ArKaMa 26.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zaproszenie aktualne. zainteresowanym przesyłam trasę na priva. będę dzisiaj na budowie, koło 16-17. Poprosze o trasę Dzi marne szanse abym się wyrobił - jutro też będziesz na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 26.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 witam wszystkich do71 podstawówkichodził mój syn i teraz ostatni rok córka Delf--pomyliło mi sie mój luby chodził do 70 gdzies koło Mickiewicza a pani dyrektor z 71 jest super-szkoła wyglada jak nowa,o wszystko sie stara jakby to chodził o jej domek- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 kacha 72--robi sie juz u ciebie więźba?-nie miałaś z nią problemu jeśli juz dotarła do ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 pozdrawiam sobotnio mam w domku necik więc jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zaproszenie aktualne. zainteresowanym przesyłam trasę na priva. będę dzisiaj na budowie, koło 16-17. Poprosze o trasę Dziś marne szanse abym się wyrobił - jutro też będziesz na budowie ? jutro pracuję, nic z tego. trasa poszła na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam sobotnio i burzowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 cos szwankuje forum......pokazuje ze postow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 wieczorowo witam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.08.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Wieczorkiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 26.08.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 kacha 72--robi sie juz u ciebie więźba?-nie miałaś z nią problemu jeśli juz dotarła do ciebie? Witam Nie było mnie tydzien ... urlopik u męza właśnienie tez miałam Cie o to zapytac facet coś kręci miałam mieć na placu więżbe w poniedziałek a teraz sie dowiaduję ze bedzie dopiero w nadchodzący poniedziałek .... a ile w tym prawdy ??? zobaczymy a twoja juz dotarła???/ u mnie skonczona ścianka kolankowa i co teraz chyba trzeba bedzie troche sie otoczeniem zając żeby ludzie nie siedzieli bezczynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 witam wszystkich dawno nie miałam czasu tu zajrzeć. Kilka nowych osób dołączyło - witamy.A tak powracając do przedszkoli czy ktoś coś słyszał o nowopowstałym prywatnym przedszkolu na ul. Chobolańskiej vis a vis SP16 nazywa się BRZDĄC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 26.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jestem w szoku, że w tak małej grupie, jak Szczecińska tyle osób ma dzieci z września . No coz okolice Nowego roku sprzyjaja planom rodzinnym .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 A co do postępów na budowie - to po krótkiej przerwie ruszyliśmy dalej. Od dwóch dni ekipa zaczyna murować cokół z klinkieru, potem wełna i ściana osłonowa.KLAUS - Wojtek chętnie się z Tabą w końcu zobaczy - może w następnym tygodniu, bo ma urlop. Ostatnio czasu było brak, bo to ciągle coś z budową a do tego wszyskich nas grypa położyła.PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.08.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jestem w szoku, że w tak małej grupie, jak Szczecińska tyle osób ma dzieci z września . No coz okolice Nowego roku sprzyjaja planom rodzinnym .:MaTaM:. Najwyraźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 26.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo! czy ktoś może mi powiedzieć, ile czasu schną tynki wew. na cegle ceramicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 witam wszystkich do71 podstawówkichodził mój syn i teraz ostatni rok córka Delf--pomyliło mi sie mój luby chodził do 70 gdzies koło Mickiewicza a pani dyrektor z 71 jest super-szkoła wyglada jak nowa,o wszystko sie stara jakby to chodził o jej domek- własnie się kapnęłam, że to mi się pomyliło, bo oczywiście chodziłam i do 70 i do 71 Ale o pani dyrektor z tej grugiej nie mam tak dobrego zdania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jestem w szoku, że w tak małej grupie, jak Szczecińska tyle osób ma dzieci z września . No coz okolice Nowego roku sprzyjaja planom rodzinnym .:MaTaM:. Najwyraźniej Nasza Natala jest Bożonarodzeniowa Hmm Octopusowi, chodziło raczej o ten najprzyjemniejszy moment w posiadaniu dzieci, moment początkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jestem w szoku, że w tak małej grupie, jak Szczecińska tyle osób ma dzieci z września . ..i listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo! czy ktoś może mi powiedzieć, ile czasu schną tynki wew. na cegle ceramicznej? ciężko będzie uzyskać odpowiedź, gdyż zależy to od wielu czynników: temperatury, czy są okna czy nie, czy budynek już ocieplony i otynkowany z zewnątrz, cz wieje, czy powietrze suche, ile wody w mieszance do tynku itp.... generalnie nie powinny schnąć krócej niż 3-5 dni, bo inaczej mieszanka nie zwiąże dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts