bryta 22.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dywany najbardziej ciagna bo na kanapach mam narzuty i czesto je piore ale tak czesto prac dywan to klopotliwe to sie po niemiecku nazywa Textilerfrischer ( odswierzacz tkanin ) robia to rozne firmy . Sprobuj moze sie zapytac np w Rossmanie on juz chyba jest w Szczecinie . To jest latwe w uzyciu i calkiem niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam co za okropna pogoda - brrr ! Zdecydowanie wolę upały. Czekam na uprawomocnienie pozwolenia i walczę o kredyt , nie mogę doczekać się przysłowiowego wbicia łopaty. pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dywany najbardziej ciagna bo na kanapach mam narzuty i czesto je piore ale tak czesto prac dywan to klopotliwe to sie po niemiecku nazywa Textilerfrischer ( odswierzacz tkanin ) robia to rozne firmy . Sprobuj moze sie zapytac np w Rossmanie on juz chyba jest w Szczecinie . To jest latwe w uzyciu i calkiem niezle oo dzieki, zapytam w rossmanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 22.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Umowę mam gotową Dzięki Muratorowi & Peterz & tomadyna & ......... Mam nadzieję że wybrana przeze mnie ekipa jakoś ją przełknie Oj umowa to bardzo ważna żecz. Wiem coś o tym... A kogo wybrałeś jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 POZWOLIŁEM SOBIE JESZCZE RAZ OGŁOSZONKO Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku. Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już : Bogdana Krzak-a Romana Przybylskiego Krystiana Łangowskiego AKT Anbud Jan Ułoga Piotr Chałstowski obiecuję - ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Klaus Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam grupę w letni poranek Szydas, czy Ty jesteś na Majorce? Bo u mnie lata nie widac. nie, jestem w pracy 28 godzinę No tak, trudno się dziwić, że masz omamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Didi, Tomadyna - privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 POZWOLIŁEM SOBIE JESZCZE RAZ OGŁOSZONKO Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku. Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już : Bogdana Krzak-a Romana Przybylskiego Krystiana Łangowskiego AKT Anbud Jan Ułoga Piotr Chałstowski obiecuję - ostatni raz ok. 16 wyślę namiar na p. Bogdanowicza, jak szukałam wykonawcy to wydawał się solidny. Wiem, że robi z materiałem, a czy tylko wykonawstwo to musiałbyś się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 22.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? ja bym na twoim miejscu robiła trawnik teraz, jest idealna pogoda, a będzie pewnie też piekna i długa jesień; nie wiem, co tam na działce masz, ale ja troche popryskałam, potam narzuciła tak z 5 cm czarnoziemu, zasiałam trawe i teraz kosze, raz na tydzien muszę, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć ludzie Zielska, zielska - pomozcie, bo nie mam sily ani czasu na przegladanie forum - czy do zniszczenia 1-szych zielsk rzeczywiscie najlepszy jest randap? I czy to prawda ze lepiej zebym teraz na jesien trawnika nie robila, tylko najpierw zniszczyla np. randapem zielsko, przeczekala do wczesnej wiosny, spryskala srodkiem drugi raz i dopiero zabrala sie za trawnik na wiosne? ja bym na twoim miejscu robiła trawnik teraz, jest idealna pogoda, a będzie pewnie też piekna i długa jesień; nie wiem, co tam na działce masz, ale ja troche popryskałam, potam narzuciła tak z 5 cm czarnoziemu, zasiałam trawe i teraz kosze, raz na tydzien muszę, a co! No jeśli nie chcę mieć błota jesienią to muszę zrobić trawnik a przynajmniej chodniczki. Bo będziemy w kaloszach do samochodu docierać.Juz nie wspomne o zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tomadyna Wielkie dzieki doszlo Jak cenowo i z terminami wypadly ekipy z ktorymi rozmawiales . Duze sa miedzy nimi roznice w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tomadyna Wielkie dzieki doszlo Jak cenowo i z terminami wypadly ekipy z ktorymi rozmawiales . Duze sa miedzy nimi roznice w cenie Napisze tak : Najtańsza ekipa to jakieś 35 tys + materiał + część maszyn Najdroższa 300 tys z materiałem i maszynami Oczywiście to mocne uproszczenie i różnice między ofertami były większe ale to by była zbyt długa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tomadyna Wielkie dzieki doszlo Jak cenowo i z terminami wypadly ekipy z ktorymi rozmawiales . Duze sa miedzy nimi roznice w cenie Napisze tak : Najtańsza ekipa to jakieś 35 tys + materiał + część maszyn Najdroższa 300 tys z materiałem i maszynami Oczywiście to mocne uproszczenie i różnice między ofertami były większe ale to by była zbyt długa historia. 35 to faktycznie tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tomadyna Wielkie dzieki doszlo Jak cenowo i z terminami wypadly ekipy z ktorymi rozmawiales . Duze sa miedzy nimi roznice w cenie Napisze tak : Najtańsza ekipa to jakieś 35 tys + materiał + część maszyn Najdroższa 300 tys z materiałem i maszynami Oczywiście to mocne uproszczenie i różnice między ofertami były większe ale to by była zbyt długa historia. 35 to faktycznie tanio Dlatego napisałem że to duże uproszczenie z tymi cenami. Te 35 to może wcale nie tak mało jeśli wziąć pod uwagę + szalunki + koparka + TOI TOI + pakamera + ogrodzenie terenu + zagęszczara + geodeta + kierownik budowy itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o wydawanie pozwolenia to już sprawdziłem i sprawa ma się tak że starostwo nie powinno już informować o wydawanym pozwoleniu sąsiadów gdyż oni nie są stroną w postępowaniu. Więc nie ma tego całego wysyłania i czekania na zwrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tomadyna Wielkie dzieki doszlo Jak cenowo i z terminami wypadly ekipy z ktorymi rozmawiales . Duze sa miedzy nimi roznice w cenie Napisze tak : Najtańsza ekipa to jakieś 35 tys + materiał + część maszyn Najdroższa 300 tys z materiałem i maszynami Oczywiście to mocne uproszczenie i różnice między ofertami były większe ale to by była zbyt długa historia. 35 to faktycznie tanio Dlatego napisałem że to duże uproszczenie z tymi cenami. Te 35 to może wcale nie tak mało jeśli wziąć pod uwagę + szalunki + koparka + TOI TOI + pakamera + ogrodzenie terenu + zagęszczara + geodeta + kierownik budowy itd itd A kierownika to i tak warto chyba miec swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 22.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam jak zawsze serdecznie Mam pytanie o koszty notarialne zakupu działki w cenie 75 tys.Prośba o info Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.08.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A co ja mam zrobic ze skoszonym zielskiem? mam tego mnostwo wstyd sie przyznac ale bylo juz wysokie na jakies pol metra niektore moze i wyzsze chyba Cię nie pocieszę - pozostale Ci założenie kompostownika Zrób tak usyp kopczyk z tej trawy i kup mocznik i posyp tym obficie - na wiosnę powinna z tego pozostać odrobinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam jak zawsze serdecznie Mam pytanie o koszty notarialne zakupu działki w cenie 75 tys. Prośba o info Pozdro Zadzwon do 1-szego lepszego notariusza - 1 minuta i bedziesz znal/a koszty. Kazdy notariusz poda te same bo ceny sa odgorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts