peterz 27.08.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 PRZESTROGA wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila.... Dzieki za przestrogę - robił mi mapy (bez uwag) i chciałem go brać do wytyczenia domu. Czy ktoś miał z nim jakieś doświadczenia ? P.Henryk zarówno robił (i robi) nam mapy jak i wytyczał domek. "Bez uwag" to mało powiedziane - wszystko SPRAWNIE, DOKŁADNIE i TERMINOWO !! Jestem naprawdę zdziwiony opisaną wyżej pomyłką i PRZESTROGĄ od marcin_aneta. My zdecydowanie jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wieczorowo! czy ktoś może mi powiedzieć, ile czasu schną tynki wew. na cegle ceramicznej? ciężko będzie uzyskać odpowiedź, gdyż zależy to od wielu czynników: temperatury, czy są okna czy nie, czy budynek już ocieplony i otynkowany z zewnątrz, cz wieje, czy powietrze suche, ile wody w mieszance do tynku itp.... generalnie nie powinny schnąć krócej niż 3-5 dni, bo inaczej mieszanka nie zwiąże dobrze.... Witam wszystkich niedzielnie Szydas-tzn. że jak dom ocieplony i otynkowany z zewnątrz to tynki wewnętrzne dłużej schną? A jak dużo dłużej? I czy to jest jakiś problem dla tynków wewnętrznych? Chodzi mi o to, że najpierw chcemy ocieplić z zewnątrz wełną , potem okna a potem tynki wewnętrzne?czy to jest ok? fachowcy mówią, że jak jest ocieplenie i tynk z zewnątrz to tynki wewnętrzne dłużej schną. ile dłużej nie potrafię powiedzieć, podobnie jak większość buduję dopiero pierwszy domek ale podejrzewam, że nie są to jakieś duże różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 czy moge prosić o wstawienie treści umowy z wykonawcą - dobrej z praktyki. Z góry dziękuję Szukaj: "Umowa Karoliny" lub" Umowa Fugasa" - dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 A ja ponawiam pytanie o wykonawcę ocieplenia i tynków zewnętrznych. Please! Czyżby takie patałachy, że nie chcecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 A ja ponawiam pytanie o wykonawcę ocieplenia i tynków zewnętrznych. Please! Czyżby takie patałachy, że nie chcecie polecic? ja nie polecam bo nie ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Zdecydowalam, że malutka jutro idzie na 2 godziny na próbe do przedszkola, takie dni integracyjne, jakby co to mamusia wkroczy do akcji Zobaczę jak sobie daje radę i jakie dzieci będą z nia chodzić i wtedy zdecydujemy czy posyłać do przedszkola czy poczekamy jeszcze rok - zaznaczam, że nie musi chodzić ma się nią kto zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Zdecydowalam, że malutka jutro idzie na 2 godziny na próbe do przedszkola, takie dni integracyjne, jakby co to mamusia wkroczy do akcji Zobaczę jak sobie daje radę i jakie dzieci będą z nia chodzić i wtedy zdecydujemy czy posyłać do przedszkola czy poczekamy jeszcze rok - zaznaczam, że nie musi chodzić ma się nią kto zająć. ja bym moją chętnie posłała ma 2 lata i 9 miesięcy ale miejsc nie ma w państwowych prywatne jest ok ale do tego co bym chciała tez już nie ma miejsc więc jakis koszmar i zostaje chyba jeszcze rok z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.08.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Zdecydowalam, że malutka jutro idzie na 2 godziny na próbe do przedszkola, takie dni integracyjne, jakby co to mamusia wkroczy do akcji Zobaczę jak sobie daje radę i jakie dzieci będą z nia chodzić i wtedy zdecydujemy czy posyłać do przedszkola czy poczekamy jeszcze rok - zaznaczam, że nie musi chodzić ma się nią kto zająć. spójrz na problem nieco szerzej - co tak właściwie zyskujesz nie puszczając jej do przedszkola? dzieciak musi swoje odchorować, te wszystkie katary, zapalenia gardła, ospa wietrzna itp nie ominą jej tak czy inaczej. Kwestia tego, czy przechoruje to w przedszkolu, czy dopiero w szkole, gdzie takie nieobecności będą miały swoje konsekwencje. inna sprawa to adaptacja do życia w grupie - tego też musi się nauczyć, musi wiedzieć, że nie wszyscy myślą tak jak ona, są silniejsi, mądrzejsi od niej, że nie zawsze będzie po jej myśli itp. im wcześniej takie rzeczy pojmie tym lepiej dla niej na przyszłość, mniej stresów w szkole, łatwiej pewne rzeczy wytłumaczyć.... a poza tym chcesz ją pozbawić pierwszej przedszkolnej miłości????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.08.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Zdecydowalam, że malutka jutro idzie na 2 godziny na próbe do przedszkola, takie dni integracyjne, jakby co to mamusia wkroczy do akcji Zobaczę jak sobie daje radę i jakie dzieci będą z nia chodzić i wtedy zdecydujemy czy posyłać do przedszkola czy poczekamy jeszcze rok - zaznaczam, że nie musi chodzić ma się nią kto zająć. ja bym moją chętnie posłała ma 2 lata i 9 miesięcy ale miejsc nie ma w państwowych prywatne jest ok ale do tego co bym chciała tez już nie ma miejsc więc jakis koszmar i zostaje chyba jeszcze rok z nami ja to bym chętnie do prywatnego (lepsza opieka itp), ale u nas nie ma takiego, u nas w państwowych są miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.08.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam . W dzisiejszy poranek mam nieodparte wrażenie, że jesień wręcz biegnie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.08.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 pozdrawiam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 28.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 i ja pozdrawiam na początku tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 wiec tez pozdrawiam poniedzialkowo...... chyba jesien juz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.08.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam zarowno brame garazowa, drzwi ogrodowe jak i brame wjazdowa z furtka i smietnikiem oraz kawalkiem ogrodzenia kupuje w firmie Artbram na ul. Rapackiego 8 A, tel. 091 4213500 - przedstawiciel Wisniowskiego i nie tylko będą ci montować również? bo jeżeli tak, no to nie ma problema. u mnie nie montowali i mają u mnie spory minus, za dalszą współpracę (jak pytam przy jakiejś usterce co to moze być i jak temu zaradzić, odpowiadają niezmiennie: było nam dać montować). I pomocy musiałam szukać bezpośrednio u wiśniowskiego (a tam to, serwis bez zarzutu i dziwili się że taki dupny przedstawiciel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam w chłodny poniedziałek. Dalej szukam ekipy do BK, najlepiej na ten rok Dziś tylko jedno spotkanie z ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Zdecydowalam, że malutka jutro idzie na 2 godziny na próbe do przedszkola, takie dni integracyjne, jakby co to mamusia wkroczy do akcji Zobaczę jak sobie daje radę i jakie dzieci będą z nia chodzić i wtedy zdecydujemy czy posyłać do przedszkola czy poczekamy jeszcze rok - zaznaczam, że nie musi chodzić ma się nią kto zająć. Ja też jutro idę z Alą na 2 godz. do przedszkola. Jak będzie chorować to ją zabieram i będzie z opiekunką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam, i z rana, żeby sympatyczniej było: http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,22565183,63039604,2432618,0,forum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts