tomadyna 22.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A kierownika to i tak warto chyba miec swojego Tak właśnie założyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o wydawanie pozwolenia to już sprawdziłem i sprawa ma się tak że starostwo nie powinno już informować o wydawanym pozwoleniu sąsiadów gdyż oni nie są stroną w postępowaniu. Więc nie ma tego całego wysyłania i czekania na zwrotki. chyba że macie współwłasność drogi dojazdowej i będą tam prowadzone prace (np.wodociąg) to powiadamiają i czekają na zwrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o wydawanie pozwolenia to już sprawdziłem i sprawa ma się tak że starostwo nie powinno już informować o wydawanym pozwoleniu sąsiadów gdyż oni nie są stroną w postępowaniu. Więc nie ma tego całego wysyłania i czekania na zwrotki. chyba że macie współwłasność drogi dojazdowej i będą tam prowadzone prace (np.wodociąg) to powiadamiają i czekają na zwrotki tak własnie, albo jak macie czesc działki wspólnie z sasiadami, tzw. pas przeznaczony w przyszlosci pod drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 22.08.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam wieczorowo...pilnie potrzebuję informacji na temat ceny , a co za tym idzie konkretnej ekipy , którzy założą instalację alarmową, kabelki w ścianie mam ...po dzisiejszej nocy...i próbie włamania sprawa jest PILNA!...mam pierwszą ofertę i chcę ją jakoś zweryfikować ponawiam pytanie....podajcie please....namiary na sprawdzoną firmę od instalacji alarmowych,dobrych też cenowo.... najlepiej na priva,dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 22.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wtoreczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 szydas - gratuluję Domownika ooo, faktycznie. Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 POZWOLIŁEM SOBIE JESZCZE RAZ OGŁOSZONKO Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku. Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już : Bogdana Krzak-a Romana Przybylskiego Krystiana Łangowskiego AKT Anbud Jan Ułoga Piotr Chałstowski obiecuję - ostatni raz pogadaj z Romanem Szymańskim Rom-Bud, zgadza się na samo wykonawstwo, nie wiem czy robi BK - 502 567 780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 a u nas od rana rosną ściany zewnętrzne, aż miło popatrzeć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Agnieszka1, bryta my na dziesięcioletnim nieużytku zrobiliśmy tak: roundup - po dwóch tygodniach jak uschło - bronowanie (wynajęliśmy chłopaka z traktorem) - potem jeszcze raz poprawka roundupem - przekopanie widłami - zagrabienie - posianie trawki. Wyszło pięknie a mąż zgubił brzuszek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam wieczorowo...pilnie potrzebuję informacji na temat ceny , a co za tym idzie konkretnej ekipy , którzy założą instalację alarmową, kabelki w ścianie mam ...po dzisiejszej nocy...i próbie włamania sprawa jest PILNA!...mam pierwszą ofertę i chcę ją jakoś zweryfikować ponawiam pytanie....podajcie please....namiary na sprawdzoną firmę od instalacji alarmowych,dobrych też cenowo.... najlepiej na priva,dzięki!!! na liście rankingowej jest elektryk polecany przez bikosę, alarmy też robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 22.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 "Coraz czesciej mnie wkorza bo kreci sie w nocy i przez nia nie moge spac .A najlepsze ze jest tak coraz czesciej .Moze to starosc .Ona w dzien odsypia a ja pije kawe za kawa . Cos nie moge ostatnio spac Nasz tez w nocy łaził , przychodził do nas, lizal nas , cudaczył - to znow pewnie młodosc. Ale teraz jest spokoj. Spi ladnie cala noc." A nasz "owczar" śpi w pralni. Do sypialni i do pokoju córki ma zakaz wstępu i nie wchodzi nawet jak drzwi są otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 pogadaj z Romanem Szymańskim Rom-Bud, zgadza się na samo wykonawstwo, nie wiem czy robi BK - 502 567 780 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam tez wtorkowo......i deszczowo wiece ile chce pko za zaswiadczenie ze jestes jego dobrym klientem???? 300 zł.....wczoraj malo z krzesła nie spadłam jak uslyszalam ile mam zaplacic za takie zaswiadczonko....... no coś Ty? Pamiętam (ale to było jakieś 100lat temu) w Śląskim brałam (kiedyś były takie wymogi do przetargów) i dali gratis kiedys bylo gratis, do zeszlego roku kosztowalo 50 zł...a od tego jest 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 22.08.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 POZWOLIŁEM SOBIE JESZCZE RAZ OGŁOSZONKO Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku. Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już : Bogdana Krzak-a Romana Przybylskiego Krystiana Łangowskiego AKT Anbud Jan Ułoga Piotr Chałstowski obiecuję - ostatni raz pogadaj z Romanem Szymańskim Rom-Bud, zgadza się na samo wykonawstwo, nie wiem czy robi BK - 502 567 780 Jak bedziesz gadal to zapytaj sie z jakiego to powodu kupe gruzu betonowego wyciagal z Mietowej 15. Woda za miekka, piasek za twardy czy .... krecil film o katastrofach budowlanych w swoim wykonaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 POZWOLIŁEM SOBIE JESZCZE RAZ OGŁOSZONKO Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku. Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już : Bogdana Krzak-a Romana Przybylskiego Krystiana Łangowskiego AKT Anbud Jan Ułoga Piotr Chałstowski obiecuję - ostatni raz pogadaj z Romanem Szymańskim Rom-Bud, zgadza się na samo wykonawstwo, nie wiem czy robi BK - 502 567 780 Jak bedziesz gadal to zapytaj sie z jakiego to powodu kupe gruzu betonowego wyciagal z Mietowej 15. Woda za miekka, piasek za twardy czy .... krecil film o katastrofach budowlanych w swoim wykonaniu? wokół mojej budowy stoją 3 budynki stawiane przez niego. nikt z właścicieli nie narzeka na jakość. ja na razie też nie, a wszystkiego mogę dotknąć własną ręką. beton zamawia z wytwórni, więc nie sądzę, żeby powyższa informacja cokolwiek znaczyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 22.08.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 POZWOLIŁEM SOBIE JESZCZE RAZ OGŁOSZONKO Szukam ekipy do budowania domu z BK na cienką klejową spoinę. Najchętniej od końca października tego roku. Interesuje mnie samo wykonawstwo ! Za sobą mam już : Bogdana Krzak-a Romana Przybylskiego Krystiana Łangowskiego AKT Anbud Jan Ułoga Piotr Chałstowski obiecuję - ostatni raz pogadaj z Romanem Szymańskim Rom-Bud, zgadza się na samo wykonawstwo, nie wiem czy robi BK - 502 567 780 Jak bedziesz gadal to zapytaj sie z jakiego to powodu kupe gruzu betonowego wyciagal z Mietowej 15. Woda za miekka, piasek za twardy czy .... krecil film o katastrofach budowlanych w swoim wykonaniu? wokół mojej budowy stoją 3 budynki stawiane przez niego. nikt z właścicieli nie narzeka na jakość. ja na razie też nie, a wszystkiego mogę dotknąć własną ręką. beton zamawia z wytwórni, więc nie sądzę, żeby powyższa informacja cokolwiek znaczyła.... Ja go nie ocenilem, tylko zasugerowalem, zeby sie zapytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.08.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja go nie ocenilem, tylko zasugerowalem, zeby sie zapytal. w takich sytuacjach lepiej pytać inwestora, nie wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_aneta 22.08.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 PRZESTROGAwybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe kosztyczy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ja go nie ocenilem, tylko zasugerowalem, zeby sie zapytal. w takich sytuacjach lepiej pytać inwestora, nie wykonawcę Chłopaki dajcie na luzzzzzzzzzzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Pada i pada..... wiec beda grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts