tomadyna 04.09.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo. Melduję że pogoda w sobotę ma być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam szkolnie! hurrra nareszcie koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.09.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ale wiesz co, nie spodziewałem się, że zamiast przyjść na ognisko zostawisz nas z toitoiem.... no fakt to ........taka ekstrawagancja ....... każdy stara sie być oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ...... Ja mam IVa - sądzisz że będzie tak samo ?? Moja architekt mówiła że IV klasa nie potrzebuje wyłączenia z urzędu tego nie wymaga ustawa. Dlatego zapytaj sie owej pani czy dla tej klasy ziemi trzeba skłądać ten wniosek. Zadzwoniłem dziś do Starostwa Police - i miła Pani powiedziała że należy złozyć wniosek o wyłączenie gruntów z produkcji rolniczej + ksero mapki + ksero WZ + ksero aktu notarialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 04.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + ............ 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE We wtorek nastawiam ogórki małosolne Wywołałem temat spotkania to wypdałoby sie zapisać ArKaMa z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam szkolnie! hurrra nareszcie koniec wakacji Dobrze że nasze dzieci tego nie czytaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria2. ulanka + peterz + Ania3. Jaca_1 + ........4. Matam + Zona + Natalka5. ArKaMa z Żoną6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną8. .............. To już jest 17 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + Zona + Natalka 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. ............... To już jest 15 osób tomadyna - jeżeli nic się nie zmieni to dopisz bodekku z małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a tak przy okazjipozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no i mamy 0-1 Hurrraaa!!!!!! a 3:0 to niełaska no to pojechali chłopcy, ech, szkoda gadać, nawet Dudek "śjakiś-takiś".. a wszystko przez Teskę! no tak zawsze ktos musi byc winien.....niech mnie leo znajdzie ale ogolnie - wczesniej nasi wypowiadali sie jak to dokopia finom, jacy oni tzn finowie sa beznadziejni itp....zenada....no i dostali nauczkę... a teraz gadaja ze nie mieli nadzieji- a do czego jest tu nadzieja?????? nasi to cieniaki- niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska Chyba mojej uwadze umknęło Twoje zgłoszenie na ognisko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam Niedzielnie no i mamy 0-1 Hurrraaa!!!!!! a 3:0 to niełaska no to pojechali chłopcy, ech, szkoda gadać, nawet Dudek "śjakiś-takiś".. a wszystko przez Teskę! Teska czemu nam to zrobilas !! Wynika z tego z anglik nauczyl finow wiecej niz holender naszych. Holender jasny !! naszych to powinni na zielona trawke.....a wziasc nowych z ligii ktorzy az sie rwa do reprezentacji...mysle ze gorzej juz by nie bylo...co najwyzej lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska Chyba mojej uwadze umknęło Twoje zgłoszenie na ognisko ?? wstepnie mozesz zapisac Teska z połową.... Ulamach z przychowkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 i witam poniedzialkowo.....narazie nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tomadyna - poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska Chyba mojej uwadze umknęło Twoje zgłoszenie na ognisko ?? wstepnie mozesz zapisac Teska z połową.... Ulamach z przychowkiem 1 Teska - dlaczego wstępnie ??? dawno się nie widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tomadyna - poprawiłem No prosze dużo fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 mnie się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + Zona + Natalka 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. ...... To już jest 21 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + Zona + Natalka 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. ...... To już jest 21 osób na 90% (z powodu jazdy z Berlina) didi+mąż+dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts