie tam, a teraz .......przez płot zaglądają bo nie wierzą, że trawa taka piękna. A wszystko zalezy właśnie od temepratury i opadów to Ty pracujesz w firmie, która zakłada trawniki? Ile kosztuje założenie przez Was trawnika? A moze projektujecie tez ogrody? Mój mąż wczoraj pożyczył kosę od sąsiadów i skosił wysokie zielska tak się jakoś złożyło, wyszłam za mąż za ogrodnika (z wyształcenia i z zamiłowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 bryta jak tam bokserka Twoja ? Moj pies słuchajcie wczoraj polazł na pole, nażarł się jakichś śmieci, śmierdział niemiłosiernie. Normlanie wzielam starą szczoteczkę do zębów, odrobine pasty i szuru buru mu te zębiska chciałam, ale się nie dał, prychał, kichał, uciekał .... Juz niech to ogrodzenie stanie bo mnie trafi cos z tymi wycieczkami mojego psa , muszę siedzieć na dworze i go pilnować A on ciągnie do krów i koni, do śmieci , do krowich placków itp. Didi to jak z tymi trawnikami? Ja nie tylko z rolki bym chciała wiedziec ile kosztuje, ale tez zwykly no i projekt ogrodu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Czyli na jesien moge trawniki robic? a pewnie, wszystko zalezy od pogody a w zasadzie od temperatury jako ciekawostkę podam, że w zeszłym roku zakładaliśmy trawnik co prawda z rolki 20 listopada, ale przy sprzyjających warunkach, co się sąsiedzi klientów nagadali, że ich naciągamy i takie tam, a teraz .......przez płot zaglądają bo nie wierzą, że trawa taka piękna. A wszystko zalezy właśnie od temepratury i opadów to Ty pracujesz w firmie, która zakłada trawniki? Ile kosztuje założenie przez Was trawnika? A moze projektujecie tez ogrody? Mój mąż wczoraj pożyczył kosę od sąsiadów i skosił wysokie zielska tak się jakoś złożyło, wyszłam za mąż za ogrodnika (z wyształcenia i z zamiłowania) ale fajnie Projektuje ogrody? Podasz ceny jakies? za te trawniki, projektowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja tez chetnie bym sie dowiedziala ile kosztuje metr trawy z rolki uff! to trudny temat, ponieważ firmy produkujące trawę dwukrotnie podniosły teraz cenę trawy, bo letnie zasiewy poszły pod zaoranie. Generalnie ceny trawy z rolki wahają się w granicach 10zł (na torfie) do 16zł (na ziemi) za mkw + transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? randap rzeczywiście jest najlepszy - tylko pamiętaj aby zastosować go w dzień gdy nie będzie deszczu bo tak to szkoda roboty. Od zastosowania tego środka, prace można wykonywać po upływie 3 tygodni Czyli na jesien moge trawniki robic? a pewnie, wszystko zalezy od pogody a w zasadzie od temperatury jako ciekawostkę podam, że w zeszłym roku zakładaliśmy trawnik co prawda z rolki 20 listopada, ale przy sprzyjających warunkach, co się sąsiedzi klientów nagadali, że ich naciągamy i takie tam, a teraz .......przez płot zaglądają bo nie wierzą, że trawa taka piękna. A wszystko zalezy właśnie od temepratury i opadów to Ty pracujesz w firmie, która zakłada trawniki? Ile kosztuje założenie przez Was trawnika? A moze projektujecie tez ogrody? Mój mąż wczoraj pożyczył kosę od sąsiadów i skosił wysokie zielska tak się jakoś złożyło, wyszłam za mąż za ogrodnika (z wyształcenia i z zamiłowania) ale fajnie Projektuje ogrody? Podasz ceny jakies? za te trawniki, projektowanie . na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Didi a czy trzeba stosowac chemie aby pozbyc sie zielska . Bo mam psa i lubie ekologie inne rozwiązanie to wydłubywanie chwastów na kolanach i ręcznie Myslalam sobie kupic takie urzadzenie to w polsce nazywa sie chyba ( glebogryzarka ) i przekopac dzialke z trzy razy oczywiscie wygrabiajac chwasty myslisz ze to by nie wystarczylo Bo chemie to wolala bym tylko w ostatecznosci Czy uwazasz ze nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 bryta jak tam bokserka Twoja ? Moj pies słuchajcie wczoraj polazł na pole, nażarł się jakichś śmieci, śmierdział niemiłosiernie. Normlanie wzielam starą szczoteczkę do zębów, odrobine pasty i szuru buru mu te zębiska chciałam, ale się nie dał, prychał, kichał, uciekał .... Juz niech to ogrodzenie stanie bo mnie trafi cos z tymi wycieczkami mojego psa , muszę siedzieć na dworze i go pilnować A on ciągnie do krów i koni, do śmieci , do krowich placków itp. Didi to jak z tymi trawnikami? Ja nie tylko z rolki bym chciała wiedziec ile kosztuje, ale tez zwykly no i projekt ogrodu jeszcze Coraz czesciej mnie wkorza bo kreci sie w nocy i przez nia nie moge spac .A najlepsze ze jest tak coraz czesciej .Moze to starosc .Ona w dzien odsypia a ja pije kawe za kawa . Cos nie moge ostatnio spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Didi a czy trzeba stosowac chemie aby pozbyc sie zielska . Bo mam psa i lubie ekologie inne rozwiązanie to wydłubywanie chwastów na kolanach i ręcznie Myslalam sobie kupic takie urzadzenie to w polsce nazywa sie chyba ( glebogryzarka ) i przekopac dzialke z trzy razy oczywiscie wygrabiajac chwasty myslisz ze to by nie wystarczylo Bo chemie to wolala bym tylko w ostatecznosci Czy uwazasz ze nie pomoze glebogryzarka? powiem tak niektóre chwasty typu perz czy powój a nawet oset mają korzenie bardzo rozłożyste i możesz tylko przeciąć te korzenie a środek wejdzie w te korzenie i zahamuje ich wzrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A jak dlugo on sie rozklada ( chodzi mi o psa lubi kopac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 bryta jak tam bokserka Twoja ? Moj pies słuchajcie wczoraj polazł na pole, nażarł się jakichś śmieci, śmierdział niemiłosiernie. Normlanie wzielam starą szczoteczkę do zębów, odrobine pasty i szuru buru mu te zębiska chciałam, ale się nie dał, prychał, kichał, uciekał .... Juz niech to ogrodzenie stanie bo mnie trafi cos z tymi wycieczkami mojego psa , muszę siedzieć na dworze i go pilnować A on ciągnie do krów i koni, do śmieci , do krowich placków itp. Didi to jak z tymi trawnikami? Ja nie tylko z rolki bym chciała wiedziec ile kosztuje, ale tez zwykly no i projekt ogrodu jeszcze Coraz czesciej mnie wkorza bo kreci sie w nocy i przez nia nie moge spac .A najlepsze ze jest tak coraz czesciej .Moze to starosc .Ona w dzien odsypia a ja pije kawe za kawa . Cos nie moge ostatnio spac Nasz tez w nocy łaził , przychodził do nas, lizal nas , cudaczył - to znow pewnie młodosc. Ale teraz jest spokoj. Spi ladnie cala noc. Mojego meza najbardziej wkurza smrod. Kilka dni temu byl u nas jeden gosc i mowil ze ladny pies, juz myslalam ze mąż odda mu go , nawet za darmo. Jedno wiem, wiecej psa nie wezmiemy, jak mam sluchac codziennie od meza ze pies go wkurza to wole nie miec psa. A nasz brok jest taki kochany. A co ja mam zrobic ze skoszonym zielskiem? mam tego mnostwo wstyd sie przyznac ale bylo juz wysokie na jakies pol metra niektore moze i wyzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Chodzi ci o to ze sie wytarza w wstretnych odpadach czy to ze czuc psa w domu . Ja czesto kupuje taki sprey na psie zapachy w niemczech nazywa sie Feebrezze . Najgorzej jest ze slinieniem jak to u bokserow Mysle ze jak czlowiek sie pobuduje i kupi nowe tapicerowane meble to bedzie problem .Bo mi podobaja sie jasne kanapy ale przy psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Chodzi ci o to ze sie wytarza w wstretnych odpadach czy to ze czuc psa w domu . Ja czesto kupuje taki sprey na psie zapachy w niemczech nazywa sie Feebrezze . Najgorzej jest ze slinieniem jak to u bokserow Mysle ze jak czlowiek sie pobuduje i kupi nowe tapicerowane meble to bedzie problem .Bo mi podobaja sie jasne kanapy ale przy psie I to i to. I co ten feebrezze zwalcza rzeczywiscie zapach psi? A feebrezze ma znosny zapach? ile to kosztuje? w Polsce pewnie nie kupię ? My nie mamy nowych mebli, ale dywan juz wali psem. Upodobal sobie ten w salonie i koniec. Wywalamy go ciagle ale nic, uparte to jak nie wiem Ze slinieniem to tak ze jak pije wode to nawet sie nie oblize tylko poprostu idzie po calym domu chlapie On woli byc na dworze wiec jak bedzie ogrodzenie bedzie caly dzien poza domem, ale na noc nie mialabym serca go zostawic, zreszta on sam na noc ciagnie do domu. A w zimie to pewnie i w dzien bedzie ciagnal. A ja bede codziennie sluchac od meza - po co ci byl ten pies! A ja tam go kocham, jak bylismy na urlopie to za nim tesknilam a w nocy czuje sie bezpieczniej, mimo ze ma dopiero 5 miechow to duzy juz jest i dzielnie broni domu przed pbcymi psami, nieproszonymi goscmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts