Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Otolaryngologia na Arkońskiej ma dobre notowania. Mam nadzieję, że ordynatorem jest nadal dr Żelachowska - super!

Witam

Tak ordynatorem jest dlaej dr Żelachowska. Niestety zabiegu dzisiaj nie bylo bo po wykonaniu wynikow krwi okazalo sie ze krzepnie powoli i musimy za 2 tyg. powtorzyc wyniki i jak beda dobre to znowu czekac na nasza kolejke do zabiegu :(.

Pozdrawiam

.:MaTaM:.

Z rolnymi musisz uważać, zwłaszcza w gminie Dobra.

Wygasł im plan zagospodarowania i robią troszkę pod górkę z podłączeniem wody i kanalizy.

Przerabiam właśnie tą sztuczkę, ale jestem na dobrej drodze.

Nie będzie problemu jeżeli znajdziesz działkę, gdzie w drodze będzie woda, wtedy nie ma żadnych problemów.

W Dobrej nie ma problemu ze zrobieniem studni wierconej - jeno trzeba trochę za tym pochodzić - można już po otrzymaniu warunków

a czy ktoś ma lub będzie miał do odsprzedania (w okolicach stycznia) coś takiego?

http://www.allegro.pl/item118327034_wozek_lozeczko_superluksus_zobacz_koniecznie.html

Ja swoje odsprzedałam. Wózek to pojechał do Katowic :lol: . Największa "hurtownia" w Szczecinie jest na Struga. Za ciągiem budynków po tej stronie gdzie Toyota.

Jest jeszcze Tato przed Media Marktem. Mam kartę rabatową. Mogę oddać.

Tam kupiłam wszystko (na Struga) choć jeżeli chodzi o ceny to różnie. Tylko szukaj po całym mieście jak ledwo chodzisz i do toalety zawsze za daleko. :lol:

Asia - to ja koniecznie będę musiała się z Tobą spotkać :D

mam nadzieję, że we wrześniu trochę czasu znajdę i umówimy się

Witam wszystkich Didi mam na zbyciu wózek Peg Perego w bardzo dobrym stanie wystarczy dokupić gondolke dla niemowlaka i jeżdzisz cały rok ,a i przystosowany jest też do fotelika samochodowego.

Witam jak zawsze serdecznie

Własnie zbieram dokumenty dla potrzeb przyznania kredytu na działeczkę, tzn. wypis z ksiegi wieczystej, odpis z rejestru gruntu, wypis z plany zagosp. przestrz. Powiedzcie mi moi drodzy ile czasu może zająć urzędnikom realizacja tych dokumentów - dodam że w gminie Goleniów.

Pozdrawiam