szydas 04.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No proszę, jakieś spotkanko forumowe się zapowiada. I to przy ognisku. Dopisać ?? Tomadyna, bardzo chętnie bym się w końcu z Wami forumowiczami spotkała, ale narazie nie blokuję miejsca, bo po prostu nie wiem. Jak coś to napewno się zapowiem wczesniej. Wiem, że podobno ma być pogoda. Dzięki serdeczne za zaproszenie. W sobotę napewno pracuję do 14.00, więc jak coś to po 15. Napewno potwierdzę. pozdrowionka iwonka Zasadniczo potwierdzać nie musisz. Przygotowanie listy jest mi raczej potrzebne do określenie wielkości przedsięwzięcia np. ile mam ogórków zrobić 0,5 kilo czy 0,5 tony. Tak wiec jak się obrobicie to przyjeżdżajcie - sądzę że do godzin wieczornych cały czas się będzie ktoś przewijał. Pogoda będzie suuuuuper. my potrzymamy was w niepewności jeszcze parę dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 04.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam wieczorowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zastój tu jakiś... wszyscy weekend odsypiają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam wieczorkiem. Staram się opanować zdjęcia na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam wieczorkiem. Staram się opanować zdjęcia na dysku znam ten ból w końcu ściągnąłem sobie picassę i jest duuuużo łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wieczorkiem. Staram się opanować zdjęcia na dysku znam ten ból w końcu ściągnąłem sobie picassę i jest duuuużo łatwiej Właśnie męczyłem wczoraj Picasa2 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 monka - producent drzwito Euronordhttp://www.euronord.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 monka - producent drzwi to Euronord http://www.euronord.com.pl dzięki a wiesz gdzie były kupowane? pozdrawiam wtorkowo pierwszy dzień szykowania do szkoły wyjątkowo minął bezboleśnie, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oraz równieżwitam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 niestety nie wiem a z wykonawcą brak kontaktu ale na stronie powinna być lista dystrybutorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. pozdrawionkaIwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ale na stronie powinna być lista dystrybutorów jest telefon informacyjny z listą dystrybucyjną...zadzwonię potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. pozdrawionka Iwonka No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. no niestety od wczoraj okropnie wieje podobno do środy ma tak być Wczoraj nad budową miałam dosłownie czarną ścianę, zaczął padać deszcz i pojawiła się taka słabiutka tęcza na tym ciemnym niebie. Pierwszy raz coś takiego widziałam, chciałam fotkę zrobić ale niestety w aparacie padły baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. pozdrawionka Iwonka No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły zabawki, jak zabawki, ale ja na własne oczy widziałam, jak z tarasu mojego brata wyfrunął wielki, plastikowy stół ogrodowy z krzesłami. Co prawda to było w Norwegii a tam trochę inny klimat, ale u nas ma być podobnie. Witaj Kochana, jak tam się czujesz? Czy córcia też czeka na rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. pozdrawionka Iwonka No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły zabawki, jak zabawki, ale ja na własne oczy widziałam, jak z tarasu mojego brata wyfrunął wielki, plastikowy stół ogrodowy z krzesłami. Co prawda to było w Norwegii a tam trochę inny klimat, ale u nas ma być podobnie. Witaj Kochana, jak tam się czujesz? Czy córcia też czeka na rodzeństwo? Ja wczoraj kazałam parasol zdjąć i schować bo trochę nim targało. Ogólnie czuję się dobrze. Wiadaomo jak to jest są takie i takie dni, a Ania? Ania bardzo czeka, jest bardzo troskliwa i opiekuńcza, pomaga mi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Didi, ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci. Kochana! jak mnie w realu zobaczysz to dopiero się zdziwisz Ojejku, bardzo bym chciała, może uda mi się wpaść na to ognisko to sie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Didi, ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci. Kochana! jak mnie w realu zobaczysz to dopiero się zdziwisz Ojejku, bardzo bym chciała, może uda mi się wpaść na to ognisko to sie zobaczymy. w zasadzie, to nie masz za bardzo wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts