ulanka 03.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Szkoda, że to ognisko w sobotę - znowu nie mogę ja niestety też jaka szkoda, dziewczyny a kto moze? 1. tomadyna z żoną 2. ulanka + peterz + narybek sztuk1 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 03.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ktoś może się orientuje gdzie można wykopać wnioski w wersji elektronicznej: 1) o pozwolenie na budowę 2) o wyłączenie gruntów rolnych 3) oświadczenie o posiadanym prawie do dysponowania nieruchomością ??? Na stronach Starostwa Polickiego jest trochę druków ale akurat tych BRAK A zerkałes na strone urzedu miasta szczecin? Właśnie walczę - Szczecin ma znacznie lepszą stronę WWW od Polic nie mogę jeszcze tylko znaleźć wyłączenia gruntów Witam wszystkich 2) o wyłączenie gruntów rolnych - do niczego to nie potrzebne gdyż te grunty nie trzeba wyłączać. Ja też musiałem złozyć taki druk a potem okazało się że to nie było do niczego nie potrzebne. Urzędasy poprostu lubia papierkową robotę a czy ma to sens czy nie to juz całkiem inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + ............ 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE We wtorek nastawiam ogórki małosolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam wszystkich 2) o wyłączenie gruntów rolnych - do niczego to nie potrzebne gdyż te grunty nie trzeba wyłączać. Ja też musiałem złozyć taki druk a potem okazało się że to nie było do niczego nie potrzebne. Urzędasy poprostu lubia papierkową robotę a czy ma to sens czy nie to juz całkiem inna sprawa. Hm...... ?? wydawało mi się że należy i że jest to nieodpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + Zona + Natalka 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE Wlasnie czekalem na pogode zeby dodac wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 03.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + ............ 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE innej alternatywy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 03.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam wszystkich 2) o wyłączenie gruntów rolnych - do niczego to nie potrzebne gdyż te grunty nie trzeba wyłączać. Ja też musiałem złozyć taki druk a potem okazało się że to nie było do niczego nie potrzebne. Urzędasy poprostu lubia papierkową robotę a czy ma to sens czy nie to juz całkiem inna sprawa. Hm...... ?? wydawało mi się że należy i że jest to nieodpłatnie. Tak jest nieodpałatnie i skłąda się na tym samym pętrze - nawiasem mówiąć, naszczęscie prtacuje tam miła Pani co wśród urzedasów jest rzadkością, podaje Ci co mi napisali na mój wniosek w tej sprawie "zgodnie z ustawą z 3 lutego 1995r. o ochronie gruntów rolnych i leśnych użytki rolne zqliczone do klasy RIVb, stanowiące działkę Nr 630 położoną ...... Bezrezecze, NIE SĄ OBJETE SZCZEGÓLNĄ OCHRONĄ PRAWNĄ I NIE WYMAGAJĄ DECYZJI ZEZWALAJĄCEJ NA WYŁĄCZENIE Z PRODUKCJI ROLNICZEJ." koniec cytatu. Chciałem panią która mi kazała to robić zjeść ale żona mi mprzypomniała że przeciez oni będą tez odbierać od nas budowę więc musiałem uznać wyższość chwilową owej niekompetentnej Pani urzędniczki. Więc zapytaj się czy dla tej klasy gruntów należy skąłdać ten wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ...... Ja mam IVa - sądzisz że będzie tak samo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Hej, wpadłam na chwilę, ktoś pytał o miejsce w przedszkolu - w Promyku na Grodzkiej jest 1 wolne miejsce w 3-latkach ( przedszkole prywatne). Pozdrawiam wszystkich. oooooooo super jutro tam pojade dzieki baaardzo moja jest zapisana na liste rezerwowa w calineczce obok TV ale ile to potrwa nie wiem wiec szukam alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + ............ 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE We wtorek nastawiam ogórki małosolne zanim się wpiszemy na listę muszę zapytać pod kątem wszystkich hmmm.... podwójnych Pań - masz jakiegoś ToiToia czy cuś w tym stylu w zasięgu wzroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 potrzebuje od zaraz miejsca w przedszkolu publiczne niepublicze bez znaczenia gr I 3 latka moze ktoś słyszał o miejscu wolnym w przedszkolu do którego chodzi wsze dziecko plisss Kacha, a może spróbujesz złożyć podanie w przedszkolu na Bezrzeczu, skoro tam budujesz? Przedszkole jest kameralne i b. sympatyczne - chodzi do niego moja córka. Pojedyńcze miejsca zwalniają się w przedszkolach we wrześniu, bo: 1) część dzieci się nie zgłasza 2) niektóre dzieci nie aklimatyzują się od razu i rodzice je zabierają. Zwykle ok. 15 września wiadomo, ile dzieci będzie uczęszczać do grupy, a wtedy przyjmują w pierwszej kolejności te maluchy, których rodzice złożyli wniosek i czekają na miejsce. Czy teraz są szanse na miejsce - nie wiem, bo Werka jutro idzie pierwszy dzień po wakacjach, a ja mam sądny dzień w pracy, więc w przedszkolu będę dopiero we wtorek. Telefon do przedszkola: 439 18 34 dzieki juz tam bylam wysłali mnie do organu nadrzednego bo to tylko filia ale pani przedszkolanka od razu powiedziala ze juz maja 30 dzieci a to baaardzo duzo wiec marne szanse a bliskao i to bardzo mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 03.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ...... Ja mam IVa - sądzisz że będzie tak samo ?? Moja architekt mówiła że IV klasa nie potrzebuje wyłączenia z urzędu tego nie wymaga ustawa. Dlatego zapytaj sie owej pani czy dla tej klasy ziemi trzeba skłądać ten wniosek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + ............ 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE We wtorek nastawiam ogórki małosolne zanim się wpiszemy na listę muszę zapytać pod kątem wszystkich hmmm.... podwójnych Pań - masz jakiegoś ToiToia czy cuś w tym stylu w zasięgu wzroku? u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Myślę, że wstępnie mogę się zapowiedzieć z moim męskim narybkiem sztuk dwie. I żeby miejsca nie marnować: nie wiecie, gdzie i kto zajmuje się artystycznym malowaniem ścian, mam na mysli przecierki, czy jak to sie zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 03.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mirlandia Rzuć okien na PRIV tomadyna Odpowiedz juz poszla do Ciebie. Sorki,ze tak pozno ale kompa mam tylko poznym wieczorem. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Znalezione na joemosnter.org Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało... Zawsze holender możemy nałożyć wiekszą akcyze na "Finlandię"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.09.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. alez nie ma za co ... to tylko toi toi kurcze pod koniec tygodnia spr stan zapełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.09.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. alez nie ma za co ... to tylko toi toi kurcze pod koniec tygodnia spr stan zapełnienia ale wiesz co, nie spodziewałem się, że zamiast przyjść na ognisko zostawisz nas z toitoiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. alez nie ma za co ... to tylko toi toi kurcze pod koniec tygodnia spr stan zapełnienia ale wiesz co, nie spodziewałem się, że zamiast przyjść na ognisko zostawisz nas z toitoiem.... Facetów będziemy kierować z łopatką do pobliskiego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts