Agnieszka1 23.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 jak zdjęcia wklejć klikasz na "Img" z paska górnego w oknie, wklejasz linka do zdjecia i pozniej klikasz na Img* cene sadpalu mam. Ale czy gerde tytan ktos stosowal i czy to sie sprawdza?ile kosztuje ? Jak czyscicie szyby kominkowe?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę, a w szczególności szczęśliwych posiadaczy bokserów. Tez macie pieska tak boksera 4 latka żółty chyba tak się mówi, drań jakich mało ale cudowny. A jaki z charakteru straszny lizak, dzieci mogą z nim wszytko robić. A tez jak cos sie mu kaze to glupa pali ze nie slyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A tez jak cos sie mu kaze to glupa pali ze nie slyszy heheh moja bokserka jak bąka puściała to my od razu wołaliśmy - fuj, wynocha!!! A ona dupe podnosiła leniwie, juz , juz miała wyjsc, ale jeszcze przystanęła, oglądnęła się i spojrzała z zapytaniem - napewno musze wyjsc?? Trzeba bylo potwierdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało? Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Nasza to jak pojedziemy do lasu lub na lake to jak chcemy wracac to nas nie slyszy . Wiec czasami wsiadamy do auta i odjerzdzamy patrzymy a pies leci za nami i wtedy otwieramy dzwi do auta i wskakuje zdziwiona ze chcielismy ja zostawic a tak sie wola i wola i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Nasza to jak pojedziemy do lasu lub na lake to jak chcemy wracac to nas nie slyszy . Wiec czasami wsiadamy do auta i odjerzdzamy patrzymy a pies leci za nami i wtedy otwieramy dzwi do auta i wskakuje zdziwiona ze chcielismy ja zostawic a tak sie wola i wola i nic Nasz obecny pies ma hopla na pkcie gwizdu - na wolanie nie przchodzi od razu, ociaga sie, gramoli, ale jak sie zagwizdze to piorunem przybiega, galopem normalnie. Sęk w tym ze ja sobie cicho gwizdac umiem, ale na palcach to ni maz ma mnie uczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Nasza to jak pojedziemy do lasu lub na lake to jak chcemy wracac to nas nie slyszy . Wiec czasami wsiadamy do auta i odjerzdzamy patrzymy a pies leci za nami i wtedy otwieramy dzwi do auta i wskakuje zdziwiona ze chcielismy ja zostawic a tak sie wola i wola i nic Nasz obecny pies ma hopla na pkcie gwizdu - na wolanie nie przchodzi od razu, ociaga sie, gramoli, ale jak sie zagwizdze to piorunem przybiega, galopem normalnie. Sęk w tym ze ja sobie cicho gwizdac umiem, ale na palcach to ni maz ma mnie uczyc Moj sie smieje jak ja gwizdam Fakt wychodzi mi to zalosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 A tez jak cos sie mu kaze to glupa pali ze nie slyszy heheh moja bokserka jak bąka puściała to my od razu wołaliśmy - fuj, wynocha!!! A ona dupe podnosiła leniwie, juz , juz miała wyjsc, ale jeszcze przystanęła, oglądnęła się i spojrzała z zapytaniem - napewno musze wyjsc?? Trzeba bylo potwierdzic Witam, nasz cichociemny gramoli się nocą dzieciom do łóżek i kompletnie "głuchnie" na wezwania do zejścia. No po prostu pies śpi jak zabity! Ostatnio jak syn kazał mu iść na miejsce, ten z miną niewiniątka władował się Weronice na kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 uff udało się - oto onhttp://foto.onet.pl/upload/29/2/_624700_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/43/11/_624701_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/9/39/_624704_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ale fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 pozdrawiam środkowo! sorki za spóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jacek i Ania - boski boksiu Tam ubrany to śmieje się od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 on się nie śmieje jemyu jest gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 on się nie śmieje jemyu jest gorąco Smieje sie, toz to widac od razu. Moj sie tak smieje jak go po brzuchu albo pod brodą drapie - do tego czasem skacze mu mimowolnie łapa No nie wiem, ale ja widze kiedy moj pies sie smieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 mój się śmieje cały czas jak widzi domowników; ale temu wyraźnie jest gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 23.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Syn go od czasu do czasu tak ubiera a jemu to nic nie przeszkadza. I napewno się śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało? Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy własnie sprawdziłam, takie sobie, białych nie ma i sa strasznie drogie. Szukam wśród Bosch, Siemens i Gorenje (ładne są), poza tym mam tylko 60 cm głębokości do wykorzystania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało? Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy własnie sprawdziłam, takie sobie, białych nie ma i sa strasznie drogie. Szukam wśród Bosch, Siemens i Gorenje (ładne są), poza tym mam tylko 60 cm głębokości do wykorzystania..... Albo jestem niedouczona ale mi sie wydaje ze prawie wszystkie lepsze lodowki maja ta funkcje ( wedlug mnie to chodzi ze nie trzeba rozmrazac ) Ja mam teraz Elektroluksa plusem jest bardzo cichutka minusem slaby plastik przy polkach szklanych Wczesniej mialam AEG rewelacja chodzila 16 lat gdyby nie to ze korozja bym ja zatrzymala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o lodówki to ja mam Amice. Drugi raz bym jej nie kupiła, bo chodzi juz 7 lat i nadal wyglada na nową a ja mam chec na inną no ale nie kupie bo po co jak mam dobrą Nic nie popękało, nic nie porysowało, cicho chodzi i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Nooo, juz liczyłam , jakies ze 3 tysiaki. A Szydas Ty piszesz bo masz doswiadczenia czy tylko tak sobie glosno myslisz ( ze przy dobrym nawozeniu .. nananana )? Bo Didi to ma doswiadczenie, a doswiadczonych trza sluchac ja to sobie tak myślę na podstawie wiedzy wrodzonej, bo tato inż rolnik, brat ogrodnik..... piszesz o ryżu, bambus też trawa, ale trzeba brać pod uwagę różnice w klimacie, to jednak zupełnie inne "trawki". Trawa na pewno nie jest bardziej wymagająca niż zboża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts