trobe 01.09.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam, podciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zaczelo sie niewinnie... A wiec chyba nie ma sie co ociagac tylko szukac gdzie ta Miętowa o numerze 20. Pozdrawiam .:MaTaM:. Witam Więc z opisu to było by tak: Bezrzecze główną ulicą Koralową prawie do końca. Ostatnia ulica po prawej to Zaściankowa (maszt telefonii kom.) skręcasz w tę ulicę i jedziesz do samego końca. Kończy się ulica i zaczyna się ubity dukt jedziesz prosto do góry jak prowadzi droga i patrząc w lewą stronę zaczynasz machać łapką w stronę ludzi bawiących się przy ognisku Miejsce jest zaznaczone w moim podpisie w zdjęciach jest zdjęcie satelitarne tego terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam wszystkich - bo zapomniałem się przywitać. I informuję iż pogoda długotermiowa przewiduje na dzień 09.09.2006 słoneczko i jakieś 20 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 01.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam wszystkich - bo zapomniałem się przywitać. I informuję iż pogoda długotermiowa przewiduje na dzień 09.09.2006 słoneczko i jakieś 20 stopni. witam wszystkich! myslę, ze będzie ładnie, na ostatnim ognisku deszcz pokazał swoje maksymalne mozliwosci, teraz musi byc spokojnie;-) ! ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 tomadyna - skąd masz takie wiadomości ? ostatnio w TV pokazywali słońce - a lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a tak właściwie pozdrawiam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 tomadyna - skąd masz takie wiadomości ? ostatnio w TV pokazywali słońce - a lało Wpisz to w przeglądarce: http://wwwa.accuweather.com/index-world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|PL|PL016|SZCZECIN| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a jak ze sprawdzalnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a jak ze sprawdzalnością ? Zasadniczo jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 no to dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 no to dzięki Rzuć okiem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 01.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Zaczelo sie niewinnie... A wiec chyba nie ma sie co ociagac tylko szukac gdzie ta Miętowa o numerze 20. Pozdrawiam .:MaTaM:. Witam Więc z opisu to było by tak: Bezrzecze główną ulicą Koralową prawie do końca. Ostatnia ulica po prawej to Zaściankowa (maszt telefonii kom.) skręcasz w tę ulicę i jedziesz do samego końca. Kończy się ulica i zaczyna się ubity dukt jedziesz prosto do góry jak prowadzi droga i patrząc w lewą stronę zaczynasz machać łapką w stronę ludzi bawiących się przy ognisku Miejsce jest zaznaczone w moim podpisie w zdjęciach jest zdjęcie satelitarne tego terenu. No to do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 no to dzięki Rzuć okiem na PRIV zobaczyłem i pewnie tak zrobię poprzednio po prostu skopiowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam wszystkich Chcialam sie zapytac kto z was ma strop drewniany , jakiego rodzaju czy warto i jak koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam wszystkich Chcialam sie zapytac kto z was ma strop drewniany , jakiego rodzaju czy warto i jak koszty Wiem że w Partnerze robią tak że przeprojektowują troszkę budynek i zamiast stropu betonowego + ścianki kolankowej + wieńca + więźby robią taką prefabrykowaną więźbę która zastępuje to wszystko razem tworząc jednocześnie podwaliny stropu. Jest tego strona internetowa ale nie mogę jej teraz namierzyć - jak do nich zadzwonisz to pewnie Ci podadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Masz na mysli dolny pas wiazara dachowego . Dla mnie stropy drewniane sa dwa jeden to leki strop drewniany do tego idzie plyta gipsowa jako sufit drugi tak jakby z krawedziakow ze sufitem jest ladny drewniany strop bardzo mi sie to podoba tylko nie wiem jak z kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Masz na mysli dolny pas wiazara dachowego . Dla mnie stropy drewniane sa dwa jeden to leki strop drewniany do tego idzie plyta gipsowa jako sufit drugi tak jakby z krawedziakow ze sufitem jest ladny drewniany strop bardzo mi sie to podoba tylko nie wiem jak z kosztami To zrób normalny strop np. wylewany i podczep do niego po wykończeniu sufitu tynkiem drewniane krawędziaki też będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 potrzebuje od zaraz miejsca w przedszkolu publiczne niepublicze bez znaczenia gr I 3 latka moze ktoś słyszał o miejscu wolnym w przedszkolu do którego chodzi wsze dziecko plisss zapytam u nas witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Masz na mysli dolny pas wiazara dachowego . Dla mnie stropy drewniane sa dwa jeden to leki strop drewniany do tego idzie plyta gipsowa jako sufit drugi tak jakby z krawedziakow ze sufitem jest ladny drewniany strop bardzo mi sie to podoba tylko nie wiem jak z kosztami To zrób normalny strop np. wylewany i podczep do niego po wykończeniu sufitu tynkiem drewniane krawędziaki też będzie ładnie Wlasnie w projekcie mam wylewany i najwyzej bede podczepiac belki drewniane tylko dlaczego u nas tak malo robi sie stropow pelnych drewnianych koszty , wzgledy bezpieczenstwa przed pozarem albo bardziej podobaja sie betonowe stropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam już wrześniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts