trobe 29.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Iwa-k, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.08.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Otolaryngologia na Arkońskiej ma dobre notowania. Mam nadzieję, że ordynatorem jest nadal dr Żelachowska - super! Witam Tak ordynatorem jest dlaej dr Żelachowska. Niestety zabiegu dzisiaj nie bylo bo po wykonaniu wynikow krwi okazalo sie ze krzepnie powoli i musimy za 2 tyg. powtorzyc wyniki i jak beda dobre to znowu czekac na nasza kolejke do zabiegu . Pozdrawiam .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.08.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 29.08.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Z rolnymi musisz uważać, zwłaszcza w gminie Dobra. Wygasł im plan zagospodarowania i robią troszkę pod górkę z podłączeniem wody i kanalizy. Przerabiam właśnie tą sztuczkę, ale jestem na dobrej drodze. Nie będzie problemu jeżeli znajdziesz działkę, gdzie w drodze będzie woda, wtedy nie ma żadnych problemów. W Dobrej nie ma problemu ze zrobieniem studni wierconej - jeno trzeba trochę za tym pochodzić - można już po otrzymaniu warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jedna z tysiąca rzeczy, jakie mi zostały do wprowadzenia sie, załatwiona: kupiłam kosiarkę. zostało 999.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Mam do was takie pytanko . Czy znacie dobra i niedroga drukarnie z ktorej korzystaja wasze firmy . Chodzi mi o kalendarze reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 29.08.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 MAła sonda Co sądzicie o Bartoszewie i okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 29.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 a czy ktoś ma lub będzie miał do odsprzedania (w okolicach stycznia) coś takiego? http://www.allegro.pl/item118327034_wozek_lozeczko_superluksus_zobacz_koniecznie.html Ja swoje odsprzedałam. Wózek to pojechał do Katowic . Największa "hurtownia" w Szczecinie jest na Struga. Za ciągiem budynków po tej stronie gdzie Toyota. Jest jeszcze Tato przed Media Marktem. Mam kartę rabatową. Mogę oddać. Tam kupiłam wszystko (na Struga) choć jeżeli chodzi o ceny to różnie. Tylko szukaj po całym mieście jak ledwo chodzisz i do toalety zawsze za daleko. Asia - to ja koniecznie będę musiała się z Tobą spotkać mam nadzieję, że we wrześniu trochę czasu znajdę i umówimy się Witam wszystkich Didi mam na zbyciu wózek Peg Perego w bardzo dobrym stanie wystarczy dokupić gondolke dla niemowlaka i jeżdzisz cały rok ,a i przystosowany jest też do fotelika samochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 29.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam jak zawsze serdecznie Własnie zbieram dokumenty dla potrzeb przyznania kredytu na działeczkę, tzn. wypis z ksiegi wieczystej, odpis z rejestru gruntu, wypis z plany zagosp. przestrz. Powiedzcie mi moi drodzy ile czasu może zająć urzędnikom realizacja tych dokumentów - dodam że w gminie Goleniów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 29.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 MAła sonda Co sądzicie o Bartoszewie i okolicach? A co jakaś działeczka się kroi? Jak dla mnie tereny bardzo urokliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 29.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Generalnie ceny działek to koszmar : 150-200 zł - tragedia!!!!! Tylko patrzeć jak za chwilkę mozna będzie zapomnieć o wybudowanie chaty 150 m w cenie 300 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 29.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Rozpisałem sie jak nigdy P.S. chyba za duzo wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 MAła sonda Co sądzicie o Bartoszewie i okolicach? Mi samo Bartoszewo sie nie podobalo . Za to wedlug mnie jest ladnie jak sie jedzie z Dobrej na rondzie w prawo na kierunek na grzepnice przejezdza sie las i tam powstaja owe osiedla wedlug mnie tam jest sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jedna z tysiąca rzeczy, jakie mi zostały do wprowadzenia sie, załatwiona: kupiłam kosiarkę. zostało 999.... Dellf, oby nie 666. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jedna z tysiąca rzeczy, jakie mi zostały do wprowadzenia sie, załatwiona: kupiłam kosiarkę. zostało 999.... DElf, oby nie 666. wiedziałam, że coś wymyslisz w sumie, to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 No, to ja znowu, do skutku - kto da namiary na ludzi od elewacji? Ludzki dekarz też by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jedna z tysiąca rzeczy, jakie mi zostały do wprowadzenia sie, załatwiona: kupiłam kosiarkę. zostało 999.... DElf, oby nie 666. wiedziałam, że coś wymyslisz w sumie, to kto wie Twoja wiara we mnie jest niezwykle krzepiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 29.08.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 trobe rozmawiałam z tynkarzami, mają już pracę ustawioną na co najmniej dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 29.08.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 bryta, spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.08.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam poniedziałkowo. Gdyby ktoś oczywiście pytał to jestem na etapie poszukiwania ekipy do budowy stanu surowego + dach z BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts