Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

tylko do końca września - rozstaję się z uczelnią, przynajmniej na razie.....

niespokojny duch?

nawet nie wiesz, jaka ja mam ochotę to zrobić, ale ta moja ambicja..wrrrr :evil:

Delf, uwierz praktykowi, że warto ulokowac ambicje w zupełnie innym miejscu. Zwłaszcza, że w polskim wydaniu ta nauka jest mocno "dmuchana" i zdecydowanie przez małe "n".

ja też już to wiem, niestety nie trafiłam na "atmosferę naukową", czy w Szczecinie, takie coś w ogóle istnieje? :roll: A może ze mnie naukowiec, jak z koziej d..., prochu juz nie wymyśle, Ameryki nie odkryję....lepiej wiąć się za swój osobisty trawnik - ile to daje satysfakcji!!! :D

ale trafiłaś :D tak właśnie zrobił mój mąż; tuż przed otwarciem przewodu, oświeciło go i stwierdził, że już dość pracy charytatywnej i zaczął robić to o czym zawsze marzył...............zaczął zakładać ogrody :D

Witam wieczorem!

Szydas, ciekawe zdjęcia ze szkoły:-)

Ja tez mam w tym roku 15 lecie matury połączone z 60 leciem liceum. Strasznie szybko czas leci;-)

taak hmm a które to liceum jeśli mozna wiedziec???

Pobożniak!

ula

ja też ! i ten sam rocznik hmmm ja chodzilam do babskiej klasy biol-chem :D

Witam wieczorem!

Szydas, ciekawe zdjęcia ze szkoły:-)

Ja tez mam w tym roku 15 lecie matury połączone z 60 leciem liceum. Strasznie szybko czas leci;-)

taak hmm a które to liceum jeśli mozna wiedziec???

Pobożniak!

ula

ja też ! i ten sam rocznik hmmm ja chodzilam do babskiej klasy biol-chem :D

:-) ja do babsko - męskiej - mat fiz z ang. !

ula

Z rolnymi musisz uważać, zwłaszcza w gminie Dobra.

Wygasł im plan zagospodarowania i robią troszkę pod górkę z podłączeniem wody i kanalizy.

Przerabiam właśnie tą sztuczkę, ale jestem na dobrej drodze.

Nie będzie problemu jeżeli znajdziesz działkę, gdzie w drodze będzie woda, wtedy nie ma żadnych problemów.

Z rolnymi musisz uważać, zwłaszcza w gminie Dobra.

Wygasł im plan zagospodarowania i robią troszkę pod górkę z podłączeniem wody i kanalizy.

Przerabiam właśnie tą sztuczkę, ale jestem na dobrej drodze.

Nie będzie problemu jeżeli znajdziesz działkę, gdzie w drodze będzie woda, wtedy nie ma żadnych problemów.

W obydwu na szczęście media są w drodze :)

A gdzie znalazłeś działeczkę jeśli można wiedzieć

nie ciesz się, dopóki nie dostaniesz papieru, że możesz się do tych mediów podłączyć, to traktuj działki jako nieuzbrojone i bez mediów. zawsze może się okazać, że media pracują już na 100% wydajności i już nie można podłączać do nich nowych budynków.

nie ciesz się, dopóki nie dostaniesz papieru, że możesz się do tych mediów podłączyć, to traktuj działki jako nieuzbrojone i bez mediów. zawsze może się okazać, że media pracują już na 100% wydajności i już nie można podłączać do nich nowych budynków.

Głos rozsądku

To kolejny dowód na emocjonalne podejście przyszłego właściciela działeczki :wink: i potrzebę istnienia forum :D