KAS01 30.08.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 KAS01 Jest naprawdę super. Liczyliście ile osób już jest ? A ciekawe ile jeszcze przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.08.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam Meli masz na priv. A u mnie rośnie wszystko w koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.08.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam Drzwi zamówiłem u Muszyńskich w Stargardzie. Zrobią mi wg wzoru dostarczonego przeze mnie: Cena z montażem to 3600zł brutto (Vat 7%). Rozmiar 210x100 w kolorze orzecha (akurat ten kolor jest najbardziej zbliżony do mahoniowej okleiny okien); materiał mahoń, grubość klejonki 68mm. pozdrawiam Konrad KAS01, daj proszę namiar na Muszyńskich. Te drzwi są super. Tylko ja muszę jeszcze miec naświetle boczne. Orientujesz się, czy zrobią dowolny kolor z polety RAL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam mokro czwartkowo. Jak tak się zaczytuję to mam wrażenie że tu jakaś lokalna grupy pod wezwaniem "złoty dąb" się tworzy. Rzeczywiście tak dużo osób wybrało okna PVC w okleinie (pewnie jeszcze i barwione w masie) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.08.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Ladne te dzwi . Czy aby byly antywlamaniowe ( dla ubezpieczyciela ) musza miec zamki lepszej klasy czy cos jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 witam i dołaczam sie do klubu poszukujacych drzwi wejsciowych I ja, i ja! (szukam drzwi wejściowych). Miraśka, Trobe macie jakieś typy jeśli chodzi o drzwi? pozdrawiam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a czy ktoś ma lub będzie miał do odsprzedania (w okolicach stycznia) coś takiego? http://www.allegro.pl/item118327034_wozek_lozeczko_superluksus_zobacz_koniecznie.html Ja swoje odsprzedałam. Wózek to pojechał do Katowic . Największa "hurtownia" w Szczecinie jest na Struga. Za ciągiem budynków po tej stronie gdzie Toyota. Jest jeszcze Tato przed Media Marktem. Mam kartę rabatową. Mogę oddać. Tam kupiłam wszystko (na Struga) choć jeżeli chodzi o ceny to różnie. Tylko szukaj po całym mieście jak ledwo chodzisz i do toalety zawsze za daleko. Asia - to ja koniecznie będę musiała się z Tobą spotkać mam nadzieję, że we wrześniu trochę czasu znajdę i umówimy się Witam wszystkich Didi mam na zbyciu wózek Peg Perego w bardzo dobrym stanie wystarczy dokupić gondolke dla niemowlaka i jeżdzisz cały rok ,a i przystosowany jest też do fotelika samochodowego. bardzo dziękuję, ale wózki to mamy już upatrzone - są dwa typy Graco i Tako jeszcze nie wiem na który się zdecydujemy a w zasadzie to mój mąż będzie decydował - przy pierwszym dziecku też kupuwał (sam) i chodził dumny jak ktoś mówił, że ładny wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 31.08.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek Zaczynam "kochać inaczej" wyrażenie "kształt nieregularny" Działeczka (1200m2) w najwęższym miejscu ma 7m można drzwiami ogród od domu oddzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Hmm, tak sobie czytam o tych waszych dylematach co do wyboru koloru itd i chyba trochę zazdroszczę, bo teraz ja będę brała zwykłe białe P4, i bramy też pewnie będę szukała najtańszych - no bo co mam w budynku garażowym kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 KAS01, daj proszę namiar na Muszyńskich. Te drzwi są super. Tylko ja muszę jeszcze miec naświetle boczne. Orientujesz się, czy zrobią dowolny kolor z polety RAL? http://www.muszynscy.pl/pl/ Oni zajmują się głównie produkcją okien. Drzwi robią niewiele. Na swoje muszę czekać ok. miesiąca, bo nie chce im się robić jednej sztuki. Robią drzwi dopiero jak zbiorą 3-4 zamówienia, a trwa to właśnie do miesiąca. Drzwi mogą zrobić oczywiście z naświetlami i w dowolnym kolorze. Kiedyś nawet rozmawiałem z właścicielem (bardzo miły człowiek), że mogą mieszać farby i sprawdzać czy uzyskają dokładnie to co chcę. A chodzi o to, że moje okna są jakby dwukolorowe tzn. taka mieszanina ciemnego orzecha z czerwonym mahoniem. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.08.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Ladne te dzwi . Czy aby byly antywlamaniowe ( dla ubezpieczyciela ) musza miec zamki lepszej klasy czy cos jeszcze Z tego co się pytałem wczoraj w Compensie (tam mam ubezpieczony dom), to wystarczy im jeden atestowany zamek listwowy. Drzwi nie są antywłamaniowe i chyba nawet nie są w stanie takich wykonać. Zresztą nie potrzeba mi takich zabiezpiczeń, skoro balkon można otworzyć w kilka sekund mimo, że mają okucia WKII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 31.08.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam i ja... Delf - zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 31.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 To kiedy nasiadowa z piwkiem No właśnie - pogoda pogania aby jak najszybciej:) Można by odświeżyć archiwum spotkań grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 31.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 "Dziurki u Jrka" w Bartoszewie juzż nie ma ale w tym miejscu jest coś nowego - i miejsca do parkowania dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a właściwie czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 OGNISKO czy KULIG czy PUB czy ........... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 31.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 OGNISKO czy KULIG czy PUB czy ........... ?? Chętnie KULIG tylko skąd tyle ryżu weźmiemy:) Pozostaje PUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 31.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a może jednak ognisko? witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts