bryta 02.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? to po finsku Finlandia tez lubie finlandie a jeszcze bardziej inne trunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? to po finsku Finlandia Pytam sie dlaczego ?? Nie wierzysz w Polakow, czy moze jakies korzenie rodzinne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? to po finsku Finlandia tez lubie finlandie a jeszcze bardziej inne trunki tez lubie...ale ostatnio niebieskiego jasieczka.....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja zasmakowalam ostatnio w Chivasie ale z sakiem Multivitamina ale sie juz skonczyl wiec z mezem rozpracowujemy koniaka ale jutro juz trzeba dojsc do siebie bo w poniedzialek pracka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? to po finsku Finlandia Pytam sie dlaczego ?? Nie wierzysz w Polakow, czy moze jakies korzenie rodzinne? lubie finow...a pozatym jak przeczytałam jak nasi wypowiadaja sie jak to oni im dokopią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. A który to twój domek? Moja przyjaciółka już tam mieszka i często tam bywam, aktualnie powstaje tam domek blisko lasu, taka duża parterówka, to twój? Czy ten na początku z garażem doczepionym? Z porothermu? Na przeciwko twojej przyjaciolki od strony lasu aaa, to już wszystko wiem myślałam , że to budowa Kinimoda.. mirlandia, jak zobaczysz w pobliżu swojej budowy Forda galaxy, to będe ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 ja kibicuje Suomi ?? to po finsku Finlandia Pytam sie dlaczego ?? Nie wierzysz w Polakow, czy moze jakies korzenie rodzinne? lubie finow...a pozatym jak przeczytałam jak nasi wypowiadaja sie jak to oni im dokopią.... eee tam, Polska, to Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. A który to twój domek? Moja przyjaciółka już tam mieszka i często tam bywam, aktualnie powstaje tam domek blisko lasu, taka duża parterówka, to twój? Czy ten na początku z garażem doczepionym? Z porothermu? Na przeciwko twojej przyjaciolki od strony lasu aaa, to już wszystko wiem myślałam , że to budowa Kinimoda.. mirlandia, jak zobaczysz w pobliżu swojej budowy Forda galaxy, to będe ja A kinimoda budowa sasiaduje z Mirlandia i jest po przeciwnej stronie twojej psiapsiolki a ja jestem dokladnie na dzialce przez ktora robia sobie skroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. A który to twój domek? Moja przyjaciółka już tam mieszka i często tam bywam, aktualnie powstaje tam domek blisko lasu, taka duża parterówka, to twój? Czy ten na początku z garażem doczepionym? Z porothermu? Na przeciwko twojej przyjaciolki od strony lasu aaa, to już wszystko wiem myślałam , że to budowa Kinimoda.. mirlandia, jak zobaczysz w pobliżu swojej budowy Forda galaxy, to będe ja A kinimoda budowa sasiaduje z Mirlandia i jest po przeciwnej stronie twojej psiapsiolki a ja jestem dokladnie na dzialce przez ktora robia sobie skroty hmm, czyli ja parkuje u kinimoda? a o których skrótach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja zasmakowalam ostatnio w Chivasie ale z sakiem Multivitamina ale sie juz skonczyl wiec z mezem rozpracowujemy koniaka ale jutro juz trzeba dojsc do siebie bo w poniedzialek pracka tez dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK A zerkałes na strone urzedu miasta szczecin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Skoro szukasz na prawobrzezu to polecam Osade Lesna. Miedzy Wielgowem a Dabiem. Dzialki uzbrojone we wszystko procz kanalizy, ok 1200m, o aktualna cene musisz zapytac wlasciciela,ktory tam mieszka (kazdy Ci go wkaze). Jesli nie kupisz w tym roku to zaliczkujac zaklepiesz sobie na przyszly rok. Jesli Cie nie przeraza 1300m do przystanku autobusowego, to w zamian dostaniesz super miejsce o oazie ciszy. Przejedz sie, to tylko troche benzyny No i bedziemy sasiadami, polecam. A który to twój domek? Moja przyjaciółka już tam mieszka i często tam bywam, aktualnie powstaje tam domek blisko lasu, taka duża parterówka, to twój? Czy ten na początku z garażem doczepionym? Z porothermu? Na przeciwko twojej przyjaciolki od strony lasu aaa, to już wszystko wiem myślałam , że to budowa Kinimoda.. mirlandia, jak zobaczysz w pobliżu swojej budowy Forda galaxy, to będe ja A kinimoda budowa sasiaduje z Mirlandia i jest po przeciwnej stronie twojej psiapsiolki a ja jestem dokladnie na dzialce przez ktora robia sobie skroty hmm, czyli ja parkuje u kinimoda? a o których skrótach mówisz? twoja psiabsiolka mieszka przy sw Huberta ja ulice dalej przy sokolnikow taka dzialka bez siatki z sosenka samosiejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK A zerkałes na strone urzedu miasta szczecin? Właśnie walczę - Szczecin ma znacznie lepszą stronę WWW od Polic nie mogę jeszcze tylko znaleźć wyłączenia gruntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK A zerkałes na strone urzedu miasta szczecin? Właśnie walczę - Szczecin ma znacznie lepszą stronę WWW od Polic nie mogę jeszcze tylko znaleźć wyłączenia gruntów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 no i mamy 0-1 Hurrraaa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 02.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK rozne wzory sa na stronie muratora. ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK rozne wzory sa na stronie muratora. ulanka Ula co u was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 bo ja tak zupełnie nie budowlanie gdyby coś ktos słyszał, ze ktoś chce kupic jakis samochód...to ja mam do sprzedania swoj... peugeot 406 - od nowosci jest moj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 02.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK rozne wzory sa na stronie muratora. ulanka Ula co u was???? wykańczamy sie;-) mieszkanie sprzedane wiec trzeba szybko przygotowac dom do zamieszkania. a jeszcze jest duzo do zrobienia. zapraszamy jak bedziesz przejazdem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts