Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Drzwi zamówiłem u Muszyńskich w Stargardzie. Zrobią mi wg wzoru dostarczonego przeze mnie:

Cena z montażem to 3600zł brutto (Vat 7%). Rozmiar 210x100 w kolorze orzecha (akurat ten kolor jest najbardziej zbliżony do mahoniowej okleiny okien); materiał mahoń, grubość klejonki 68mm.

pozdrawiam

Konrad

KAS01, daj proszę namiar na Muszyńskich. Te drzwi są super. Tylko ja muszę jeszcze miec naświetle boczne. Orientujesz się, czy zrobią dowolny kolor z polety RAL?

a czy ktoś ma lub będzie miał do odsprzedania (w okolicach stycznia) coś takiego?

http://www.allegro.pl/item118327034_wozek_lozeczko_superluksus_zobacz_koniecznie.html

Ja swoje odsprzedałam. Wózek to pojechał do Katowic :lol: . Największa "hurtownia" w Szczecinie jest na Struga. Za ciągiem budynków po tej stronie gdzie Toyota.

Jest jeszcze Tato przed Media Marktem. Mam kartę rabatową. Mogę oddać.

Tam kupiłam wszystko (na Struga) choć jeżeli chodzi o ceny to różnie. Tylko szukaj po całym mieście jak ledwo chodzisz i do toalety zawsze za daleko. :lol:

Asia - to ja koniecznie będę musiała się z Tobą spotkać :D

mam nadzieję, że we wrześniu trochę czasu znajdę i umówimy się

Witam wszystkich Didi mam na zbyciu wózek Peg Perego w bardzo dobrym stanie wystarczy dokupić gondolke dla niemowlaka i jeżdzisz cały rok ,a i przystosowany jest też do fotelika samochodowego.

bardzo dziękuję, ale wózki to mamy już upatrzone - są dwa typy Graco i Tako :D jeszcze nie wiem na który się zdecydujemy a w zasadzie to mój mąż będzie decydował - przy pierwszym dziecku też kupuwał (sam) i chodził dumny jak ktoś mówił, że ładny wózek :D

KAS01, daj proszę namiar na Muszyńskich. Te drzwi są super. Tylko ja muszę jeszcze miec naświetle boczne. Orientujesz się, czy zrobią dowolny kolor z polety RAL?

http://www.muszynscy.pl/pl/

Oni zajmują się głównie produkcją okien. Drzwi robią niewiele. Na swoje muszę czekać ok. miesiąca, bo nie chce im się robić jednej sztuki. Robią drzwi dopiero jak zbiorą 3-4 zamówienia, a trwa to właśnie do miesiąca.

Drzwi mogą zrobić oczywiście z naświetlami i w dowolnym kolorze. Kiedyś nawet rozmawiałem z właścicielem (bardzo miły człowiek), że mogą mieszać farby i sprawdzać czy uzyskają dokładnie to co chcę. A chodzi o to, że moje okna są jakby dwukolorowe tzn. taka mieszanina ciemnego orzecha z czerwonym mahoniem.

pozdrawiam

Konrad

Witam wszystkich

Ladne te dzwi . Czy aby byly antywlamaniowe ( dla ubezpieczyciela ) musza miec zamki lepszej klasy czy cos jeszcze :lol:

Z tego co się pytałem wczoraj w Compensie (tam mam ubezpieczony dom), to wystarczy im jeden atestowany zamek listwowy.

Drzwi nie są antywłamaniowe i chyba nawet nie są w stanie takich wykonać. Zresztą nie potrzeba mi takich zabiezpiczeń, skoro balkon można otworzyć w kilka sekund mimo, że mają okucia WKII.