delf 04.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dzięki już sobie poradziłem - kurę musiałem przepisać na kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam grupke! DELF + 2 OSOBY!!! - upomina sie o wpis na ognisko!!!! nie czaicie????!!!! dzięki Jolly, na Cię zawsze można liczyć ups to chyba ja dokonalem tego niecnego czynu poprawiam Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 osoby 12. .............. To już jest 27 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dzięki już sobie poradziłem to trudno, nie dawałam wcześniej znać bo nie byłam pewna czy przy jakiś porządkach nie wykasowałm z poczty tego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 11. Delf + maż + dziecię raczej powinno to brzmieć tak: 11. Delf + 2 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 04.09.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo Tomadyna potrzebujesz jeszcze ten wniosek? jak tak to mogę podesłać bodekku tak sobie ogladałam fotki na stronie Maksia i wpadły mi w oko twoje drzwi wejściowe możesz napiszać jakiej są firmy i gdzie kupowane? muszę kuknąć i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo Tomadyna potrzebujesz jeszcze ten wniosek? jak tak to mogę podesłać bodekku tak sobie ogladałam fotki na stronie Maksia i wpadły mi w oko twoje drzwi wejściowe możesz napiszać jakiej są firmy i gdzie kupowane? muszę kuknąć i napiszę juz nie pamietasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam grupke poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo Tomadyna potrzebujesz jeszcze ten wniosek? jak tak to mogę podesłać bodekku tak sobie ogladałam fotki na stronie Maksia i wpadły mi w oko twoje drzwi wejściowe możesz napiszać jakiej są firmy i gdzie kupowane? muszę kuknąć i napiszę juz nie pamietasz??? nie pamiętam bo drzwi kupował mój główny wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.09.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No proszę, jakieś spotkanko forumowe się zapowiada. I to przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No proszę, jakieś spotkanko forumowe się zapowiada. I to przy ognisku. Dopisać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.09.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Didi, ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 04.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No proszę, jakieś spotkanko forumowe się zapowiada. I to przy ognisku. Dopisać ?? Tomadyna, bardzo chętnie bym się w końcu z Wami forumowiczami spotkała, ale narazie nie blokuję miejsca, bo po prostu nie wiem. Jak coś to napewno się zapowiem wczesniej. Wiem, że podobno ma być pogoda. Dzięki serdeczne za zaproszenie. W sobotę napewno pracuję do 14.00, więc jak coś to po 15. Napewno potwierdzę. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No proszę, jakieś spotkanko forumowe się zapowiada. I to przy ognisku. Dopisać ?? Tomadyna, bardzo chętnie bym się w końcu z Wami forumowiczami spotkała, ale narazie nie blokuję miejsca, bo po prostu nie wiem. Jak coś to napewno się zapowiem wczesniej. Wiem, że podobno ma być pogoda. Dzięki serdeczne za zaproszenie. W sobotę napewno pracuję do 14.00, więc jak coś to po 15. Napewno potwierdzę. pozdrowionka iwonka Zasadniczo potwierdzać nie musisz. Przygotowanie listy jest mi raczej potrzebne do określenie wielkości przedsięwzięcia np. ile mam ogórków zrobić 0,5 kilo czy 0,5 tony. Tak wiec jak się obrobicie to przyjeżdżajcie - sądzę że do godzin wieczornych cały czas się będzie ktoś przewijał. Pogoda będzie suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maksiu A czy Ty Wielki PraOjcze zaszczycisz nas swoją obecnością na naszym skromnym ziemskim ognisku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maksiu A czy Ty Wielki PraOjcze zaszczycisz nas swoją obecnością na naszym skromnym ziemskim ognisku ?? prosze bez patosu, z checia bym sie spotkał z grupą z której prawie juz nikogo nie znam , ale niestety sobota odpada.. to jedyny dzien w tygodniu kiedy moge popracowac na budowie... tak wiec dziekuje za zaproszenie, ale moze innym razem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.09.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Didi, ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci. Kochana! jak mnie w realu zobaczysz to dopiero się zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 04.09.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam! Pierwszy dzień w szkole za nami (I klasa ) Maksiu dziekujemy za kropke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 WitamPisze do was troche zrozpaczony bo szukam dzialki w Mierzynie od 2 miesiecy i nic nie moge znalesc, moze macie jakies namiary na jakas ladna nie duza dzialeczke od 600m2 do 850m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 04.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam Pisze do was troche zrozpaczony bo szukam dzialki w Mierzynie od 2 miesiecy i nic nie moge znalesc, moze macie jakies namiary na jakas ladna nie duza dzialeczke od 600m2 do 850m2. Witaj powiem ze ja po miesiacu szukania zrezygnowalem. Bo albo cena byla kosmiczna albo slup energetyczny. Niestety Mierzyn zrobil sie bardzo drogi. Wiec albo przystac na cene albo szukac innej lokalizacji. .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts