Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

U mnie bylo tak ze mielismy dzialke na oku w Wielgowie ( z urzedu miasta ) ale przegralismy przetarg to bylo jakies 5 lat temu . Pozniej ogladalismy os Bukowo , Wielgowo , Kobylanka , Zalom , Wolczkowo, Mierzyn

Pozniej byl spokoj na dwa lata . W miedzyczasie pobudowala sie Dobra , Doluje i tam zaczelismy szukac .

Przypadkiem natrafilismy na nowe osiedle Osade Lesna w Wielgowie i to bylo to :p

Podobalo nam sie obojgu

podziwiam spokoj :-) 5 lat szukania.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) 8) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny :lol:

Tak szybko to nie za bardzo :D

Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą :D

Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić :D :D a Adusia jest z 6 września 2002 roku.

Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy :lol:

Pozdrawiamy

jak wstawić mam ten wykresik?

http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb

Odpowiedź w mailu.

Pozdrawiam

witaj

i zerknij Kościno :)

albo Stolec :p :lol: :D :p :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:

trochę gówniana nazwa :p :lol: ale działki ładne i jeziorko też :D

trochę przechlapane mieszkać w Stolcu :o :wink: :lol:

byłeś może nad tym jeziorkiem niedawno?

w zeszłym roku nie wyglądało zachęcająco do kąpieli :-?

nie wiem jak latem ale zimą jezioro jest super! bylismy na nim w te wielkie mrozy:-)

ula

Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) 8) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny :lol:

Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić :D :D a Adusia jest z 6 września 2002 roku.

Pozdrawiamy

20 wrzesień - bardzo dobra data :), ja też mam w tym dniu urodziny

witam i pozdrawiam

Marta

Pozdrawiamy

20 wrzesień - bardzo dobra data :), ja też mam w tym dniu urodziny

witam i pozdrawiam

Marta

a ja mam 22 wrzesnia :D Sporo nas "wrześniowców" :D

witam grupę,

ja chyba nigdy nie wystartuję z budową !!! A miało być tak pięknie. Pozwolenie mam, no ale co z tego jak od 07.08 jeszcze się nie uprawomocniło, nie mogę zarejestrować dziennika i złożyć pełnej dokumentacji do kredytu ! Nie wróciły trzy zwrotki od sąsiadów. Próbowałam czegoś dowiedzieć się w starostwie i może coś przyspieszyć, tzn. samodzielnie zebrać te nieszczęsne podpisy (od których i tak musi jeszcze upłynąć 14 dni), a pani N... powiedziała, że pozostaje mi czekać, bo poczta ma 2 tygodnie na ponowne zawiadomienie, a tak w ogóle to marnuję jej czas :evil: :evil: :evil:

Ciągle pod górę! A i tak czeka mnie odwołanie do gminy w sprawie deszczówki i do wodociągów w sprawie hydrantu :(

Przepraszam za żale, ale czasami to wszystkiego mi się odechciewa.

Malgolinka a zobacz to

http://hacjenda.com/6685

W Dobrej ul. zagrodowa to chyba w samym srodku osiedla domkow, tylko prostokat hmm ciekawe jaki prostokat. Pelne uzbrojenie i nie droga 73tys za 1608mkw - to 45 zl/mkw - dziwnie tanio.

Szydas Ty masz w Dobrej dzialke - ul. zagrodowa to nie kolo Ciebie gdzies? <bylam na Twej dzialce 8) >

hmmm....nie kojarzę, wokół mnie same "kwiatkowe" ulice. Kiedy byliście? jak się podobało?

hmmm kiedy,jakieś 3 tyg temu. jak wyjezdzalismy na wczasy to pojechalismy przez Dobrą :D

Dzialka fajna, fajna, pies sąsiadów Wam pilnuje :D

Latała ( bo to suka) za meżem krok w krok , sprawdzała czego ten chce :)

Po drodze wydawało mi się ze była ul. zagrodowa, ale moja pamięć czasem szwankuje, może się okazać więc, że to całkiem w innym mieście taką widziałam :lol:

witam grupę,

ja chyba nigdy nie wystartuję z budową !!! A miało być tak pięknie. Pozwolenie mam, no ale co z tego jak od 07.08 jeszcze się nie uprawomocniło, nie mogę zarejestrować dziennika i złożyć pełnej dokumentacji do kredytu ! Nie wróciły trzy zwrotki od sąsiadów. Próbowałam czegoś dowiedzieć się w starostwie i może coś przyspieszyć, tzn. samodzielnie zebrać te nieszczęsne podpisy (od których i tak musi jeszcze upłynąć 14 dni), a pani N... powiedziała, że pozostaje mi czekać, bo poczta ma 2 tygodnie na ponowne zawiadomienie, a tak w ogóle to marnuję jej czas :evil: :evil: :evil:

Ciągle pod górę! A i tak czeka mnie odwołanie do gminy w sprawie deszczówki i do wodociągów w sprawie hydrantu :(

Co im zależy, że sama zbierzesz te podpisy? :o Zawsze to szybciej. a z tą pocztą to różnie bywa. Ale jesień ma być ciepła to chyba zdążysz z wszystkim. Głowa do góry :wink:

U mnie bylo tak ze mielismy dzialke na oku w Wielgowie ( z urzedu miasta ) ale przegralismy przetarg to bylo jakies 5 lat temu . Pozniej ogladalismy os Bukowo , Wielgowo , Kobylanka , Zalom , Wolczkowo, Mierzyn

Pozniej byl spokoj na dwa lata . W miedzyczasie pobudowala sie Dobra , Doluje i tam zaczelismy szukac .

Przypadkiem natrafilismy na nowe osiedle Osade Lesna w Wielgowie i to bylo to :p

Podobalo nam sie obojgu

A u mnie było tak : :lol:

Myśleliśmy o zakupie działki i o budowie, ale nie spieszyło nam się. Szperałam cos w necie, jakie pow. mozna kupić, gdzie i za ile. Ale nie jeździliśmy.

W tymże czasie, tata mój dzielił działki w Tanowie ( jak wiecie jest geodetą :)). Razu jednego przyjeżdża i mówi - słuchajcie, super działka jest . Jedna z tych ktora powstanie po podziale, który robimy.

Pytam :o gdzie?

Tanowo :o :-? eeeee , ta wiocha? nieee, ja nie chce tam, juz moze lepiej Pilchowo albo co inne....

Tatuś mój mowi - ale mówię ci fajna jest, co wam szkodzi , chodzcie pojedziemy , zobaczycie.

No dobra, wszak pojechac mozna.

Zajechalismy ....................................................................

.......................................................................................

( kropki prezentują opadnięcie szczeny :wink: )

:o :o :o takie oczy były, po chwili konsternacji powiedzielismy do taty -

gdzie wlasciciel? kupujemy!!!!! :D

I juz.

Tak więc nie warto rezygnowac, bez zobaczenia danego miejsca :wink: moze sie okazac ze to wlasnie to 8)

Pozniej jezdzilismy ogladalismy inne dzialki, ale za kazdym razem bylo - eeeeee, Tanowo lepsze :lol: No i zostało :D

witam grupę,

Co im zależy, że sama zbierzesz te podpisy? :o Zawsze to szybciej. a z tą pocztą to różnie bywa. Ale jesień ma być ciepła to chyba zdążysz z wszystkim. Głowa do góry :wink:

nie mogłam sama zebrać podpisów , ponieważ : bo są określone procedury, czyli według mnie : nie bo nie - bez sensu

witam grupę,

U mnie tez przedluza sie przez wodociagi niby przygotowuja juz ta umowe ale nie ciesze sie za szybko aby nie zapeszyc :lol:

Witam prawie weekendowo :)

Jak już się chwalicie dzieciaczkami to i ja się pochwalę :lol:

delf u nas też różnica 3 lat i to o mały włos byłoby co do dnia... 10 i 15 maja :D

Agnieszka1 a są jeszcze jakieś wolne działeczki w Twoich okolicach ??

Jestem otwarta na propozycje... tak naprawdę to spakowałabym się pojechała gdzieś w górach budować... tylko Marcin trochę daleko do pracy by miał :p

A co mi tam następny w górach wybudujemy 8)

Witam prawie weekendowo :)

Jak już się chwalicie dzieciaczkami to i ja się pochwalę :lol:

delf u nas też różnica 3 lat i to o mały włos byłoby co do dnia... 10 i 15 maja :D

O, to poczatkujący przedszkolak z Julki i jak poszło?

Mój młodszy też w tym roku pierwszy raz poszedł i oczywiście po raz kolejny sie stresowałam, bo to jednak stres jest, a co sie okazało? Ano młodszy zadomowił się w przedszkolu od pierwszej sekundy, natomiast popsuł sie starszy (sa teraz wszyscy razem, bo przedszkole ma jeszcze dyżur). Codziennie jest odrywanie od nogi, a przedwczoraj młodszy wyzarł starszemu kotlet w czasie obiadu.... :lol: No i po raz drugi mój przedszkolny stres wiążę ze starszym synem, a myslałam, że pewne rzeczy mijaja bezpowrotnie