Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam grupę piątkowo.

Umnie już pokaźna dziura w ziemi jak nic się nie przytrafi to zaczynają lać beton do tej dziury czyli na dniach będę miec fundamenty.

Po ile beton i gdzie kupowaliscie :lol:

Nie wiem, ponieważ to jest w gestii wykonawcy. Poinformował mnie tylko że to beton o ile dobrze pamiętam "szczelny" o przenikliwości 3 mm. jednakże wszelkie tego typu informacje zawsze sprawdzam w innych źródłach czy aby nie wciska mi ktos kitu.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam grupę piątkowo.

Umnie już pokaźna dziura w ziemi jak nic się nie przytrafi to zaczynają lać beton do tej dziury czyli na dniach będę miec fundamenty.

Po ile beton i gdzie kupowaliscie :lol:

Nie wiem, ponieważ to jest w gestii wykonawcy. Poinformował mnie tylko że to beton o ile dobrze pamiętam "szczelny" o przenikliwości 3 mm. jednakże wszelkie tego typu informacje zawsze sprawdzam w innych źródłach czy aby nie wciska mi ktos kitu.

Zapomnialam ze u was wykonawca^tym sie zajmuje :oops:

zapraszam do Załomia na naszą budowę, w przyszlym tygodniu tynkujemy i malujemy dom więc będzie już lepiej wyglądał

Tynkujesz z zewnątrz, czy w środku? Jeśli elewację, to kto to robi?

Ludzieeee!!! Kto może jeszcze polecic fachowców do elewacji, bo Malak z "Rankingu" nie ma czasu w tym roku?

witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym :evil: do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej :evil:

Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać.

współczuję :(

I na liste ich z komentarzem

Miraśka spójrz na priv

zapraszam do Załomia na naszą budowę, w przyszlym tygodniu tynkujemy i malujemy dom więc będzie już lepiej wyglądał

Tynkujesz z zewnątrz, czy w środku? Jeśli elewację, to kto to robi?

Ludzieeee!!! Kto może jeszcze polecic fachowców do elewacji, bo Malak z "Rankingu" nie ma czasu w tym roku?

Tynkuje na zewnątrz, no i w środku zaraz po tym; namiar na ekipę mam mieć w niedzielę

witam wszystkich-ledwo wdepłam do domciu i musze sie wyzyć-pan od więźby po raz kolejny robi sobie jaja-wiezie więźbe od wtorku-może bedzie w poniedziałek bo brakuje paru grubych....przecież do cholery wie o zamówieniu od prawie 2 m-cy a ostatnio jak zawoziłam zaliczke to wstepny termin podałam a 2 tyg temu przypomniałam-napewno nie bede polecała go innym :evil: do tego w połowie drogi rozkraczył sie samochód z z klinkierem na kominy i reszta-znowu kierownik zabierze brygade wcześniej :evil:

Nie polecać - wręcz przeciwnie - ostrzegać.

współczuję :(

I na liste ich z komentarzem

koniecznie! :evil: inna sprawa, że zaczyna brakować materiałów budowlanych!!! na wełnę mineralną np. w niektórych hurtowniach zapisy są na grudzień, bez gwarancji, że będzie. można oczywiści kupić dużo drożej w castoramie, ale tam też za dużo nie mają. inna sprawa to ceny, styropian kosztuje już miejscami 260 za m3, niedawno tyle to wełna kosztowała.... mój wykonawca wszystko zamawia z dużym wyprzedzeniem i tylko po starej znajomości dostaje na bieżąco :o

Zapraszam na budowę

Czy to zaproszenie jest jeszcze aktualne? :( - adres przez chwilę był, a potem zginął :roll:

Ponieważ Twój projekt jest jednym z dwóch jakie wybraliśmy chętnie obejrzelibyśmy go w naturze :D

zaproszenie aktualne. zainteresowanym przesyłam trasę na priva. będę dzisiaj na budowie, koło 16-17.