Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Co do przedszkoli:

Nasz syn chodził do prywatnego na Mazowieckiej. Przedszkole - owszem fajne, ale w ciągu 3 lat odpłatność wzrosła o 2/3.

Córka chodzi do bardzo sympatycznego przedszkola filialnego na Bezrzeczu. Poszła dość wcześnie, bo miała niespełna 2,5 roku, ale przedszkole jest kameralne, wszystkich dzieci trzydzieścioro i panie bardzo fajne, ciepłe i kompetentne. Warunki lokalowe - takie sobie, bo jest trochę ciasno, ale przytulnie i czyściutko. No i ten nieszczęsny maszt po drugiej stronie drogi.

Ale pewnie zostawię ją w tym przedszkolu po przeprowadzce, bo atmosfera jest świetna, szkoda by było zmieniać.

witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym :evil: do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej :evil:

Mi sie w Tanowie podobalo jak sie wjezdza z Pilchowa po lewej stronie przy lasku :D

To ja tam mam działkę :D .

A tak w ogóle - dzień dobry!

Umowa z wykonawcą podpisana. Pozwolenie na budowę ma być w poniedziałek.

Ale juz mieszkasz czy dopiero bedziesz sie budowac :lol:

Będę mieszkać, jak się wybuduję :wink:

witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym :evil: do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej :evil:

Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać.

współczuję :(

Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać.

współczuję :(

I na liste ich z komentarzem

czy twoja wychowawczynia była pani Marylka?

tak jest 8)

nie chcesz się pochwalić... to nie sprawiedliwe ja się przyznałam :wink:

powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej :D Fajna była, nie?

dziołchy ale Wy młode siksy jezdeście no

mów tak do mnie jeszcze..... :lol:

powiem tak, przejeła twoja grupe po mojej :D Fajna była, nie?

aaa to już troszeczkę, ociupinkę się przyznałaś :D :D :D a Pani Marylka była super chciałabym żeby moje dzieciaczki trafiły na taką wychowawczynię :)

długie lata odwiedzałam ja jeszcze w przedszkolu, bo chodziłam do pobliskiej 71 podstawówki, a potem wywiało mnie na prawy brzeg