delf 30.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kacha72 no to witamy na Pogodnie Okazało się, że gdyby nie drzewo przed moim oknem, to byśmy mogli z Jacą_1 pomachać do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 oo to na mojej ulicy:)) tez sobie podejdę obejrzeć zastanawiam sie nad brama Normsthal idealnie do złotego dębu pasuje cena w miarę ..... ale z drzwiami to mam niemały problem ponieważ mam nietypowy wymiar i aż dwie sztuki bo jedna jest od ogrodu a ceny CAL np wyszedł mi drozej niż brama garażowa ja już mam dosyć tych drzwi...chciałabym sie zdecydować i mieć wreszcie święty spokój Na Świerczewskiej wstępnie wyceniono drzwi Humdrexu na 2200 z zamkiem listwowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 oo to na mojej ulicy:)) tez sobie podejdę obejrzeć zastanawiam sie nad brama Normsthal idealnie do złotego dębu pasuje cena w miarę ..... ale z drzwiami to mam niemały problem ponieważ mam nietypowy wymiar i aż dwie sztuki bo jedna jest od ogrodu a ceny CAL np wyszedł mi drozej niż brama garażowa ja już mam dosyć tych drzwi...chciałabym sie zdecydować i mieć wreszcie święty spokój Na Świerczewskiej wstępnie wyceniono drzwi Humdrexu na 2200 z zamkiem listwowym A macie jakas stronke aby mozna bylo zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A macie jakas stronke aby mozna bylo zobaczyc Jasne: Humdrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 trobe rozmawiałam z tynkarzami, mają już pracę ustawioną na co najmniej dwa miesiące Dzięki za dobre chęci. Może jednak uda mi się dogadac z innym wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 oo to na mojej ulicy:)) tez sobie podejdę obejrzeć zastanawiam sie nad brama Normsthal idealnie do złotego dębu pasuje cena w miarę ..... ale z drzwiami to mam niemały problem ponieważ mam nietypowy wymiar i aż dwie sztuki bo jedna jest od ogrodu a ceny CAL np wyszedł mi drozej niż brama garażowa witam i dołaczam sie do klubu poszukujacych drzwi wejsciowych a na brame garażową wkońcu sie zdecydowałam-Normstahl-orzech tak jak okna-najtaniej wycenił mi pan w M&Sach-polecam na gdańskiej Więźba dzisiaj dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 No, to ja znowu, do skutku - kto da namiary na ludzi od elewacji? Ludzki dekarz też by się przydał. Ja dam, ale jak mi skonczą a zaczynają w piątek , będą robić 10 dni OK, czekam. Rzuc na priv jacy są, czy jesteś zadowolona i ewentualnie za ile robią (jeśli nawet się z nimi nie dogadam, to będę przynajmniej miała porównanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meli 30.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Delf pardon że bez cytowania jeszcze tej funkcji nie obcykałam Jestem komputerowym ignorantem Odpowiadam na pytanie gdzie ta działeczka...między ulicą Graniczną a Zagrodową o ile sie nie mylę oczywiscie w Dobrej co Szczecin koło niej lezy Nie dysponuję planami do jutra bo dałam że się wyraże "po znajomosci" rzeczoznawcy do lookniecia:) Kurde mam jakąś taką euforię...nie lać kubła zimnej wody No dobra to juz wiecie że mam na imie Ania, jestem trochę oszołom w gorącej wodzie kąpana a i jeszcze mam tendencje do zbaczania z wątków na forach dyskusyjnych<ups> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.08.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Delf pardon że bez cytowania jeszcze tej funkcji nie obcykałam Jestem komputerowym ignorantem Odpowiadam na pytanie gdzie ta działeczka...między ulicą Graniczną a Zagrodową o ile sie nie mylę oczywiscie w Dobrej co Szczecin koło niej lezy Nie dysponuję planami do jutra bo dałam że się wyraże "po znajomosci" rzeczoznawcy do lookniecia:) Kurde mam jakąś taką euforię...nie lać kubła zimnej wody No dobra to juz wiecie że mam na imie Ania, jestem trochę oszołom w gorącej wodzie kąpana a i jeszcze mam tendencje do zbaczania z wątków na forach dyskusyjnych<ups> spoko, wystarczy kliknąć na poście, który chcesz cytować główke z chmurką i cudzysłowiem..i już. A jak ta działęczka ma się do komunikacji jakiejkolwiek? Bo cena faktycznie atrakcyjna, tylko, czy tam da sie funkcjonować? Z góry przepraszam "Dobrych" forumowiczów za ignorancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 witam i dołaczam sie do klubu poszukujacych drzwi wejsciowych a na brame garażową wkońcu sie zdecydowałam-Normstahl-orzech tak jak okna-najtaniej wycenił mi pan w M&Sach-polecam na gdańskiej Więźba dzisiaj dotarła I ja, i ja! (szukam drzwi wejściowych). Co do bramy - też Normstahl ale w "Starcie" na terenie "Węglobudu". Jaką kupiłaś (rozmiar) i za ile (jeśli można wiedziec). Boszszsze, jaka ja jestem ciekawska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kacha72 no to witamy na Pogodnie Okazało się, że gdyby nie drzewo przed moim oknem, to byśmy mogli z Jacą_1 pomachać do siebie dobre sobie ja co prawda bliżej centrum niż pogodna bo ta ulica dluuuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 oo to na mojej ulicy:)) tez sobie podejdę obejrzeć zastanawiam sie nad brama Normsthal idealnie do złotego dębu pasuje cena w miarę ..... ale z drzwiami to mam niemały problem ponieważ mam nietypowy wymiar i aż dwie sztuki bo jedna jest od ogrodu a ceny CAL np wyszedł mi drozej niż brama garażowa witam i dołaczam sie do klubu poszukujacych drzwi wejsciowych a na brame garażową wkońcu sie zdecydowałam-Normstahl-orzech tak jak okna-najtaniej wycenił mi pan w M&Sach-polecam na gdańskiej Więźba dzisiaj dotarła ooo to super gratuluje!! ja tez w M&S waham sie pomiędzy orzechem a złotym dębem jak udało Ci sie podjąć decyzje ja 4 !!!!!! razy juz tam byłam z róznymi częściami domu a to z kawałkiem dachówki a to z kolorem tynku a to zeby jeszcze raz sie przyjrzec kolorom i dopiero dzisiaj ostatecznie padło na złoty dąb + brama do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Trobenapisze ci tylko że różnica miedzy węglobudem a gdańską to ok 600zł mam 5m na 2,37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meli 30.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Szczerze to tylko spojrzałam na przystanki że są. Generalnie w kazdym kierunku(linii nie sprawdziłam ale to pierwsze co mi przyszło do głowy jako że kierowcą też jestem marnym) .Nie czarujmy sie to jest poniekąd zadupie raj innymi słowy na skołatane nerwy:)Liczę że zanim wbiję tam pierwszą łopatę będzie multum hipermarketów może nawet Ikea Tym miłym akcentem życzę szanownemy gronu spokojnej stosunkowo udanej nocy oddalając się do najblizszego monopoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 witam i dołaczam sie do klubu poszukujacych drzwi wejsciowych a na brame garażową wkońcu sie zdecydowałam-Normstahl-orzech tak jak okna-najtaniej wycenił mi pan w M&Sach-polecam na gdańskiej Więźba dzisiaj dotarła I ja, i ja! (szukam drzwi wejściowych). Co do bramy - też Normstahl ale w "Starcie" na terenie "Węglobudu". Jaką kupiłaś (rozmiar) i za ile (jeśli można wiedziec). Boszszsze, jaka ja jestem ciekawska! podczepie sie pod to pytanie złoty dąb z pełna elektryka rozmiar 2500x2125 4290zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 oo to na mojej ulicy:)) tez sobie podejdę obejrzeć zastanawiam sie nad brama Normsthal idealnie do złotego dębu pasuje cena w miarę ..... ale z drzwiami to mam niemały problem ponieważ mam nietypowy wymiar i aż dwie sztuki bo jedna jest od ogrodu a ceny CAL np wyszedł mi drozej niż brama garażowa witam i dołaczam sie do klubu poszukujacych drzwi wejsciowych a na brame garażową wkońcu sie zdecydowałam-Normstahl-orzech tak jak okna-najtaniej wycenił mi pan w M&Sach-polecam na gdańskiej Więźba dzisiaj dotarła ooo to super gratuluje!! ja tez w M&S waham sie pomiędzy orzechem a złotym dębem jak udało Ci sie podjąć decyzje ja 4 !!!!!! razy juz tam byłam z róznymi częściami domu a to z kawałkiem dachówki a to z kolorem tynku a to zeby jeszcze raz sie przyjrzec kolorom i dopiero dzisiaj ostatecznie padło na złoty dąb + brama do tego nie martw sie ja tez sie nadzwoniłam i najeżdziłam ale juz nadszedł ostateczny termin zeby ta sprawe zamknąć i okien oraz rolet tez-jutro daje zaliczke na bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 aha! zapomniałam wspomnieć-w czasie tych długich wędrówek za bramą natknęłam sie na firme z bramami segmentowymi w kolorze brąz z napędem-jak ma wisniowski o 1 tyś zł tańszą-niestety nie interesował mnie ten kolor ale jakby ktos chciał to warto zajrzeć do nich-na mieszka Ikoło jysk(tam tez urzęduje natym terenie wisniowski i start) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 czas spać dobrej nocy żeby sie tylko nie śniły te wszystkie brązy orzechy i złote dęby ani zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.08.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam Zamówiłem już w M&S na Gdańskiej bramę garażową Big Tora (miała najbardziej zbliżony kolor do moich okien - mahoniowe M&S). Koszt z napędem i montażem to 3700zł brutto (Vat 7%). Rozmiar 240x206 w przetłoczeniach poziomych, kolor mahoń. Drzwi zamówiłem u Muszyńskich w Stargardzie. Zrobią mi wg wzoru dostarczonego przeze mnie:http://www.kmwformat.pl/foto/drzwi/big_df-003.jpgCena z montażem to 3600zł brutto (Vat 7%). Rozmiar 210x100 w kolorze orzecha (akurat ten kolor jest najbardziej zbliżony do mahoniowej okleiny okien); materiał mahoń, grubość klejonki 68mm. pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 30.08.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 KAS01 Jest naprawdę super. Liczyliście ile osób już jest ? A ciekawe ile jeszcze przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts