bryta 23.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy ktos z was rozlozyl budowe na 2-4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy ktos z was rozlozyl budowe na 2-4 lat mi się rozłożyła na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Agnieszka1, bryta my na dziesięcioletnim nieużytku zrobiliśmy tak: roundup - po dwóch tygodniach jak uschło - bronowanie (wynajęliśmy chłopaka z traktorem) - potem jeszcze raz poprawka roundupem - przekopanie widłami - zagrabienie - posianie trawki. Wyszło pięknie a mąż zgubił brzuszek . Mi juz sąsiad proponował, że nam zabronuje - jak zobaczył męża z tą kosą chyba się mu żal go zrobiło Maggie ale nie nawoziłaś czarnoziemu? Ja się zastanawiam, czy musze nawozić, na tej ziemi zanim stanął nasz dom co rok było żyto. Trawa samosiejka i chwasty rosną na tej ziemi piorunem, może więc i trawa zasiana będzie dobrze rosła? Żyto zasiewa się na słabych glebach i się udaje. Pod trawę i rośliny to może być zdecydowanie za mało. hmmm, żyto to też trawa, przy dobrym nawożeniu nie powinno być problemu No co Didi gumki za mocno na włosach ścisnęłaś, że oczka wyszły ? Zyto to zboże ja myślałam Raczej nie tyle chodziło mi o zboże co o to, że trawa samosiejka i chwasty rosną bosko. Na sasiednich działkach - rolnych jeszcze - pastwiska są, trawka piękna, krówki skubia, skubia, a jej ciągle pełno. Chodziło mi o to ,ze skoro taka rosnie to moze i taka zasiana przeze mnie. Gdyby sie ta gleba nadawala zaoszczedzilabym kase na czarnoziem. Drzewa tez pięknie rosną tam - na polach no i nieopodal jest przeciez las No ale trawa na ogrody i trawniki to raczej bardziej wymagajace roslinki Nie! To z lekkiego zdziwienia na hipotezę. Co z tego, że żyto należy do traw - ryż też należy do traw a spróbujmy go uprawiać na glebie na której rosło żyto. Życzę powodzenia Być może u Ciebie trafia się dobra gleba czego Ci szczerze życzę, bo rzeczywiście zakup dobrej ziemi wiąże się niestety ze sporym wydatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Agnieszka1, bryta my na dziesięcioletnim nieużytku zrobiliśmy tak: roundup - po dwóch tygodniach jak uschło - bronowanie (wynajęliśmy chłopaka z traktorem) - potem jeszcze raz poprawka roundupem - przekopanie widłami - zagrabienie - posianie trawki. Wyszło pięknie a mąż zgubił brzuszek . Mi juz sąsiad proponował, że nam zabronuje - jak zobaczył męża z tą kosą chyba się mu żal go zrobiło Maggie ale nie nawoziłaś czarnoziemu? Ja się zastanawiam, czy musze nawozić, na tej ziemi zanim stanął nasz dom co rok było żyto. Trawa samosiejka i chwasty rosną na tej ziemi piorunem, może więc i trawa zasiana będzie dobrze rosła? Żyto zasiewa się na słabych glebach i się udaje. Pod trawę i rośliny to może być zdecydowanie za mało. hmmm, żyto to też trawa, przy dobrym nawożeniu nie powinno być problemu No co Didi gumki za mocno na włosach ścisnęłaś, że oczka wyszły ? Zyto to zboże ja myślałam Raczej nie tyle chodziło mi o zboże co o to, że trawa samosiejka i chwasty rosną bosko. Na sasiednich działkach - rolnych jeszcze - pastwiska są, trawka piękna, krówki skubia, skubia, a jej ciągle pełno. Chodziło mi o to ,ze skoro taka rosnie to moze i taka zasiana przeze mnie. Gdyby sie ta gleba nadawala zaoszczedzilabym kase na czarnoziem. Drzewa tez pięknie rosną tam - na polach no i nieopodal jest przeciez las No ale trawa na ogrody i trawniki to raczej bardziej wymagajace roslinki Nie! To z lekkiego zdziwienia na hipotezę. Co z tego, że żyto należy do traw - ryż też należy do traw a spróbujmy go uprawiać na glebie na której rosło żyto. Życzę powodzenia Być może u Ciebie trafia się dobra gleba czego Ci szczerze życzę, bo rzeczywiście zakup dobrej ziemi wiąże się niestety ze sporym wydatkiem. Nooo, juz liczyłam , jakies ze 3 tysiaki. A Szydas Ty piszesz bo masz doswiadczenia czy tylko tak sobie glosno myslisz ( ze przy dobrym nawozeniu .. nananana )? Bo Didi to ma doswiadczenie, a doswiadczonych trza sluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy ktos z was rozlozyl budowe na 2-4 lat mi się rozłożyła na 3 Bo tez nad tym sie zastanawiam 1 czas a wlasciwie jego brak 2 moze udalo by sie bez kredytu bo oplaty prowizje to wcale nie jest malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska Boksery sa superowe Fila B. też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ale wystarczy ze maja zarejstrowana spolke z ograniczona odpowiedzialnoscia aby nie odpowiadali swoim majatkiem Nie do końca, kodeks handlowy się sporo zmienił i jest spora grupa odpowiedzialnych przy tego typu osobie prawnej i to własnym majątkiem. A walczyć o swoje zawsze trzeba chocby po to by takich ludzi gnębić wyrokiem nawet do końca ich dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. Dawaj zdjęcie Słuchajcie ile kosztuje sad-pal - ktos kupowal ( nie wiem czy dobrze pisze, ale tak sie mowi bynajmniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to się zmieniłam a bociek znajdzie się na emblemacie tak ok świąt bożego narodzenia gdy będziemy wysłuchiwać pukania dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. A jaki z charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. znałam jednego takiego drania jeju jakie on miał pomysły koleżanki Babcia przychodziła go pilnować jak ona z mamą musiały wyjść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to poszedł agregat! Jak to pan się wyraził - germaniec a nawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to się zmieniłam a bociek znajdzie się na emblemacie tak ok świąt bożego narodzenia gdy będziemy wysłuchiwać pukania dzidzi To juz 4 miesiace do swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to się zmieniłam a bociek znajdzie się na emblemacie tak ok świąt bożego narodzenia gdy będziemy wysłuchiwać pukania dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. A jaki z charakteru straszny lizak, dzieci mogą z nim wszytko robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to się zmieniłam a bociek znajdzie się na emblemacie tak ok świąt bożego narodzenia gdy będziemy wysłuchiwać pukania dzidzi To juz 4 miesiace do swiat http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. Dawaj zdjęcie Słuchajcie ile kosztuje sad-pal - ktos kupowal ( nie wiem czy dobrze pisze, ale tak sie mowi bynajmniej ) jak zdjęcia wklejć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts