Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Właśnie miałam pytać czy zna ktoś tą firmę AGROWEST :D

Szydas Ty masz działeczkę w Dobrej ?? Może się orientujesz po ile mniej więcej jest tam teraz za metr? I czy są jeszcze jakieś wolne działeczki? Oczywiście do nich zadzwonię ale zawsze dobrze mieć informacje z kilku źródeł :)

Maggie to są bardzo cenne informacje i tak jak Wy mamy podobne priorytety :) A gdzie Wy macie działeczkę ?

Rok temu bylo 70 zl ale teraz to nie wiem i czy dozucaja vat tez nie

zgadza się, 70 za m2 i to już cena brutto. przy większych działkach dają parę procent upustu. aktualnie zbroją kilkanaście nowych działek, ale lepiej umówic się na ogladanie już teraz i zarezerwować sobie jakąś, bo jak wiadomo ceny wciąż idą w górę, a chętnych sporo. właściciel ma wszystko poukładane, potrzebne dokumenty ma na miejscu, nie trzeba czekać aż gmina coś wyda itp.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Malgolinka a zobacz to

http://hacjenda.com/6685

W Dobrej ul. zagrodowa to chyba w samym srodku osiedla domkow, tylko prostokat hmm ciekawe jaki prostokat. Pelne uzbrojenie i nie droga 73tys za 1608mkw - to 45 zl/mkw - dziwnie tanio.

Szydas Ty masz w Dobrej dzialke - ul. zagrodowa to nie kolo Ciebie gdzies? <bylam na Twej dzialce 8) >

hmmm....nie kojarzę, wokół mnie same "kwiatkowe" ulice. Kiedy byliście? jak się podobało?

Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram?

Pozdrawiam

Ale do montażu czy żeby kupic?

Najlepiej tak "wszystko w jednym" :).

Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia?

My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały :)

Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza.

Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują.

Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu :)

wisniowski na braniborskiej montuje :)

Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram?

Pozdrawiam

Ale do montażu czy żeby kupic?

Najlepiej tak "wszystko w jednym" :).

Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia?

My kupiliśmy własnie bramę przesuwną i furtkę Wiśnioweskiego - wczoraj przyjechały :)

Koleżanka ma tę bramę 4 lata i się sprawdza.

Sęk w tym, że do montażu trzeba sobie znaleźć kogoś bo oni nie montują.

Ale to jest tak prosty montaż, że można samemu :)

A od kogo to brałaś? Bo w Szczecinie jest kilku przedstawicieli... Czy brałaś pod uwagę firmę z Braniborskiej? A moze ktoś ich zna i może coś powiedzieć?

ja kupowalam na braniborskiej przesla furtke brame przesuwna, jestem zadowolona i ceny maja konkurencyjne.( nalezy tylko rozmawiac ze starszym facetem) maja swoj montaz.

Witam wszystkich i dziękuję za tak miłe przyjęcie :)

Czemu nie budujecie się wszyscy w tym samym miejscu tylko porozrzucani po całym Szczecinie :wink: Sama przyjemność mieć takich sąsiadów :)

Na razie objeżdżamy okolice i rozglądamy się 8) w zasadzie to jesteśmy otwarci na każdą część Szczecina - w większości miejsc gdzie byliśmy mogłabym zamieszkać od zaraz :lol:

Ale chyba czas zabrać się za to bardziej konkretnie tzn. przede wszystkim sprzedać dzieciaczki do dziadków, bo z nimi to ciężka sprawa w szukaniu działki :) Julka (3 lata) była święcie przekonana, że działka na którą jedziemy to są ogródki działkowe za Turzynem i będzie zaraz mogła zmoczyć rękawy po łokcie, spodnie i buty - oczywiście pod pretekstem podlewania kwiatków :) Była bardzo wymęczona tym naszym objazdem i co chwilę pytała kiedy pojedziemy na działkę? A my na to, że przecież cały czas jedziemy :D Jaś (3 miesiące) dla odmiany bardzo lubi swój fotelik samochodowy pod warunkiem, że tata jedzie z odpowiednią prędkością także staruszki na przejściach dla pieszych strzeżcie się :D

To pokrótce nasza sytuacja działkowo-budowlano-rodzinna :)

Pozdrawiam

Małgosia

witaj

i zerknij Kościno :)

no hej

.... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:)

a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia??

Pozdraowiam

aga

zerknij na tynkarza Bolka :) jest ok

no hej

.... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:)

a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia??

Pozdraowiam

aga

zerknij na tynkarza Bolka :) jest ok

Zarobiony do upadłego.

Między Dobrą a Wołczkowem planowana jest obwodnica Szczecina. Trzeba więc dobrze sprawdzić, czy działki na wjeździe do Dobrej nie będą aby za blisko tej trasy.

W Tanowie jakiś czas temu widziałam tablice o sprzedaży działek przy ul. Szkolnej. A w ogóle to uchwalany jest plan zagospodarowania dla Tanowa. Choć wygląda na to, że w tym roku nie zdąży wejść w życie.

A ja bym dobrze sprawdził czy się nie da kupić takiej co dokładnie na trasie leży.

Między Dobrą a Wołczkowem planowana jest obwodnica Szczecina. Trzeba więc dobrze sprawdzić, czy działki na wjeździe do Dobrej nie będą aby za blisko tej trasy.

W Tanowie jakiś czas temu widziałam tablice o sprzedaży działek przy ul. Szkolnej. A w ogóle to uchwalany jest plan zagospodarowania dla Tanowa. Choć wygląda na to, że w tym roku nie zdąży wejść w życie.

A ja bym dobrze sprawdził czy się nie da kupić takiej co dokładnie na trasie leży.

teoretycznie rewelacyjna lokata kapitału, ale w państwie prawa i sprawiedliwości może się okazać, że to działalność wywrotowa :D