dzióbek 03.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam niedzielnie witaj robi sie u ciebie więżba? ano robi, w czwartek dotarły zareklamowane krokwie A u Ciebie?? u mnie zaczynaja w poniedziałek dopiero mam zalany drugi wieniec i schody wewnątrz my schody zalewalismy ze stropem, a wieniec z 2 tygodnie temu i tydzień odstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam niedzielnie Dziś praca nad finalizacją dokumentów budowlanych. Mam nadzieję w nadchodzącym tygodniu złożyć o pozwolenie na budowę. P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor jak nic zostaje system gospodarczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor jak nic zostaje system gospodarczy..... I może sam mam kleić bloczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor jak nic zostaje system gospodarczy..... I może sam mam kleić bloczki ?? pomyśl tylko - kto zrobi to lepiej niż ty? Kto będzie lepiej pilnował wymiarów, pionów itd??? Z BK buduje się szybko, łatwa obróbka, lekki, weżmiesz tydzień urlopu i będziesz miał parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor jak nic zostaje system gospodarczy..... I może sam mam kleić bloczki ?? A jestes na biezaco ile za bloczki BK bo ja tez o nich mysle ( sciana 2 warstwowa ) a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Hej, wpadłam na chwilę, ktoś pytał o miejsce w przedszkolu - w Promyku na Grodzkiej jest 1 wolne miejsce w 3-latkach ( przedszkole prywatne).Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor jak nic zostaje system gospodarczy..... I może sam mam kleić bloczki ?? A jestes na biezaco ile za bloczki BK bo ja tez o nich mysle ( sciana 2 warstwowa ) a Ty ? Ściana bloczki "D" 24cm najlepiej na PW + 15cm ocieplenia. Ceny bloczków wzrosły ale i wzrosły ceny innych materiałów na ścianę, nie znam obecnej ceny bloczków - materiał wybrałem z pełną premedytacją, nawet odmawiałem bardzo dobrym ekipom które proponowały zmianę na Poroterm więc jak już rozpocznę budowę to kupię bloczki za tyle ile w danym momencie będą kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1 03.09.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Oglądałeś może tą działeczkę przy lesie sosnowym, warta polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1 03.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witajcie moi drodzy Wcześniej pisałem jaką to ja pikną działeczkę w Rurzycy dorwałem i co? Okazało się że ponownie jestem w polu! Ustalałem ze sprzedającym działkę na kredyt bankowy gdzie cała procedura jak wspólnie ustaliliśmy potrwa ok 1 m-ca i co sie okazało? Mianowicie facet dzisiaj zadzwonił i powiedział że jednak nie jest w stanie tak długo czekać i ma kupca za gotówkę i w wyzszej cenie i szczerze dał mi do zrozumienia że ma w tyłku nasze ustalenia! Cholera a dane słowo to kij!!! Jestem zagotowany bo naganiałem się po urzędach za wpisami i wypisami ponosząc pewne koszty bo zawodnik nawet tyłka nie ruszył aby mi te dokumenty zorganizować co napewno przyspieszyłoby cały proces ale ten nie - bo zajety chyba tym ignoranctwem innych ludzi do cholery!!!!!!! I chyba pozostało mi zacząć ponownie rozglądać się za działkami (straciłem ok tygodnia na poprzednie formalności - a czas leci i ceny też ale do góry!) Mam prośbę o info jeśli macie jakieś działeczki na widoku do sprzedania na terenie prawobrzeza lub kawałek poza Szczecinem to wspomóżcie proszę. Tak bardzo omijałem biura nieruchomości ze względu na cenę ale widzę że jest to raczej lepsze - pewniejsze rozwiązanie. Pozdrawiam Oglądałeś może tą działeczkę pod lasem sosnowym? Warta polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.09.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 potrzebuje od zaraz miejsca w przedszkolu publiczne niepublicze bez znaczenia gr I 3 latka moze ktoś słyszał o miejscu wolnym w przedszkolu do którego chodzi wsze dziecko plisss Kacha, a może spróbujesz złożyć podanie w przedszkolu na Bezrzeczu, skoro tam budujesz? Przedszkole jest kameralne i b. sympatyczne - chodzi do niego moja córka. Pojedyńcze miejsca zwalniają się w przedszkolach we wrześniu, bo: 1) część dzieci się nie zgłasza 2) niektóre dzieci nie aklimatyzują się od razu i rodzice je zabierają. Zwykle ok. 15 września wiadomo, ile dzieci będzie uczęszczać do grupy, a wtedy przyjmują w pierwszej kolejności te maluchy, których rodzice złożyli wniosek i czekają na miejsce. Czy teraz są szanse na miejsce - nie wiem, bo Werka jutro idzie pierwszy dzień po wakacjach, a ja mam sądny dzień w pracy, więc w przedszkolu będę dopiero we wtorek. Telefon do przedszkola: 439 18 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 P.S. Dalej szukam ekipy do BK na klej najlepiej jeszcze na ten rok. Tak bardzo nikt nie chce budować z BK?? Ale się rozpuścili, niedługo to wykonawcy będa wybierać material z którego chcą stawiać dom a nie inwestor jak nic zostaje system gospodarczy..... I może sam mam kleić bloczki ?? Mój wykonawca chyba nie ma uprzedzeń do innych materiałów - nam ma budować z silikatów, ale na ten rok jest już "zabukowany". Czy jest godny polecenia? Budował mojemu znajomemu, odwiedziłam też inny dom przez niego postawiony. Był też chwalony na forum - ja się przekonam jesienią. Jeśli wiosna Cię interesuje, to mogę ma priv podać Ci kontakt. Szkoda, że to ognisko w sobotę - znowu nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jeśli wiosna Cię interesuje, to mogę ma priv podać Ci kontakt. Szkoda, że to ognisko w sobotę - znowu nie mogę Dzięki za info: na razie szukam ekipy na ten rok, jak skończy się październik zacznę szukać na rok 2007. Jesli chodzi o ognisko - to minus zostanie Ci zanotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jesli chodzi o ognisko - to minus zostanie Ci zanotowany Ale jesteś! Nie dość, że mi smutno, że nie mogę przyjść, to jeszcze straszysz minusami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jesli chodzi o ognisko - to minus zostanie Ci zanotowany Ale jesteś! Nie dość, że mi smutno, że nie mogę przyjść, to jeszcze straszysz minusami! Sama zaznaczyłaś że znowu nie możesz przyjśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.09.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jesli chodzi o ognisko - to minus zostanie Ci zanotowany Ale jesteś! Nie dość, że mi smutno, że nie mogę przyjść, to jeszcze straszysz minusami! Sama zaznaczyłaś że znowu nie możesz przyjśc. Bo znowu w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jeśli wiosna Cię interesuje, to mogę ma priv podać Ci kontakt. Dzięki za info: na razie szukam ekipy na ten rok, jak skończy się październik zacznę szukać na rok 2007. Jesli chodzi o ognisko - to minus zostanie Ci zanotowany jeśli chodzi o ekipę to podpytaj może cancera z naszej grupy, buduje z Ytonga i może zwolni niedługo ekipę Szkoda, że to ognisko w sobotę - znowu nie mogę ja niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.09.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witajcie niedzielnie! jak długo może padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 witajcie niedzielnie! jak długo może padać jeszcze tylko parę godzin jak trzeba będzie iść do pracy to pewnie się rozpogodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts