delf 23.08.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 czy ktoś z was szanowni grupowicze zakładał odkurzacz centralny? namiary na źródło mile widziane ja. odsyłam do Rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia Z żoną Małgosią szukaliśmy działki rok -> później mieliśmy rok przerwy w szukaniu -> następnie kupiliśmy działkę w dwa dni bo znaleźliśmy to i tylko to miejsce ............ by poźniej dwa lata czekać na zmianę w planie zagospodarowania przestrzennego I tym optymistycznym akcentem witam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.08.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witam grupkę. Mam nadzieję, ze nie zapomnieliście o mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.08.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia Witamy w grupie Najlepiej to wybrac takie miejsce do ktorego cos sie czuje Mnie osobiście działka sie nie podobała, chciałam zmienić okolice, ale mojemu bardzo i mnie namówił, a zaczęlismy mysleć o budowie bo trafiła się okazja i znajoma sprzedawała po dobrej cenie - teraz to bym niezle zarobiła. Ale obecnie bardzo mi się podoba i nie załuję decyzji, że uległam namowom Witam w grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Didi fajny emblemacik, na czasie Szydas gratuluje domownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.08.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 cześć Dzióbek, co tam u Ciebie? Żyjesz? Małgolinka, witaj w grupie i powodzenia w poszukiwaniach wymarzonej działki na Lewobrzeżu. My szukaliśmy naszej działki pół roku - ale warto było uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.08.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 cześć Dzióbek, co tam u Ciebie? Żyjesz? Małgolinka, witaj w grupie i powodzenia w poszukiwaniach wymarzonej działki na Lewobrzeżu. My szukaliśmy naszej działki pół roku - ale warto było uzbroić się w cierpliwość Ano żyję, tylko taka bez energi jakis mały wyjazd, zmiana klimaciku dobrze by mi zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.08.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Didi fajny emblemacik, na czasie Szydas gratuluje domownika dzięki, dzióbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.08.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 czy ktoś z was szanowni grupowicze zakładał odkurzacz centralny? namiary na źródło mile widziane ja. odsyłam do Rankingu byłem, ale trochę mała konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.08.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Witajcie! Czy ktoś z was zna ekipę, która mogłaby podciągnąć nam gaz do budynku? W gazowni określono nam termin kwiecień 2007, a my chcemy zamieszkać już w grudniu 2006; doradzono nam w gazownii abyśmy, skoro nam tak zależy, znaleźli kogoś kto ma do tego uprawnienia i zrobili to sami gaz mamy po drugiej stronie ulicy Witaj Małgolinka w grupie! Ja coraz bardziej przekonuję się do prawobrzeża, chociaż nigdy po tej stronie nie mieszkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.08.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Gdzie kupowaliście zbiorniki szamba i jakiej wielkości? wydaje mi się, że 5 m3 to chyba mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Gdzie kupowaliście zbiorniki szamba i jakiej wielkości? wydaje mi się, że 5 m3 to chyba mało Na rodzinę czteroosobową minimum 8 m3. Najlepiej sprawdź ile wody zużywacie w miesiącu (masz liczniki?), to pozwoli na oszacowanie ile będzie ścieków. Ale nie przekraczaj pojemności 10 m3, bo wtedy wymaga to zupełnie innych formalności i usytuowanie względem budynku, sąsiadów, granicy działki itd. jest zupełnie inne (20m o ile pamiętam ale to nie jest pewna informacja). Poza tym podzwoń po przedsiębiorstwach asenizacyjnych i popytaj o pojemności "szambiarek" i warunki wywozu (cena, czy za kurs, czy za m3). Z tego co pamiętam są 5 - i najczęsciej 10 - metrowe, dobrze jest dostosowac się do pojemności (tych większych). Co do miejsca kupna - też szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.08.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witajcie! Czy ktoś z was zna ekipę, która mogłaby podciągnąć nam gaz do budynku? W gazowni określono nam termin kwiecień 2007, a my chcemy zamieszkać już w grudniu 2006; doradzono nam w gazownii abyśmy, skoro nam tak zależy, znaleźli kogoś kto ma do tego uprawnienia i zrobili to sami gaz mamy po drugiej stronie ulicy Witaj Małgolinka w grupie! Ja coraz bardziej przekonuję się do prawobrzeża, chociaż nigdy po tej stronie nie mieszkałam Pamiętaj by oficjalnie poprosić gazownię o mozliwość wykonania samemu ! Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia Witaj, a moze Tanowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.08.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.08.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czy ktoś z was szanowni grupowicze zakładał odkurzacz centralny? namiary na źródło mile widziane Ja też mam. Niestety konkurencja praktycznie nie istnieje...w sumie na rynku szczecińskim liczą się tylko dwie firmy.... Osobiście polecam Odkurzacze centralne z ul. Duńskiej (dawniej byli na Przybyszewskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.08.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza. Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują. Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 24.08.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza. Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują. Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu A od kogo to brałaś? Bo w Szczecinie jest kilku przedstawicieli... Czy brałaś pod uwagę firmę z Braniborskiej? A moze ktoś ich zna i może coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts