Agnieszka1 24.08.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza. Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują. Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu A od kogo to brałaś? Bo w Szczecinie jest kilku przedstawicieli... Czy brałaś pod uwagę firmę z Braniborskiej? A moze ktoś ich zna i może coś powiedzieć? Ja brałam z EKo-Domu ( tak jak okna i drzwi ) od Pana Tymofijewicza - to na ulicy Szybowcowej - chociaz ani razu w tym biurze nie byłismy, Pan T. spotyka sie z nami tam gdzie nam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czy ktoś z was szanowni grupowicze zakładał odkurzacz centralny? namiary na źródło mile widziane ja też mam a brałam z ul. Zachodniej (chyba) z firmy BH-ROLL tel 483 10 04 lub 0600 888 333 użytkuję 2,5 roku bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza. Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują. Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu U nas przęsła, furtka i brama wiśniowskiego: na początku trzebabyło zmienić elektrozaczep w furtce (co zrobiliśmy chętnie, bo i tak chcieliśmy taki z pamięcią) a teraz po dwóch latach wymieniliśmy w bramie mały bezpiecznik - groszowa sprawa. Ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 czy ktoś z was szanowni grupowicze zakładał odkurzacz centralny? namiary na źródło mile widziane ja też mam a brałam z ul. Zachodniej (chyba) z firmy BH-ROLL tel 483 10 04 lub 0600 888 333 użytkuję 2,5 roku bez zastrzeżeń Jakis miesiąc temu robiliśmy instalację odkurzacza u tego samego Pana. Witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.08.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam! Małgolinka - witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.08.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia witaj w grupce ostatnio AGROWEST sprzedaje w Dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.08.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 24.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i dziękuję za tak miłe przyjęcie Czemu nie budujecie się wszyscy w tym samym miejscu tylko porozrzucani po całym Szczecinie Sama przyjemność mieć takich sąsiadów Na razie objeżdżamy okolice i rozglądamy się w zasadzie to jesteśmy otwarci na każdą część Szczecina - w większości miejsc gdzie byliśmy mogłabym zamieszkać od zaraz Ale chyba czas zabrać się za to bardziej konkretnie tzn. przede wszystkim sprzedać dzieciaczki do dziadków, bo z nimi to ciężka sprawa w szukaniu działki Julka (3 lata) była święcie przekonana, że działka na którą jedziemy to są ogródki działkowe za Turzynem i będzie zaraz mogła zmoczyć rękawy po łokcie, spodnie i buty - oczywiście pod pretekstem podlewania kwiatków Była bardzo wymęczona tym naszym objazdem i co chwilę pytała kiedy pojedziemy na działkę? A my na to, że przecież cały czas jedziemy Jaś (3 miesiące) dla odmiany bardzo lubi swój fotelik samochodowy pod warunkiem, że tata jedzie z odpowiednią prędkością także staruszki na przejściach dla pieszych strzeżcie się To pokrótce nasza sytuacja działkowo-budowlano-rodzinna Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i dziękuję za tak miłe przyjęcie Czemu nie budujecie się wszyscy w tym samym miejscu tylko porozrzucani po całym Szczecinie Sama przyjemność mieć takich sąsiadów Na razie objeżdżamy okolice i rozglądamy się w zasadzie to jesteśmy otwarci na każdą część Szczecina - w większości miejsc gdzie byliśmy mogłabym zamieszkać od zaraz Ale chyba czas zabrać się za to bardziej konkretnie tzn. przede wszystkim sprzedać dzieciaczki do dziadków, bo z nimi to ciężka sprawa w szukaniu działki Julka (3 lata) była święcie przekonana, że działka na którą jedziemy to są ogródki działkowe za Turzynem i będzie zaraz mogła zmoczyć rękawy po łokcie, spodnie i buty - oczywiście pod pretekstem podlewania kwiatków Była bardzo wymęczona tym naszym objazdem i co chwilę pytała kiedy pojedziemy na działkę? A my na to, że przecież cały czas jedziemy Jaś (3 miesiące) dla odmiany bardzo lubi swój fotelik samochodowy pod warunkiem, że tata jedzie z odpowiednią prędkością także staruszki na przejściach dla pieszych strzeżcie się To pokrótce nasza sytuacja działkowo-budowlano-rodzinna Pozdrawiam Małgosia czyzbys teraz mieszkala gdzies blisko turzynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.08.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witaj w grupce ostatnio AGROWEST sprzedaje w Dobrej tę firmę mogę z czystym sumieniem polecić, działeczka dobrze się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam, Małgolinka, szukając działki ustalcie sobie listę priorytetów. Dla nas np. liczyły się:1. możliwość wybudowania - tj. czy jest aktualny plan zagospodarowania przestrzennego lub czy dostanę decyzję o warunkach zabudowy na zasadzie dobrego sąsiedztwa - można sprawdzić w gminie.2. sąsiedztwo - czy oprócz tego co widać, planowane są w okolicy jakieś inwestycje? Czy jest wokół dużo zieleni? Dlatego szukałam raczej działek w istniejącej, zagospodarowanej zabudowie, żeby nie było niespodzianek. Ale to już kwestia gustu - niektórzy wolą nowo powstające osiedla3. uzbrojenie - na działce lub w drodze. zawiązywanie komitetów społecznych i zbrojenie wielu działek raczej mnie nie bawi - trwa to czasem latami4. dojazd - czy jest utwardzona droga, czy dojeżdżają środki komunikacji miejskiej? Jak masz dzieci, to jest to b.ważna rzecz - za parę lat będą jeździć do szkół i na różne zajęcia a i Wam auto może się popsuć.4. infrastruktura - czy w miejscowości jest szkoła, sklep, lekarz? No i oczywiście cena oraz to "coś", co sprawia, że chce się tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 24.08.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Właśnie miałam pytać czy zna ktoś tą firmę AGROWEST Szydas Ty masz działeczkę w Dobrej ?? Może się orientujesz po ile mniej więcej jest tam teraz za metr? I czy są jeszcze jakieś wolne działeczki? Oczywiście do nich zadzwonię ale zawsze dobrze mieć informacje z kilku źródeł Maggie to są bardzo cenne informacje i tak jak Wy mamy podobne priorytety A gdzie Wy macie działeczkę ? Agnieszka1 w tej chwili mieszkamy w centrum niedaleko 3 Maja przy sądzie. A za Turzynem to mamy taką rodzinną działeczkę na której codziennie się spotykamy Dlatego Julce działeczka kojarzy się tylko z tą za Turzynem Chociaż jak jechaliśmy pooglądać tereny to Julka powiedziała: Tato tylko nie zapomnij pojechać do sklepu po cegły, bo ja chcę DZISIAJ wybudować dom Ona jest jeszcze lepsza z pomysłami niż ja, chyba się geny porządnie zmutowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Właśnie miałam pytać czy zna ktoś tą firmę AGROWEST Szydas Ty masz działeczkę w Dobrej ?? Może się orientujesz po ile mniej więcej jest tam teraz za metr? I czy są jeszcze jakieś wolne działeczki? Oczywiście do nich zadzwonię ale zawsze dobrze mieć informacje z kilku źródeł Maggie to są bardzo cenne informacje i tak jak Wy mamy podobne priorytety A gdzie Wy macie działeczkę ? Rok temu bylo 70 zl ale teraz to nie wiem i czy dozucaja vat tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 24.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam grupke oraz nowych w grupie. Ponoc od wrzesnia mają sprzedawać działki na Bezrzeczu (firma Dom-bud). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Maggie to są bardzo cenne informacje i tak jak Wy mamy podobne priorytety A gdzie Wy macie działeczkę ? odpowiem za Nią , a co W Tanowie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam grupke oraz nowych w grupie. Ponoc od wrzesnia mają sprzedawać działki na Bezrzeczu (firma Dom-bud). Ciekawe za ile i co z uzbrojeniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 24.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej.... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:)a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia??Pozdraowiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej .... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:) a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia?? Pozdraowiam aga witaj Aga.S i Małgolinka namiary na tynkarzy mogę jutro podesłać (chyba że znajdziesz kogoś na liście http://gaiger.50webs.com/lista/), w tej chwili nie mam przy sobie. Ciągle zapominam wysłać je na listę do Klausa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? Moge polecić centrum ogrodzeń "Arkadia" na Świerczewskiej jakieś 100 m za Ramirentem. Zamawiałem u nich 2 lata temu do firmy dwie bramy automatycznie przesuwane 6-cio metrowe wiśniowskiego, jak narazie chodzą bez zarzutu. Co oni tam maja oprocz bram chodzi mi o ladne przesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts