Miraśka 01.09.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 witam wieczorkiem- aja polecamPłonię sama jutro jak nie zapomnę to zadzwonie z ciekawości czy to nie czasami działki koło nas-do przystanku troszke blizej ,sklepy blizej -chociaż te podstawowe a cała reszta to okolice heliosów i reala-ZYĆ -NIE UMIERAĆ Miraśka a dokładniej to w której okolicy Płoni? okolice szkoły(zwanej nową)-jeszcze niedawno ponoc gość chciał 100 zł za m kw te do 2 tys m kw a ta powyżej 2 tys po 75 zł -ale to było ze 3 m-ce chyba temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witajcie moi drodzy Wcześniej pisałem jaką to ja pikną działeczkę w Rurzycy dorwałem i co? Okazało się że ponownie jestem w polu! Ustalałem ze sprzedającym działkę na kredyt bankowy gdzie cała procedura jak wspólnie ustaliliśmy potrwa ok 1 m-ca i co sie okazało? Mianowicie facet dzisiaj zadzwonił i powiedział że jednak nie jest w stanie tak długo czekać i ma kupca za gotówkę i w wyzszej cenie i szczerze dał mi do zrozumienia że ma w tyłku nasze ustalenia! Cholera a dane słowo to kij!!! Jestem zagotowany bo naganiałem się po urzędach za wpisami i wypisami ponosząc pewne koszty bo zawodnik nawet tyłka nie ruszył aby mi te dokumenty zorganizować co napewno przyspieszyłoby cały proces ale ten nie - bo zajety chyba tym ignoranctwem innych ludzi do cholery!!!!!!! I chyba pozostało mi zacząć ponownie rozglądać się za działkami (straciłem ok tygodnia na poprzednie formalności - a czas leci i ceny też ale do góry!) Mam prośbę o info jeśli macie jakieś działeczki na widoku do sprzedania na terenie prawobrzeza lub kawałek poza Szczecinem to wspomóżcie proszę. Tak bardzo omijałem biura nieruchomości ze względu na cenę ale widzę że jest to raczej lepsze - pewniejsze rozwiązanie. Pozdrawiam Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. Kontakt z tak doborowym towarzystwem to istna przyjemność!!! Jutro tam zajadę. Dzięki za info i pozdrawiam Ja tez nie moge sie doczekac kiedy pobuduje sie na osadzie spokoj cisza jak na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 01.09.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witajcie moi drodzy Wcześniej pisałem jaką to ja pikną działeczkę w Rurzycy dorwałem i co? Okazało się że ponownie jestem w polu! Ustalałem ze sprzedającym działkę na kredyt bankowy gdzie cała procedura jak wspólnie ustaliliśmy potrwa ok 1 m-ca i co sie okazało? Mianowicie facet dzisiaj zadzwonił i powiedział że jednak nie jest w stanie tak długo czekać i ma kupca za gotówkę i w wyzszej cenie i szczerze dał mi do zrozumienia że ma w tyłku nasze ustalenia! Cholera a dane słowo to kij!!! Jestem zagotowany bo naganiałem się po urzędach za wpisami i wypisami ponosząc pewne koszty bo zawodnik nawet tyłka nie ruszył aby mi te dokumenty zorganizować co napewno przyspieszyłoby cały proces ale ten nie - bo zajety chyba tym ignoranctwem innych ludzi do cholery!!!!!!! I chyba pozostało mi zacząć ponownie rozglądać się za działkami (straciłem ok tygodnia na poprzednie formalności - a czas leci i ceny też ale do góry!) Mam prośbę o info jeśli macie jakieś działeczki na widoku do sprzedania na terenie prawobrzeza lub kawałek poza Szczecinem to wspomóżcie proszę. Tak bardzo omijałem biura nieruchomości ze względu na cenę ale widzę że jest to raczej lepsze - pewniejsze rozwiązanie. Pozdrawiam Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. Kontakt z tak doborowym towarzystwem to istna przyjemność!!! Jutro tam zajadę. Dzięki za info i pozdrawiam Ja tez nie moge sie doczekac kiedy pobuduje sie na osadzie spokoj cisza jak na wakacjach Czemu nie ruszasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 01.09.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witajcie moi drodzy Wcześniej pisałem jaką to ja pikną działeczkę w Rurzycy dorwałem i co? Okazało się że ponownie jestem w polu! Ustalałem ze sprzedającym działkę na kredyt bankowy gdzie cała procedura jak wspólnie ustaliliśmy potrwa ok 1 m-ca i co sie okazało? Mianowicie facet dzisiaj zadzwonił i powiedział że jednak nie jest w stanie tak długo czekać i ma kupca za gotówkę i w wyzszej cenie i szczerze dał mi do zrozumienia że ma w tyłku nasze ustalenia! Cholera a dane słowo to kij!!! Jestem zagotowany bo naganiałem się po urzędach za wpisami i wypisami ponosząc pewne koszty bo zawodnik nawet tyłka nie ruszył aby mi te dokumenty zorganizować co napewno przyspieszyłoby cały proces ale ten nie - bo zajety chyba tym ignoranctwem innych ludzi do cholery!!!!!!! I chyba pozostało mi zacząć ponownie rozglądać się za działkami (straciłem ok tygodnia na poprzednie formalności - a czas leci i ceny też ale do góry!) Mam prośbę o info jeśli macie jakieś działeczki na widoku do sprzedania na terenie prawobrzeza lub kawałek poza Szczecinem to wspomóżcie proszę. Tak bardzo omijałem biura nieruchomości ze względu na cenę ale widzę że jest to raczej lepsze - pewniejsze rozwiązanie. Pozdrawiam Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. Kontakt z tak doborowym towarzystwem to istna przyjemność!!! Jutro tam zajadę. Dzięki za info i pozdrawiam Ja tez nie moge sie doczekac kiedy pobuduje sie na osadzie spokoj cisza jak na wakacjach Bryta, trzymam kciuki za szybki start i za szybki koniec tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.09.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 no i proszę, jaką pogodę dziś mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam wszystkich Mirlandia a jak tam twoja budowa , jestes zadowolona z ekipy . Ja narazie zbieram dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 02.09.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam grupke, ładna pogoda tyllko budowac, budoiwac i budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 02.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.09.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. A który to twój domek? Moja przyjaciółka już tam mieszka i często tam bywam, aktualnie powstaje tam domek blisko lasu, taka duża parterówka, to twój? Czy ten na początku z garażem doczepionym? Z porothermu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witajcie Czy odpis z KW da sie zalatwic na miejscu, czy tez trzeba poczekac * dni. Chodzi o wydział zamiejscowy sadu rejonowego w Policach. Pozdrawiam .:MaTaM:. prosiłam w poniedzialek, dostalam we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 witam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 znow cos sie popsuło.....nie moge wejsc na ostatnią stronkę....pokazuje ze postów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. A który to twój domek? Moja przyjaciółka już tam mieszka i często tam bywam, aktualnie powstaje tam domek blisko lasu, taka duża parterówka, to twój? Czy ten na początku z garażem doczepionym? Z porothermu? Na przeciwko twojej przyjaciolki od strony lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witaj sobotnio Witajcie Czy odpis z KW da sie zalatwic na miejscu, czy tez trzeba poczekac * dni. Chodzi o wydział zamiejscowy sadu rejonowego w Policach. Pozdrawiam .:MaTaM:. prosiłam w poniedzialek, dostalam we wtorek Ja bylem w piatek i powiedzieli tydzien !! Pozniej ze na srode, ale we wtorek mam zadzwonic. Zobacze jak to bedzie. .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witaj sobotnio Witajcie Czy odpis z KW da sie zalatwic na miejscu, czy tez trzeba poczekac * dni. Chodzi o wydział zamiejscowy sadu rejonowego w Policach. Pozdrawiam .:MaTaM:. prosiłam w poniedzialek, dostalam we wtorek Ja bylem w piatek i powiedzieli tydzien !! Pozniej ze na srode, ale we wtorek mam zadzwonic. Zobacze jak to bedzie. .:MaTaM:. jak pania poprosisz to załatwi szybciej- jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo ja tak zupełnie nie budowlanie gdyby coś ktos słyszał, ze ktoś chce kupic jakis samochód...to ja mam do sprzedania swoj... peugeot 406 - od nowosci jest moj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.09.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jak pania poprosisz to załatwi szybciej- jest oki Zadzwonie i zobacze we wtorek, ale ogolnie sie dziwie bo ksiegi sa elektroniczne a wiec wydruk i podpis. A tak musze dwa razy jezdzic, szkoda czasu i kasy. Inaczej postrzega sie wtedy urzednikow, a tak sie tutaj rozpisuje . Mam nadzieje ze bank rozpatrzy moj wniosek bez aktulango odpisu i poczeka cierpliwie na nowy. Dodam ze poprzedni wydany zostal 33 dni przed zlozeniem wniosku a bank wymagal 30 !!. Ogolnie dziwie sie ze banki wymagaja tak aktualnych odpisow, a same rozpatruja wnioski tyle czasu. Przeciez pozniej jeszcze zanim podpisze sie umowe to tez to wszystko trwa. A wpis do ksiegi mozna dokonac np na drugi dzien i stan odpisu bedzie nieaktualny. Pozdrawiam i czekam na meczyk zobacze co Leo ich nauczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 jak pania poprosisz to załatwi szybciej- jest oki Zadzwonie i zobacze we wtorek, ale ogolnie sie dziwie bo ksiegi sa elektroniczne a wiec wydruk i podpis. A tak musze dwa razy jezdzic, szkoda czasu i kasy. Inaczej postrzega sie wtedy urzednikow, a tak sie tutaj rozpisuje . Mam nadzieje ze bank rozpatrzy moj wniosek bez aktulango odpisu i poczeka cierpliwie na nowy. Dodam ze poprzedni wydany zostal 33 dni przed zlozeniem wniosku a bank wymagal 30 !!. Ogolnie dziwie sie ze banki wymagaja tak aktualnych odpisow, a same rozpatruja wnioski tyle czasu. Przeciez pozniej jeszcze zanim podpisze sie umowe to tez to wszystko trwa. A wpis do ksiegi mozna dokonac np na drugi dzien i stan odpisu bedzie nieaktualny. Pozdrawiam i czekam na meczyk zobacze co Leo ich nauczyl ja kibicuje Suomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? to po finsku Finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts