Didi 23.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało? Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy własnie sprawdziłam, takie sobie, białych nie ma i sa strasznie drogie. Szukam wśród Bosch, Siemens i Gorenje (ładne są), poza tym mam tylko 60 cm głębokości do wykorzystania..... Albo jestem niedouczona ale mi sie wydaje ze prawie wszystkie lepsze lodowki maja ta funkcje ( wedlug mnie to chodzi ze nie trzeba rozmrazac ) Ja mam teraz Elektroluksa plusem jest bardzo cichutka minusem slaby plastik przy polkach szklanych Wczesniej mialam AEG rewelacja chodzila 16 lat gdyby nie to ze korozja bym ja zatrzymala funkcja No Frost tzn, że dana lodówka w środku nie wytwarza płynów? nie skrapla się, nie szroni itd. jest w niej ciągle sucho ale chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Nooo, juz liczyłam , jakies ze 3 tysiaki. A Szydas Ty piszesz bo masz doswiadczenia czy tylko tak sobie glosno myslisz ( ze przy dobrym nawozeniu .. nananana )? Bo Didi to ma doswiadczenie, a doswiadczonych trza sluchac ja to sobie tak myślę na podstawie wiedzy wrodzonej, bo tato inż rolnik, brat ogrodnik..... piszesz o ryżu, bambus też trawa, ale trzeba brać pod uwagę różnice w klimacie, to jednak zupełnie inne "trawki". Trawa na pewno nie jest bardziej wymagająca niż zboża. może nie licytujmy się wykształceniem bo też się mamy czym pochwalić w tej dziedzinie zarówno rolnicze jak i ogrodnicze, a może znamy Twojego brata? Jeśli po naszej AR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ma ktos może lodówkę z funkcją No Frost? Czy faktycznie trzeba wówczas pakować wszytsko w folię, żeby nie wysychało? Właśnie wypytałam pana o te lodówki - powiedział, że są bardzo dobre (sam sobie taką niedawno kupił), niezawodne. Powiedział, że owszem trzeba mieć jedzenie w pojemnikach, bo po ok 3 dniach luźnego trzymania wysycha. I powiedział, że jeśli chodzi o marki to bardzo dobre są sharpy własnie sprawdziłam, takie sobie, białych nie ma i sa strasznie drogie. Szukam wśród Bosch, Siemens i Gorenje (ładne są), poza tym mam tylko 60 cm głębokości do wykorzystania..... Albo jestem niedouczona ale mi sie wydaje ze prawie wszystkie lepsze lodowki maja ta funkcje ( wedlug mnie to chodzi ze nie trzeba rozmrazac ) Ja mam teraz Elektroluksa plusem jest bardzo cichutka minusem slaby plastik przy polkach szklanych Wczesniej mialam AEG rewelacja chodzila 16 lat gdyby nie to ze korozja bym ja zatrzymala funkcja No Frost tzn, że dana lodówka w środku nie wytwarza płynów? nie skrapla się, nie szroni itd. jest w niej ciągle sucho ale chłodno To chyba juz nie jestem na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy ktos z was rozlozyl budowe na 2-4 lat mi się rozłożyła na 3 Bo tez nad tym sie zastanawiam 1 czas a wlasciwie jego brak 2 moze udalo by sie bez kredytu bo oplaty prowizje to wcale nie jest malo teraz w millenium maja promocje...zero oplat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 witam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.08.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam! Mam problem z odzyskaniem długu z hurtowni. Czy ktoś może mi poradzić jak mogę to załatwić od strony formalno-prawnej? Bardzo proszę o pomoc!!!! A może ktoś zna dobrego prawnika? Pozdrawiam O kurcze to aż tak daleko poszło? Witam! Niestety! Do tego juz doszło! Muszę teraz znaleźć prawnika, a z tym mam problem. spróbuj Piotr Szymik jest ok radca prawnym ma kancelarie na wojska polskiego ( kolo szkoly muzycznej) telefonu jego juz nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Didi zmień emblemacik na tego boćka bo za bardzo się zmęczysz -ciągle chodzisz i jeszcze nam tu urodzisz A mój emblemat zjadło i muszę poszukać chyba innego Dzisiaj byłam u architekt. Kobiecinka trochę mało twórcza ale zeszła z ceny do 1800 i sama załatwiam Zudy i pozwolenie na budowę. W sumie to tak wolę.Przyłącze od kanalizacji i gaz zrobi kuzynka, prąd znajomy. Teraz muszę ścignąć geologa i geodetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy ktos z was rozlozyl budowe na 2-4 lat mi się rozłożyła na 3 Bo tez nad tym sie zastanawiam 1 czas a wlasciwie jego brak 2 moze udalo by sie bez kredytu bo oplaty prowizje to wcale nie jest malo teraz w millenium maja promocje...zero oplat. Juz bylam w kilku bankach i wszystko to wyglada fajnie na reklamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Didi jak wklejasz ten emblemat bo u mnie był 1 dzień i go nie ma Wiem, że wprofilu ale jak skopiować adres www do tego obrazka jak na stronie jest kilka. Jestem noga komputerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.08.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 http://www.gify.fc.waw.pl/28/ inne z bocianami i dzidziusiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 23.08.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam! Mam problem z odzyskaniem długu z hurtowni. Czy ktoś może mi poradzić jak mogę to załatwić od strony formalno-prawnej? Bardzo proszę o pomoc!!!! A może ktoś zna dobrego prawnika? Pozdrawiam O kurcze to aż tak daleko poszło? Witam! Niestety! Do tego juz doszło! Muszę teraz znaleźć prawnika, a z tym mam problem. spróbuj Piotr Szymik jest ok radca prawnym ma kancelarie na wojska polskiego ( kolo szkoly muzycznej) telefonu jego juz nie mam. Bardzo dziękuję za informację! To wielka ulga, jak sobie pomyślę, że są ludzie do których można się zwrócić i odzew nie zostanie bez echa! Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam! Mam problem z odzyskaniem długu z hurtowni. Czy ktoś może mi poradzić jak mogę to załatwić od strony formalno-prawnej? Bardzo proszę o pomoc!!!! A może ktoś zna dobrego prawnika? Pozdrawiam O kurcze to aż tak daleko poszło? Witam! Niestety! Do tego juz doszło! Muszę teraz znaleźć prawnika, a z tym mam problem. spróbuj Piotr Szymik jest ok radca prawnym ma kancelarie na wojska polskiego ( kolo szkoly muzycznej) telefonu jego juz nie mam. Bardzo dziękuję za informację! To wielka ulga, jak sobie pomyślę, że są ludzie do których można się zwrócić i odzew nie zostanie bez echa! Wielkie dzięki! daj zać, jak sprawy się toczą, każdego może taka przykrość spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Didi jak wklejasz ten emblemat bo u mnie był 1 dzień i go nie ma Wiem, że wprofilu ale jak skopiować adres www do tego obrazka jak na stronie jest kilka. Jestem noga komputerowa. najeżdżasz myszką na dany obrazek, klikasz prawym przyciskiem i na końcu tabelki są właściwości, klikasz na nie i pokazuje się okienko z adresem www i kopiujesz go sobie a potem wklejasz jako emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Z tymi lodówkami, to ja juz nie wiem, dzisiaj pan w sklepie powiedział, że funkcja No Frost, to nie to samo, co autorozmrażanie No to jak to jest. A jeszcze jest tak, że zamrażalnik z reguły ma ręczne rozmrażanie, a chłodziarka automatyczne, ale przy jednym agregacie (a taki jest standard), to i tak trzeba romrozic wszytsko, jak się bierze za zamrażalink, tak czy nie? To jaka to wygoda z tego automatycznego rozmrażania chłodziarki? Albo ja swojego inżyniera powinnam o kant ..rozbić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Didi zmień emblemacik na tego boćka bo za bardzo się zmęczysz -ciągle chodzisz i jeszcze nam tu urodzisz A mój emblemat zjadło i muszę poszukać chyba innego A mówiłam, żeby jakiegos statecznego hipcia wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 23.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia Witamy w grupie Najlepiej to wybrac takie miejsce do ktorego cos sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia witajcie na forum, w naszej małej grupce co do działki to macie problem, jaki miał każdy z nas. trzeba wziąć samochód i jeździć, zwiedzać.... a potem się zastanawiać skąd wziąć pieniążki właśnie na tę jedną jedyną i wyjątkową działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 czy ktoś z was szanowni grupowicze zakładał odkurzacz centralny? namiary na źródło mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts