Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

A tez jak cos sie mu kaze to glupa pali ze nie slyszy

heheh moja bokserka jak bąka puściała to my od razu wołaliśmy - fuj, wynocha!!!

A ona dupe podnosiła leniwie, juz , juz miała wyjsc, ale jeszcze przystanęła, oglądnęła się i spojrzała z zapytaniem - napewno musze wyjsc??

Trzeba bylo potwierdzic :lol:

Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało?

Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy

Nasza to jak pojedziemy do lasu lub na lake to jak chcemy wracac to nas nie slyszy . Wiec czasami wsiadamy do auta i odjerzdzamy patrzymy a pies leci za nami i wtedy otwieramy dzwi do auta i wskakuje zdziwiona ze chcielismy ja zostawic

a tak sie wola i wola i nic :D

Nasz obecny pies ma hopla na pkcie gwizdu - na wolanie nie przchodzi od razu, ociaga sie, gramoli, ale jak sie zagwizdze to piorunem przybiega, galopem normalnie.

Sęk w tym ze ja sobie cicho gwizdac umiem, ale na palcach to ni :( maz ma mnie uczyc 8)

Nasza to jak pojedziemy do lasu lub na lake to jak chcemy wracac to nas nie slyszy . Wiec czasami wsiadamy do auta i odjerzdzamy patrzymy a pies leci za nami i wtedy otwieramy dzwi do auta i wskakuje zdziwiona ze chcielismy ja zostawic

a tak sie wola i wola i nic :D

Nasz obecny pies ma hopla na pkcie gwizdu - na wolanie nie przchodzi od razu, ociaga sie, gramoli, ale jak sie zagwizdze to piorunem przybiega, galopem normalnie.

Sęk w tym ze ja sobie cicho gwizdac umiem, ale na palcach to ni :( maz ma mnie uczyc 8)

Moj sie smieje jak ja gwizdam :D :D :D Fakt wychodzi mi to zalosnie

A tez jak cos sie mu kaze to glupa pali ze nie slyszy

heheh moja bokserka jak bąka puściała to my od razu wołaliśmy - fuj, wynocha!!!

A ona dupe podnosiła leniwie, juz , juz miała wyjsc, ale jeszcze przystanęła, oglądnęła się i spojrzała z zapytaniem - napewno musze wyjsc??

Trzeba bylo potwierdzic :lol:

Witam,

nasz cichociemny gramoli się nocą dzieciom do łóżek i kompletnie "głuchnie" na wezwania do zejścia. No po prostu pies śpi jak zabity! :roll:

Ostatnio jak syn kazał mu iść na miejsce, ten z miną niewiniątka władował się Weronice na kanapę.

Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało?

Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy

własnie sprawdziłam, takie sobie, białych nie ma i sa strasznie drogie.

Szukam wśród Bosch, Siemens i Gorenje (ładne są), poza tym mam tylko 60 cm głębokości do wykorzystania..... :-?

własnie sprawdziłam, takie sobie, białych nie ma i sa strasznie drogie.

Szukam wśród Bosch, Siemens i Gorenje (ładne są), poza tym mam tylko 60 cm głębokości do wykorzystania..... :-?

Albo jestem niedouczona :oops: ale mi sie wydaje ze prawie wszystkie lepsze lodowki maja ta funkcje ( wedlug mnie to chodzi ze nie trzeba rozmrazac ) Ja mam teraz Elektroluksa plusem jest bardzo cichutka minusem slaby plastik przy polkach szklanych

Wczesniej mialam AEG rewelacja chodzila 16 lat gdyby nie to ze korozja bym ja zatrzymala :lol:

Nooo, juz liczyłam , jakies ze 3 tysiaki.

A Szydas Ty piszesz bo masz doswiadczenia czy tylko tak sobie glosno myslisz ( ze przy dobrym nawozeniu .. nananana )?

Bo Didi to ma doswiadczenie, a doswiadczonych trza sluchac :)

ja to sobie tak myślę na podstawie wiedzy wrodzonej, bo tato inż rolnik, brat ogrodnik..... piszesz o ryżu, bambus też trawa, ale trzeba brać pod uwagę różnice w klimacie, to jednak zupełnie inne "trawki". Trawa na pewno nie jest bardziej wymagająca niż zboża.