Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Zaczelo sie niewinnie...

A wiec chyba nie ma sie co ociagac tylko szukac gdzie ta Miętowa o numerze 20.

Pozdrawiam

.:MaTaM:.

Witam

Więc z opisu to było by tak:

Bezrzecze główną ulicą Koralową prawie do końca. Ostatnia ulica po prawej to Zaściankowa (maszt telefonii kom.) skręcasz w tę ulicę i jedziesz do samego końca. Kończy się ulica i zaczyna się ubity dukt :lol: jedziesz prosto do góry jak prowadzi droga i patrząc w lewą stronę zaczynasz machać łapką :D w stronę ludzi bawiących się przy ognisku :lol:

Miejsce jest zaznaczone w moim podpisie w zdjęciach jest zdjęcie satelitarne tego terenu. 8)

Witam wszystkich - bo zapomniałem się przywitać.

I informuję iż pogoda długotermiowa przewiduje na dzień 09.09.2006 słoneczko i jakieś 20 stopni.

witam wszystkich!

myslę, ze będzie ładnie, na ostatnim ognisku deszcz pokazał swoje maksymalne mozliwosci, teraz musi byc spokojnie;-) !

ula

Zaczelo sie niewinnie...

A wiec chyba nie ma sie co ociagac tylko szukac gdzie ta Miętowa o numerze 20.

Pozdrawiam

.:MaTaM:.

Witam

Więc z opisu to było by tak:

Bezrzecze główną ulicą Koralową prawie do końca. Ostatnia ulica po prawej to Zaściankowa (maszt telefonii kom.) skręcasz w tę ulicę i jedziesz do samego końca. Kończy się ulica i zaczyna się ubity dukt :lol: jedziesz prosto do góry jak prowadzi droga i patrząc w lewą stronę zaczynasz machać łapką :D w stronę ludzi bawiących się przy ognisku :lol:

Miejsce jest zaznaczone w moim podpisie w zdjęciach jest zdjęcie satelitarne tego terenu. 8)

No to do zobaczenia... :wink:

Witam wszystkich

Chcialam sie zapytac kto z was ma strop drewniany , jakiego rodzaju czy warto i jak koszty :lol:

Wiem że w Partnerze robią tak że przeprojektowują troszkę budynek i zamiast stropu betonowego + ścianki kolankowej + wieńca + więźby robią taką prefabrykowaną więźbę która zastępuje to wszystko razem tworząc jednocześnie podwaliny stropu. Jest tego strona internetowa ale nie mogę jej teraz namierzyć - jak do nich zadzwonisz to pewnie Ci podadzą.

Masz na mysli dolny pas wiazara dachowego . Dla mnie stropy drewniane sa dwa

jeden to leki strop drewniany do tego idzie plyta gipsowa jako sufit

drugi tak jakby z krawedziakow ze sufitem jest ladny drewniany strop bardzo mi sie to podoba :lol: tylko nie wiem jak z kosztami

To zrób normalny strop np. wylewany i podczep do niego po wykończeniu sufitu tynkiem drewniane krawędziaki też będzie ładnie :lol:

Masz na mysli dolny pas wiazara dachowego . Dla mnie stropy drewniane sa dwa

jeden to leki strop drewniany do tego idzie plyta gipsowa jako sufit

drugi tak jakby z krawedziakow ze sufitem jest ladny drewniany strop bardzo mi sie to podoba :lol: tylko nie wiem jak z kosztami

To zrób normalny strop np. wylewany i podczep do niego po wykończeniu sufitu tynkiem drewniane krawędziaki też będzie ładnie :lol:

Wlasnie w projekcie mam wylewany i najwyzej bede podczepiac belki drewniane

tylko dlaczego u nas tak malo robi sie stropow pelnych drewnianych koszty , wzgledy bezpieczenstwa przed pozarem albo bardziej podobaja sie betonowe stropy :lol: