iwa-k 24.08.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Bryta pewnei ze mozna:) zalom/pucice Monka pewnie bede bardzo wdzieczna o te namiary:) witam sąsiadkę A jak tam budowa bo taki fajny projekt i ciekawa jestem realizacji zapraszam do Załomia na naszą budowę, w przyszlym tygodniu tynkujemy i malujemy dom więc będzie już lepiej wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.08.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Buuuu.... dzwoniłam do AGROWEST nie mają już działek, bo jak Pan powiedział sprzedali wszystkie bo były za tanie Za 4 tygodnie będą mieli przed Dobrą po lewej stronie cena za metr 120 zł A do Dom-Budu też dzwoniłam i pan jakiś taki niemiły też mi oznajmił, że nie mają i jak chcę to mogę dzwonić za miesiąc najwcześniej To tym optymistycznym akcentem pozdrawiam wszystkich i szukam dalej... może prawobrzeże ?? Witaj Pan Stec zawsze ma dobry humor i rzeczywiscie sprzedal. Wiem ze sa na wtornym dzialki z AgroWestu za okolo 80 zl za metr. Nam jedno z biur oferowalo taka dzialke zaraz naprzeciwko boiska obok drogi gminnej. Jezeli interesuje to moge dac namiary na biuro. .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.08.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witajcie Dostalem wycene gruntu i zanioslem do banku, cena za metr wyzsza niz zaplacilem wiec dla mnie wycena jest korzystna. Mam nadzieje ze bank tez bedzie zadowolony. Co do terminu to w poniedzialek byl Pan na budowie w srode rano gotowa wycena. Jakbym sie uparl to bylaby we wtorek. Namiary co do rzeczoznawcy dam na liste.Pozdrawiam.:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 24.08.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 PRZESTROGA wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila.... U nas pomylil sie 1,5 m i ponoc nie byl wcale na budowie!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza7belka 24.08.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Poszukuje zleceniodawcy na wyszukanie, czy pracownik nie przesiaduje w internecie w godzinach pracy.Ewentualne zlecenia na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 24.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Puk, puk.... czy można się do Was przyłączyć ?? Razem z mężem jesteśmy teraz na etapie szukania działeczki pod nasz domek Czyli zupełnie zieloni w temacie ... Prawdę mówiąc to ceny działek w tej chwili powalają z nóg Wahamy się ciągle pomiędzy prawo a lewobrzeżem ale chyba jednak stawiamy na lewy brzeg może okolice Dobrej, Grzepnicy... Pozdrawiam Małgosia witajcie na forum, w naszej małej grupce co do działki to macie problem, jaki miał każdy z nas. trzeba wziąć samochód i jeździć, zwiedzać.... a potem się zastanawiać skąd wziąć pieniążki właśnie na tę jedną jedyną i wyjątkową działeczkę Faktycznie, z działkami jest teraz problem. Z żoncią robiliśmy łącznie 3 podejścia: 3 lata temy rok temu i.... trzeci raz teraz w końcu zakończony sukcesem. Jeździliśmy chyba z miesiąc z pośrednikami, a działka sama nas znalazła i to bez pośredników. Teraz walki budowlanej ciąg dalszy......... DRŻYJCIE URZĘDY !!! NADCHODZĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 PRZESTROGA wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila.... U nas pomylil sie 1,5 m i ponoc nie byl wcale na budowie!!!!!!!!!!!!!!! tylko mu nie odpuszczajcie!!! jeżeli macie wtórniki i możecie udowodnić, że to on wytyczył budynek, to żądajcie pokrycia kosztów niezbędnych zmian. jak nie to sprawę szybciutko do sądu. równolegle można domagać się odebrania mu uprawnień zawodowych. i najgorsza rzecz jaką możecie mu zrobić - wyślijcie opinie do Klausa, na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 24.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 albo Stolec trochę gówniana nazwa ale działki ładne i jeziorko też peterz grunt to poczucie humoru Wiem ze sa na wtornym dzialki z AgroWestu za okolo 80 zl za metr. Nam jedno z biur oferowalo taka dzialke zaraz naprzeciwko boiska obok drogi gminnej. Jezeli interesuje to moge dac namiary na biuro. matam bardzo poproszę a działka sama nas znalazła ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 24.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Uszanowanko wieczorowa porą Co moi drodzy forumowicze myślicie o zakupie działeczki już z pozwoleniem na budowę i gotowym projekcie który i tak będziecie zmieniać. Pytam o to czy nie będzie kłopotów ze zmianą projektu i czy fakt że pozwolenie na budowe już jest jest w przypadku zmiany projektu na inny istotny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem grupkę Zobacyłam na żywo super drewniany taras i tak mi sie ten pomysł spodobał, że zachorowałam i zaczęłam wertować w internecie i szukać wykonawców. Może ktos kogoś polecić?? Potrzebuje porady do mojej koncepcji bo sobie cos wymysliłam tylko czy to da sie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A myślałam, że uda mi sie otworzyć nowa stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Uszanowanko wieczorowa porą Co moi drodzy forumowicze myślicie o zakupie działeczki już z pozwoleniem na budowę i gotowym projekcie który i tak będziecie zmieniać. Pytam o to czy nie będzie kłopotów ze zmianą projektu i czy fakt że pozwolenie na budowe już jest jest w przypadku zmiany projektu na inny istotny? Pozdrawiam istotna zmiana w projekcie wymaga ponownego wystąpienia o pozwolenie, gdyż to jest wydane na podstawie m.in. zgodności projektu z lokalnym planem zagospodarowania. wprowadzone zmiany mogą już nie pasować do ustaleń, bedą wymagać zmiany projektu przyłączy itp. generalnie jeśli projekt wam nie odpowiada to nie ma sensu dopłacać za pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Uszanowanko wieczorowa porą Co moi drodzy forumowicze myślicie o zakupie działeczki już z pozwoleniem na budowę i gotowym projekcie który i tak będziecie zmieniać. Pytam o to czy nie będzie kłopotów ze zmianą projektu i czy fakt że pozwolenie na budowe już jest jest w przypadku zmiany projektu na inny istotny? Pozdrawiam jeżeli całkowita zmiana projektu na inny to pewnie trzeba będzie wystapić o nowe pozwolenie - raczej napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 matam bardzo poproszę poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 24.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 24.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam prężną Grupę Szczecińską Trochę popadało i nastąpił wysyp nowych grupowiczów :) Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 24.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 MATaM napisał:Wiem ze sa na wtornym dzialki z AgroWestu za okolo 80 zl za metr. Nam jedno z biur oferowalo taka dzialke zaraz naprzeciwko boiska obok drogi gminnej. Jezeli interesuje to moge dac namiary na biuro. Jeśli można to poproszę o namiarArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 24.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską.Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania.Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.08.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 MaTaM napisał: Wiem ze sa na wtornym dzialki z AgroWestu za okolo 80 zl za metr. Nam jedno z biur oferowalo taka dzialke zaraz naprzeciwko boiska obok drogi gminnej. Jezeli interesuje to moge dac namiary na biuro. Jeśli można to poproszę o namiar Artur poszlo na priv. W sumie zastanawialem sie czy nie podac tej informacji na forum zeby nie odpisywac kazdemy chetnemu. Z drugiej strony osoby nie udzielajace moglyby wyprzedzic aktywnych i pytajacych. Mialem takze watpliwosci czy wogole drugi raz podawac. Ale ... biuro to oferowalo dwie dzialki to mam czystsze sumienie . Pozdrawiam .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem grupkę Zobacyłam na żywo super drewniany taras i tak mi sie ten pomysł spodobał, że zachorowałam i zaczęłam wertować w internecie i szukać wykonawców. Może ktos kogoś polecić?? Potrzebuje porady do mojej koncepcji bo sobie cos wymysliłam tylko czy to da sie zrobić z drewna wszytsko sie da! ja tez chyba będę miała drewniany, wokół koła z granitu wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts