Teska 20.03.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 WITAM WSZYSTKICH RANIUTKO :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.03.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Witam wszystkich w ten ponury (podwakroć) dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 20.03.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Linka dnia 2003-04-10 09:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 20.03.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Nowy obyczaj ? Odbijamy co rano kartę na forum O drewnianych parapetach wiemy niewiele. W mieszkaniu mamy jeden dłuugi (ponad 4 metry) wykafelkowany - ładnie wygląda i jest trwały ale trochę kłopotliwy w wykonaniu. W biurze mamy plastikowe - białe - pasują do białych okien - wyglądają ładnie i są praktyczne. W domu Joasia (na razie) wymyśliła "marmurowe" (bo pewno z prawdziwym marmurem nie ma to wiele wspólnego). Drewnianych raczej bym nie chciał - coś mi chodzi po głowie, że po paru latach przestają ładnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.03.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Teska, szkoda czasu na spanie - trzeba robić, robić. Niech się mury pną do góry! Wyśpię się w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.03.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Właśnie przed chwilą zobaczyłem kominiarza, najprawdziwszego, nawet miał złote guziki i fajowy cylinder czy jak to tam się zwie. Dawno już taiego nie widziałem - jak z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 20.03.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Ja mam 2.75 w całym domu, ale ponieważ mam strop drewniany zastanawiam się na podwyższeniem salonu do np. 2.9. Tylko nie wiem jak się to będzie komponowało z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 To ja odbijam karte na forum.. A dzisiaj piękny dzien.... i elektryk jutro konczy ale za to portfelik chudnie Jak fajnie , gdy cos sie dzieje na budowie:smile: Jutro jade z kuzynka na calutki dzien..( jak nie bedzie padało) wiec zapraszam chetnych do odwiedzenia mnie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 21.03.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Teska - powinnaś dostać medal Ostatnia schodzisz z posterunku, pierwsza witasz wszystkich. A pogoda na 100% zgadza się z prognozami - dziś/jutro odejdzie wyż z północy i zacznie się wiosna - 10-15 st.C i słoneczko. Nie licz więc na tłumne odwiedziny - wszyscy mają swoje budowy, chyba, że jakieś świeżynki co to dopiero projekt wybierają albo walczą z papierami. Tacy łakną zapachu świeżego cementu jak kania dżdżu. Jeszcze trochę to pamiętam My dzisiaj w planie mamy tylko wizytę u Thomas'a w sprawie gruszek na poniedziałek, a w sobotę i niedziele zajęcia rozrywkowo-porządkowe w pododdziałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.03.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Jasiu, będę miał do ciebie kilka pytań odnośnie Thomasa, ale to dopiero jak będziesz już po gruszkach, sam chce od nich kupić beton i jestem ciekaw Twoich wrażeń ze współpracy z tą firmą.pozdrawiamps. zapomniałbym [traahh] karta obecności podbita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.03.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Ja też jestem (wrrrum). I mam wiadomości w sprawie drogi dla Mar35 i Linki, ale nie widzę nikogo na GG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 teska: może sie jutro wybiore do ciebie, bo i tak bede w szczecinie, powiedz jak Cię znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.03.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Odbijam kartę spóźniona - wybaczcie - to ostatni raz spóźniam się do klubu. Własnie żłopię kawusię i wciągam pecika. Dzisiaj jest bardzo dobry dzień. Moje dziecko definitywnie (puk puk puk) opuszcza szpital! Cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.03.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Miałem dziś przez dwie minuty w ręku pozwolenie na budowę, ale jak przeczytałem i znalazłem dwa błędu w moich danych osobowych to zwróciłem do poprawki. Pani była tak miła, że obiecała że osobiście do mnie zadzwoni jak tylko starosta podpisze poprawione pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 MAKSIU Dołuje kierunek w lewo na przecław..okolo 500 m dalej jest kierunek Koscino...jedziesz prosto ta ( jedyną) droga po prawej stronie jest juz kilka domow..wjezdzasz w ulice Czapli i na dół...ostatni dom po lewo..brazowy dach,BK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.03.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 JOASIA JASIA to buziaczki dla dzieciaczka :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.03.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 Witajcie - do pracy! do łopat! do mioteł! grabi! do kaw i grilli! do portfeli na fachowców! do benzyny na odjazdy!!! Do widzenia! (hi hi - byłam pierwsza...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.03.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 melduje się drugi, co jak na sobotę uważam za dobry wynik pozdrawiam ps. bedziecie dzis u siebie na budowie? <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-22 09:16 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 to ja tez dołaczam... jade dzisiaj z portfelem dla fachowca a jutro na grillka :smile: małego.. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2003 JOASIA JASIA jak dzieciaczek w domciu?? pewnie bardzo sie cieszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts