Didi 04.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 osoby 12. .............. To już jest 27 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam porannie w pochmurny poniedzialek Troszke poprawilem liste Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żona i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. ...... To już jest 21 osób Fajnie przygotuj lopaty to moze fundamenty zostana wykopane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Oj szybko sie lista zmienia, nie zdazylem przed kolejna modyfikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. .......... To już jest 24 osób P.S. Didi ja dla Ciebie specjalny fotel zamówiłem więc nie zawiedź mnie. dlatego na lotnisko jedziemy całą rodziną coby w drodze powrotnej przyjechać na ognisko, tak więc wszystko zależy od korków na trasie (w sobotę mąż wracał z Berlina 4h ) Ale zrobimy wszystko aby przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam grupkę Pogoda brrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Myślę, że wstępnie mogę się zapowiedzieć z moim męskim narybkiem sztuk dwie. I żeby miejsca nie marnować: nie wiecie, gdzie i kto zajmuje się artystycznym malowaniem ścian, mam na mysli przecierki, czy jak to sie zwie? a co to za ostracyzm forumowy? jak mam nie przychodzic, to dajcie znac na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska Chyba mojej uwadze umknęło Twoje zgłoszenie na ognisko ?? wstepnie mozesz zapisac Teska z połową.... Ulamach z przychowkiem 1 Teska - dlaczego wstępnie ??? dawno się nie widzieliśmy hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Myślę, że wstępnie mogę się zapowiedzieć z moim męskim narybkiem sztuk dwie. I żeby miejsca nie marnować: nie wiecie, gdzie i kto zajmuje się artystycznym malowaniem ścian, mam na mysli przecierki, czy jak to sie zwie? a co to za ostracyzm forumowy? jak mam nie przychodzic, to dajcie znac na priva czemu na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 znowu mi pokazuje ze postów niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 mnie też jak chce wyswietlic oststnia stronke pokzauje postow nie ma...... wchodze na przedostatnia i wtedy moge cos napisac, ale juz mi nie pokazuje nic.... znaczy popsuło się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 po napisaniu jak wyskakuje że postów niet trzeba się cofnąc i wskoczyć z powrotem na forum wiem to troche uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 po napisaniu jak wyskakuje że postów niet trzeba się cofnąc i wskoczyć z powrotem na forum wiem to troche uciążliwe wiem...moze naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 miejmy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo Tomadyna potrzebujesz jeszcze ten wniosek? jak tak to mogę podesłać bodekku tak sobie ogladałam fotki na stronie Maksia i wpadły mi w oko twoje drzwi wejściowe możesz napiszać jakiej są firmy i gdzie kupowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam grupke! DELF + 2 OSOBY!!! - upomina sie o wpis na ognisko!!!! nie czaicie????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam grupke! DELF + 2 OSOBY!!! - upomina sie o wpis na ognisko!!!! nie czaicie????!!!! dzięki Jolly, na Cię zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo Tomadyna potrzebujesz jeszcze ten wniosek? jak tak to mogę podesłać Dzięki już sobie poradziłem - kurę musiałem przepisać P.S. Ale i tak nie udało mi się dzis odebrać wypisu i wyrysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci12. .............. To już jest 28 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts