Jacek i Ania 25.08.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam grupę piątkowo. Umnie już pokaźna dziura w ziemi jak nic się nie przytrafi to zaczynają lać beton do tej dziury czyli na dniach będę miec fundamenty. Po ile beton i gdzie kupowaliscie Nie wiem, ponieważ to jest w gestii wykonawcy. Poinformował mnie tylko że to beton o ile dobrze pamiętam "szczelny" o przenikliwości 3 mm. jednakże wszelkie tego typu informacje zawsze sprawdzam w innych źródłach czy aby nie wciska mi ktos kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam grupę piątkowo. Umnie już pokaźna dziura w ziemi jak nic się nie przytrafi to zaczynają lać beton do tej dziury czyli na dniach będę miec fundamenty. Po ile beton i gdzie kupowaliscie Nie wiem, ponieważ to jest w gestii wykonawcy. Poinformował mnie tylko że to beton o ile dobrze pamiętam "szczelny" o przenikliwości 3 mm. jednakże wszelkie tego typu informacje zawsze sprawdzam w innych źródłach czy aby nie wciska mi ktos kitu. Zapomnialam ze u was wykonawca^tym sie zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.08.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 zapraszam do Załomia na naszą budowę, w przyszlym tygodniu tynkujemy i malujemy dom więc będzie już lepiej wyglądał Tynkujesz z zewnątrz, czy w środku? Jeśli elewację, to kto to robi? Ludzieeee!!! Kto może jeszcze polecic fachowców do elewacji, bo Malak z "Rankingu" nie ma czasu w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 25.08.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Mowa była wczesniej o działeczkach w Tanowie moze jakieś małe szczegóły? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.08.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ja to juz siem sypiem nie martw sie ja tez Delf-mój luby tez chodził do 71 ale jest trche starszy od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ja to juz siem sypiem To siem pozbieraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 25.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 71 przy ul bośniackiej lata 74 78 kto tam uczęszczał chodzi o szkołę podst A WITAM GRUPĘ bo bym zapomniał się przywitać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać. współczuję I na liste ich z komentarzem Miraśka spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Widzę, że nie tylko ja mam problem z przedszkolem. Swoją Kasię zapisałam, w poniedziałek ma mieć adaptacyjne 3 dni, ale nie poślę, gdzieś za rok. Dumalismy i dumalismy z lubym i tyle wydumaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 25.08.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny moja starsza córka urodziła się 6 listopada ( ma teraz 11 lat), a młodsza 5 listopada (i już ma 21 miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 25.08.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 zapraszam do Załomia na naszą budowę, w przyszlym tygodniu tynkujemy i malujemy dom więc będzie już lepiej wyglądał Tynkujesz z zewnątrz, czy w środku? Jeśli elewację, to kto to robi? Ludzieeee!!! Kto może jeszcze polecic fachowców do elewacji, bo Malak z "Rankingu" nie ma czasu w tym roku? Tynkuje na zewnątrz, no i w środku zaraz po tym; namiar na ekipę mam mieć w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.08.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać. współczuję I na liste ich z komentarzem koniecznie! inna sprawa, że zaczyna brakować materiałów budowlanych!!! na wełnę mineralną np. w niektórych hurtowniach zapisy są na grudzień, bez gwarancji, że będzie. można oczywiści kupić dużo drożej w castoramie, ale tam też za dużo nie mają. inna sprawa to ceny, styropian kosztuje już miejscami 260 za m3, niedawno tyle to wełna kosztowała.... mój wykonawca wszystko zamawia z dużym wyprzedzeniem i tylko po starej znajomości dostaje na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 26.08.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam MAm pytanko, czy ma ktoś z Was namiar na kafelkarza układającego płytki marmurowe? Raczej poza Rankingiem, bo tam terminy zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 26.08.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Zapraszam na budowę Czy to zaproszenie jest jeszcze aktualne? - adres przez chwilę był, a potem zginął Ponieważ Twój projekt jest jednym z dwóch jakie wybraliśmy chętnie obejrzelibyśmy go w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 26.08.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 26.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Trobe - masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 czy tez macie problem z wejsciem na nasza grupke???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 26.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Nie - strona otwiera się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Zapraszam na budowę Czy to zaproszenie jest jeszcze aktualne? - adres przez chwilę był, a potem zginął Ponieważ Twój projekt jest jednym z dwóch jakie wybraliśmy chętnie obejrzelibyśmy go w naturze zaproszenie aktualne. zainteresowanym przesyłam trasę na priva. będę dzisiaj na budowie, koło 16-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts