tomadyna 31.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a może jednak ognisko? witam! Może 9.09.2006 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 31.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tak!! byle by nie padało;-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tak!! byle by nie padało;-) ula Już sprawdziłem powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 31.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a może jednak ognisko? witam! Może 9.09.2006 ?? data OK a co z miejscem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a może jednak ognisko? witam! Może 9.09.2006 ?? data OK a co z miejscem? Jak to co .......... wiadomo kiedyś zwany nieużytkiem obecnie już status działka budowlana, ul. Miętowa 20 - jeszcze jest drewno z poprzedniego ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a może jednak ognisko? witam! Może 9.09.2006 ?? data OK a co z miejscem? Jak to co .......... wiadomo kiedyś zwany nieużytkiem obecnie już status działka budowlana, ul. Miętowa 20 - jeszcze jest drewno z poprzedniego ogniska a jaka godzina spotania byłaby proponowana, bo od tego zależy moja obecność na ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 31.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a może jednak ognisko? witam! Może 9.09.2006 ?? data OK a co z miejscem? Jak to co .......... wiadomo kiedyś zwany nieużytkiem obecnie już status działka budowlana, ul. Miętowa 20 - jeszcze jest drewno z poprzedniego ogniska SUPER i czas i miejsce - dobrze by było żeby frekwencja była wyższa - BO WARTO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a jaka godzina spotania byłaby proponowana, bo od tego zależy moja obecność na ognisku Wiesz my chyba do ciężarnej bedziemy musieli się dostosować - by nas myszy nie zjadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a jaka godzina spotania byłaby proponowana, bo od tego zależy moja obecność na ognisku Wiesz my chyba do ciężarnej bedziemy musieli się dostosować - by nas myszy nie zjadły to może być ciężko........ rano jedziemy odwieźć mojego Tatę na samolot do Berlina (odlot o 10) a potem na 18stą mamy umówione spotkanie Uda się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 UWAGA OGNISKO UWAGA W dniu 09.09.2006 (sobota) od godz.14.00 serdecznie zapraszam na ognisko. Ognisko odbędzie się przy ulicy Miętowej 20, Bezrzecze. Organizatorzy zapewniają: oczywiście OGNISKO, talerzyki, sztućce oraz kubeczki jednorazowe, ketchup-y, musztardy itp. zrobię też specjalnie dla Was ogórki małosolne - osobiście trochę miejsc do siedzenia, pogodę i przemiłą jak zawsze atmosferę Dla Didi specjalny mega wygodny fotel !! Wyposażenie uczestnika: dobry nastój, osoby w ciąży zabierają brzuszki, reszta zabiera dzieci (oczywiście jak posiada ), kiełbaska + bułka , jak ktoś ma krzesełko turystyczne – to tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 uwaga ognisko uwaga w dniu 09.09.2006 (sobota) od godz.14.00 serdecznie zapraszam na ognisko. Ognisko odbędzie się przy ulicy miętowej 20, bezrzecze. organizatorzy zapewniają: oczywiście ognisko, talerzyki, sztućce oraz kubeczki jednorazowe, ketchup-y, musztardy itp. Zrobię też specjalnie dla was ogórki małosolne - osobiście trochę miejsc do siedzenia, pogodę i przemiłą jak zawsze Atmosferę dla didi specjalny mega wygodny fotel !! wyposażenie uczestnika: dobry nastój, osoby w ciąży zabierają brzuszki, reszta zabiera dzieci (oczywiście jak posiada ), kiełbaska + bułka , jak ktoś ma krzesełko turystyczne – to tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 UWAGA OGNISKO UWAGA W dniu 09.09.2006 (sobota) od godz.14.00 serdecznie zapraszam na ognisko. Ognisko odbędzie się przy ulicy Miętowej 20, Bezrzecze. Organizatorzy zapewniają: oczywiście OGNISKO, talerzyki, sztućce oraz kubeczki jednorazowe, ketchup-y, musztardy itp. zrobię też specjalnie dla Was ogórki małosolne - osobiście trochę miejsc do siedzenia, pogodę i przemiłą jak zawsze atmosferę Dla Didi specjalny mega wygodny fotel !! Wyposażenie uczestnika: dobry nastój, osoby w ciąży zabierają brzuszki, reszta zabiera dzieci (oczywiście jak posiada ), kiełbaska + bułka , jak ktoś ma krzesełko turystyczne – to tak na wszelki wypadek. kurcze akurat mam wyjazd słuzbowy eeee szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 kurcze akurat mam wyjazd słuzbowy eeee szkoda Widzę że sąsiadka się znów wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 kurcze akurat mam wyjazd słuzbowy eeee szkoda Widzę że sąsiadka się znów wykręca. taak i najblizej mam zapraszam mimo mojej nieobecności wszystkich chetnych do pokrytykowania mojej chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.08.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 aaa i 10,09 bedę w IKEA Poznań mogę coś kupić zbieram zamówienia na wszstko oprócz mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam mokro czwartkowo. Jak tak się zaczytuję to mam wrażenie że tu jakaś lokalna grupy pod wezwaniem "złoty dąb" się tworzy. Rzeczywiście tak dużo osób wybrało okna PVC w okleinie (pewnie jeszcze i barwione w masie) ?? Ja wybrałam barwiony w masie ale jednostronnie i nie złoty dąb a ecru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.08.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 http://www.muszynscy.pl/pl/ Oni zajmują się głównie produkcją okien. Drzwi robią niewiele. Na swoje muszę czekać ok. miesiąca, bo nie chce im się robić jednej sztuki. Robią drzwi dopiero jak zbiorą 3-4 zamówienia, a trwa to właśnie do miesiąca. Drzwi mogą zrobić oczywiście z naświetlami i w dowolnym kolorze. Kiedyś nawet rozmawiałem z właścicielem (bardzo miły człowiek), że mogą mieszać farby i sprawdzać czy uzyskają dokładnie to co chcę. A chodzi o to, że moje okna są jakby dwukolorowe tzn. taka mieszanina ciemnego orzecha z czerwonym mahoniem. pozdrawiam Konrad Bez problemu mogę poczekac miesiąc. A może dołączą się inni grupowicze i będzie szybciej? (Tylko po co, skoro jeszcze nie mam wszystkich ścian, elektryki, tynków itd. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 UWAGA OGNISKO UWAGA W dniu 09.09.2006 (sobota) od godz.14.00 serdecznie zapraszam na ognisko. Ognisko odbędzie się przy ulicy Miętowej 20, Bezrzecze. Organizatorzy zapewniają: oczywiście OGNISKO, talerzyki, sztućce oraz kubeczki jednorazowe, ketchup-y, musztardy itp. zrobię też specjalnie dla Was ogórki małosolne - osobiście trochę miejsc do siedzenia, pogodę i przemiłą jak zawsze atmosferę Dla Didi specjalny mega wygodny fotel !! Wyposażenie uczestnika: dobry nastój, osoby w ciąży zabierają brzuszki, reszta zabiera dzieci (oczywiście jak posiada ), kiełbaska + bułka , jak ktoś ma krzesełko turystyczne – to tak na wszelki wypadek. Hm, jak dzieci, to rozumiem, że nie mam szans na zalanie robaka budowlanego. Postaram się przyjśc bez robaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 31.08.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam Zamówiłem już w M&S na Gdańskiej bramę garażową Big Tora (miała najbardziej zbliżony kolor do moich okien - mahoniowe M&S). Koszt z napędem i montażem to 3700zł brutto (Vat 7%). Rozmiar 240x206 w przetłoczeniach poziomych, kolor mahoń. Drzwi zamówiłem u Muszyńskich w Stargardzie. Zrobią mi wg wzoru dostarczonego przeze mnie: http://www.kmwformat.pl/foto/drzwi/big_df-003.jpg Cena z montażem to 3600zł brutto (Vat 7%). Rozmiar 210x100 w kolorze orzecha (akurat ten kolor jest najbardziej zbliżony do mahoniowej okleiny okien); materiał mahoń, grubość klejonki 68mm. pozdrawiam Konrad gdzie i za ile kupileś te drewniane okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.08.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 gdzie i za ile kupileś te drewniane okna ? Okna mam plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts