Maggie 25.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mi sie w Tanowie podobalo jak sie wjezdza z Pilchowa po lewej stronie przy lasku To ja tam mam działkę . A tak w ogóle - dzień dobry! Umowa z wykonawcą podpisana. Pozwolenie na budowę ma być w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Co do przedszkoli: Nasz syn chodził do prywatnego na Mazowieckiej. Przedszkole - owszem fajne, ale w ciągu 3 lat odpłatność wzrosła o 2/3. Córka chodzi do bardzo sympatycznego przedszkola filialnego na Bezrzeczu. Poszła dość wcześnie, bo miała niespełna 2,5 roku, ale przedszkole jest kameralne, wszystkich dzieci trzydzieścioro i panie bardzo fajne, ciepłe i kompetentne. Warunki lokalowe - takie sobie, bo jest trochę ciasno, ale przytulnie i czyściutko. No i ten nieszczęsny maszt po drugiej stronie drogi.Ale pewnie zostawię ją w tym przedszkolu po przeprowadzce, bo atmosfera jest świetna, szkoda by było zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mi sie w Tanowie podobalo jak sie wjezdza z Pilchowa po lewej stronie przy lasku To ja tam mam działkę . A tak w ogóle - dzień dobry! Umowa z wykonawcą podpisana. Pozwolenie na budowę ma być w poniedziałek. Ale juz mieszkasz czy dopiero bedziesz sie budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mi sie w Tanowie podobalo jak sie wjezdza z Pilchowa po lewej stronie przy lasku To ja tam mam działkę . A tak w ogóle - dzień dobry! Umowa z wykonawcą podpisana. Pozwolenie na budowę ma być w poniedziałek. Ale juz mieszkasz czy dopiero bedziesz sie budowac Będę mieszkać, jak się wybuduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać. współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Delf Żaczek jest na Monte Cassino, ma bardzo duży ogród no i niedaleko parku. A tak wogóle to może jesteśmy koleżankami z przedszkola bo ja też do 20-tki na Wojska Polskiego chodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać. współczuję I na liste ich z komentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Delf Żaczek jest na Monte Cassino, ma bardzo duży ogród no i niedaleko parku. A tak wogóle to może jesteśmy koleżankami z przedszkola bo ja też do 20-tki na Wojska Polskiego chodziłam Az strach pytac o rocznik Ty pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 77 to tak żeby nikt nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 77 to tak żeby nikt nie zauważył ja też odpisałam, ale chyba nie widac, co jednym słowem minęłyśmy się, ale.....czy twoja wychowawczynia była pani Marylka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czy twoja wychowawczynia była pani Marylka? tak jest nie chcesz się pochwalić... to nie sprawiedliwe ja się przyznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czy twoja wychowawczynia była pani Marylka? tak jest nie chcesz się pochwalić... to nie sprawiedliwe ja się przyznałam powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej Fajna była, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czy twoja wychowawczynia była pani Marylka? tak jest nie chcesz się pochwalić... to nie sprawiedliwe ja się przyznałam powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej Fajna była, nie? dziołchy ale Wy młode siksy jezdeście no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej Fajna była, nie? aaa to już troszeczkę, ociupinkę się przyznałaś a Pani Marylka była super chciałabym żeby moje dzieciaczki trafiły na taką wychowawczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czy twoja wychowawczynia była pani Marylka? tak jest nie chcesz się pochwalić... to nie sprawiedliwe ja się przyznałam powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej Fajna była, nie? dziołchy ale Wy młode siksy jezdeście no mów tak do mnie jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej Fajna była, nie? aaa to już troszeczkę, ociupinkę się przyznałaś a Pani Marylka była super chciałabym żeby moje dzieciaczki trafiły na taką wychowawczynię długie lata odwiedzałam ja jeszcze w przedszkolu, bo chodziłam do pobliskiej 71 podstawówki, a potem wywiało mnie na prawy brzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 25.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 dziołchy ale Wy młode siksy jezdeście no o tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ja to juz siem sypiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.08.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts