szydas 24.08.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Właśnie miałam pytać czy zna ktoś tą firmę AGROWEST Szydas Ty masz działeczkę w Dobrej ?? Może się orientujesz po ile mniej więcej jest tam teraz za metr? I czy są jeszcze jakieś wolne działeczki? Oczywiście do nich zadzwonię ale zawsze dobrze mieć informacje z kilku źródeł Maggie to są bardzo cenne informacje i tak jak Wy mamy podobne priorytety A gdzie Wy macie działeczkę ? Rok temu bylo 70 zl ale teraz to nie wiem i czy dozucaja vat tez nie zgadza się, 70 za m2 i to już cena brutto. przy większych działkach dają parę procent upustu. aktualnie zbroją kilkanaście nowych działek, ale lepiej umówic się na ogladanie już teraz i zarezerwować sobie jakąś, bo jak wiadomo ceny wciąż idą w górę, a chętnych sporo. właściciel ma wszystko poukładane, potrzebne dokumenty ma na miejscu, nie trzeba czekać aż gmina coś wyda itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Malgolinka a zobacz to http://hacjenda.com/6685 W Dobrej ul. zagrodowa to chyba w samym srodku osiedla domkow, tylko prostokat hmm ciekawe jaki prostokat. Pelne uzbrojenie i nie droga 73tys za 1608mkw - to 45 zl/mkw - dziwnie tanio. Szydas Ty masz w Dobrej dzialke - ul. zagrodowa to nie kolo Ciebie gdzies? <bylam na Twej dzialce > hmmm....nie kojarzę, wokół mnie same "kwiatkowe" ulice. Kiedy byliście? jak się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam wisniowski na braniborskiej, maja najnizsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza. Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują. Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu wisniowski na braniborskiej montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza. Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują. Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu A od kogo to brałaś? Bo w Szczecinie jest kilku przedstawicieli... Czy brałaś pod uwagę firmę z Braniborskiej? A moze ktoś ich zna i może coś powiedzieć? ja kupowalam na braniborskiej przesla furtke brame przesuwna, jestem zadowolona i ceny maja konkurencyjne.( nalezy tylko rozmawiac ze starszym facetem) maja swoj montaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. a ja to co? od macochy? Cos tu rozdaja jedynie "wątpliwości" Robię zbiórkę datków dla poratowania Znękanego Inwestora. Agnieszka, Bryta, ile deklarujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i dziękuję za tak miłe przyjęcie Czemu nie budujecie się wszyscy w tym samym miejscu tylko porozrzucani po całym Szczecinie Sama przyjemność mieć takich sąsiadów Na razie objeżdżamy okolice i rozglądamy się w zasadzie to jesteśmy otwarci na każdą część Szczecina - w większości miejsc gdzie byliśmy mogłabym zamieszkać od zaraz Ale chyba czas zabrać się za to bardziej konkretnie tzn. przede wszystkim sprzedać dzieciaczki do dziadków, bo z nimi to ciężka sprawa w szukaniu działki Julka (3 lata) była święcie przekonana, że działka na którą jedziemy to są ogródki działkowe za Turzynem i będzie zaraz mogła zmoczyć rękawy po łokcie, spodnie i buty - oczywiście pod pretekstem podlewania kwiatków Była bardzo wymęczona tym naszym objazdem i co chwilę pytała kiedy pojedziemy na działkę? A my na to, że przecież cały czas jedziemy Jaś (3 miesiące) dla odmiany bardzo lubi swój fotelik samochodowy pod warunkiem, że tata jedzie z odpowiednią prędkością także staruszki na przejściach dla pieszych strzeżcie się To pokrótce nasza sytuacja działkowo-budowlano-rodzinna Pozdrawiam Małgosia witaj i zerknij Kościno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. trobe - odpowiedź w drodze ... Peterz, dzięki. Kolejne pytanie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej .... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:) a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia?? Pozdraowiam aga zerknij na tynkarza Bolka jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 namiary na tynkarzy mogę jutro podesłać (chyba że znajdziesz kogoś na liście http://gaiger.50webs.com/lista/), w tej chwili nie mam przy sobie. Ciągle zapominam wysłać je na listę do Klausa Monka, dawaj, dawaj. Wszyscy czekamy z niecierpliwością. Czy ja też mogę prosic na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 co znowu ....mowi ze postow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 zepsuło sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej .... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:) a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia?? Pozdraowiam aga zerknij na tynkarza Bolka jest ok Zarobiony do upadłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 zepsuło sie Naprawiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 zepsuło sie Naprawiłam! no wlasnie nie...dalej pokazuje ze nie istnieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 24.08.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witaj i zerknij Kościno albo Stolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witaj i zerknij Kościno albo Stolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 24.08.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 witaj i zerknij Kościno albo Stolec trochę gówniana nazwa ale działki ładne i jeziorko też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Między Dobrą a Wołczkowem planowana jest obwodnica Szczecina. Trzeba więc dobrze sprawdzić, czy działki na wjeździe do Dobrej nie będą aby za blisko tej trasy. W Tanowie jakiś czas temu widziałam tablice o sprzedaży działek przy ul. Szkolnej. A w ogóle to uchwalany jest plan zagospodarowania dla Tanowa. Choć wygląda na to, że w tym roku nie zdąży wejść w życie. A ja bym dobrze sprawdził czy się nie da kupić takiej co dokładnie na trasie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.08.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Między Dobrą a Wołczkowem planowana jest obwodnica Szczecina. Trzeba więc dobrze sprawdzić, czy działki na wjeździe do Dobrej nie będą aby za blisko tej trasy. W Tanowie jakiś czas temu widziałam tablice o sprzedaży działek przy ul. Szkolnej. A w ogóle to uchwalany jest plan zagospodarowania dla Tanowa. Choć wygląda na to, że w tym roku nie zdąży wejść w życie. A ja bym dobrze sprawdził czy się nie da kupić takiej co dokładnie na trasie leży. teoretycznie rewelacyjna lokata kapitału, ale w państwie prawa i sprawiedliwości może się okazać, że to działalność wywrotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts