delf 26.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zauważyliscie, jaką mam rekę do otwierania stron, ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zauważyliscie, jaką mam rekę do otwierania stron, ostatnio? już dawno zauważyliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zauważyliscie, jaką mam rekę do otwierania stron, ostatnio? już dawno zauważyliśmy..... a, to w porzadku, bo już się martwiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zauważyliscie, jaką mam rekę do otwierania stron, ostatnio? już dawno zauważyliśmy..... czyżby jakieś ciche układy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.08.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jestem w szoku, że w tak małej grupie, jak Szczecińska tyle osób ma dzieci z września . No coz okolice Nowego roku sprzyjaja planom rodzinnym .:MaTaM:. moja córcia z maja, lato też sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 26.08.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 dzióbek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 dzióbek dzięki nie ma za co, może będzie ok Daj znać jak to się zakończy A co u Kasi, pochorowali się, bo ich nie spotykam w piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie No i mamy koniec lata a zaczyna się jesień :(Szaro, buro i ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie No i mamy koniec lata a zaczyna się jesień :(Szaro, buro i ponuro bez przesady, temperaturka 15-20 stopni, odpowiednia wilotność - najlepsza pogoda na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w niedzielny "poranek" Dalej szukam ekipy do BK najlepiej na ten rok. Pojechaliśmy z dzieciakami do HeidePark-u i adrenaliną doładowaliśmy baterie mam nadzieję że na trochę mi tej energii wystarczy bo budowa nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w niedzielny "poranek" Dalej szukam ekipy do BK najlepiej na ten rok. Pojechaliśmy z dzieciakami do HeidePark-u i adrenaliną doładowaliśmy baterie mam nadzieję że na trochę mi tej energii wystarczy bo budowa nadchodzi Fajnie, my bylismy jakieś 4 lata temu jak niunia była dopiero w planach i 2 dni szalelismy, chociaż duzo fajniejsze jest w Taragonie, niestety to aż w Hiszpani i troszkę za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam niedzielnie No i mamy koniec lata a zaczyna się jesień :(Szaro, buro i ponuro bez przesady, temperaturka 15-20 stopni, odpowiednia wilotność - najlepsza pogoda na budowanie hhihihi z tą wilgotnościa to lekka przesada witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.08.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dzióbek dzięki nie ma za co, może będzie ok Daj znać jak to się zakończy A co u Kasi, pochorowali się, bo ich nie spotykam w piaskownicy szczerze to nie wiem musze do niejdryndnąc może miała urlop i pojechali do naszej koleżanki na Cypr ja w tym roku przez ta budowe jestem uziemiona tydzień urlopu to wszystko na co mogłam sobie pozwolic a i tak telefon nie przestawał dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 27.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 PRZESTROGA wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila.... Dzieki za przestrogę - robił mi mapy (bez uwag) i chciałem go brać do wytyczenia domu. Czy ktoś miał z nim jakieś doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 PRZESTROGA wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila.... Dzieki za przestrogę - robił mi mapy (bez uwag) i chciałem go brać do wytyczenia domu. Czy ktoś miał z nim jakieś doświadczenia ? oj, trzeba na nich uważać. wczoraj słyszałem o takim, co dom wytyczał.... krokami pomylił się tylko o 5 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 27.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Kto sam załatwiał Zud-y. Czy w internecie są gdzieś formularze? Ja - najważniejsze było by poszczególne media były na kolorowo bo panom nie chciało się patrzeć w projekt. I dzwonić przed posiedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dzióbek dzięki nie ma za co, może będzie ok Daj znać jak to się zakończy A co u Kasi, pochorowali się, bo ich nie spotykam w piaskownicy szczerze to nie wiem musze do niejdryndnąc może miała urlop i pojechali do naszej koleżanki na Cypr ja w tym roku przez ta budowe jestem uziemiona tydzień urlopu to wszystko na co mogłam sobie pozwolic a i tak telefon nie przestawał dzwonić chyba nie wyjechali bo widzę światło wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 27.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 czy moge prosić o wstawienie treści umowy z wykonawcą - dobrej z praktyki. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 czy moge prosić o wstawienie treści umowy z wykonawcą - dobrej z praktyki. Z góry dziękuję zajrzyj tutaj, spory wybór http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 27.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo! czy ktoś może mi powiedzieć, ile czasu schną tynki wew. na cegle ceramicznej? ciężko będzie uzyskać odpowiedź, gdyż zależy to od wielu czynników: temperatury, czy są okna czy nie, czy budynek już ocieplony i otynkowany z zewnątrz, cz wieje, czy powietrze suche, ile wody w mieszance do tynku itp.... generalnie nie powinny schnąć krócej niż 3-5 dni, bo inaczej mieszanka nie zwiąże dobrze.... Witam wszystkich niedzielnie Szydas-tzn. że jak dom ocieplony i otynkowany z zewnątrz to tynki wewnętrzne dłużej schną? A jak dużo dłużej? I czy to jest jakiś problem dla tynków wewnętrznych? Chodzi mi o to, że najpierw chcemy ocieplić z zewnątrz wełną , potem okna a potem tynki wewnętrzne?czy to jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts