Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską.

Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania.

Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania.

Widze, że macie wrzesniowa córcię, mój jest z 8 wrzesnia zerowego roku :D

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) 8) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny :lol:

Tak szybko to nie za bardzo :D

Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą :D

Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić :D :D a Adusia jest z 6 września 2002 roku.

Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy :lol:

Pozdrawiamy

Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską.

Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania.

Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania.

Widze, że macie wrzesniowa córcię, mój jest z 8 wrzesnia zerowego roku :D

witam- a mój pierworodny jest z 11 września -i teraz kojarzy sie jednoznacznie :cry: córka urodziła sie 18 maja -jak Papież nasz,a moja mama 2.04 jak zszedł z tego świata :cry:

Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) 8) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny :lol:

Tak szybko to nie za bardzo :D

Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą :D

Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić :D :D a Adusia jest z 6 września 2002 roku.

Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy :lol:

Pozdrawiamy

jak wstawić mam ten wykresik?

http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb

z drewna wszytsko sie da! :D

ja tez chyba będę miała drewniany, wokół koła z granitu 8) wow :wink:

widziałam taki fajny fikusny zaokrąglony, wykonany był przez firme z gorzowa, dzialaja na naszym terenie, ale teraz nie pojadę a chciałabym wiedzieć w których miejscach i ile wykonać słupów fundamentowych pod taras, jak znajde fotke to wkleję :lol: :lol:

Witam piątkowo

Jesteśmy na etapie szukania działki. :D Szukamy jej bliżej i dalej od Szczecina, a efektem tego szukania jest nabyte 1040 metrów działki siedliskowej pod Szczecinkiem :lol: :lol:

W Szczecinie oczywiście szukamy dalej, ale juz raczej bliżej :D :D

Ale mi sie podobalo jak z mezem robilismy wycieczki i jezdzilismy tak godzinami po Szczecinie i okolicach

super.... :D

Ale mi sie podobalo jak z mezem robilismy wycieczki i jezdzilismy tak godzinami po Szczecinie i okolicach

super.... :D

W sumie przyjemne jest poznawanie okolicy ... pod warunkiem ze to co sie znalazlo jest aktualne. Mysle ze wczesniej bylo latwiej znalezc, bo teraz jest malo wolnych terenow inwestycyjnych. Oczywiscie moze sie niedlugo okazac ze beda wolne tereny ale sa one dopiero planowane pod inwestycje. Moze tez rynek troche ochlonie i bedize mozna spokojniej kupowac.

.:MaTaM:.

U mnie bylo tak ze mielismy dzialke na oku w Wielgowie ( z urzedu miasta ) ale przegralismy przetarg to bylo jakies 5 lat temu . Pozniej ogladalismy os Bukowo , Wielgowo , Kobylanka , Zalom , Wolczkowo, Mierzyn

Pozniej byl spokoj na dwa lata . W miedzyczasie pobudowala sie Dobra , Doluje i tam zaczelismy szukac .

Przypadkiem natrafilismy na nowe osiedle Osade Lesna w Wielgowie i to bylo to :p

Podobalo nam sie obojgu