Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

No proszę, jakieś spotkanko forumowe się zapowiada. I to przy ognisku.

Dopisać ?? 8)

Tomadyna,

bardzo chętnie bym się w końcu z Wami forumowiczami spotkała, ale narazie nie blokuję miejsca, bo po prostu nie wiem. Jak coś to napewno się zapowiem wczesniej. Wiem, że podobno ma być pogoda.

Dzięki serdeczne za zaproszenie.

W sobotę napewno pracuję do 14.00, więc jak coś to po 15. Napewno potwierdzę.

pozdrowionka

iwonka

Zasadniczo potwierdzać nie musisz.

Przygotowanie listy jest mi raczej potrzebne do określenie wielkości przedsięwzięcia 8) np. ile mam ogórków zrobić :D 0,5 kilo czy 0,5 tony.

Tak wiec jak się obrobicie to przyjeżdżajcie - sądzę że do godzin wieczornych cały czas się będzie ktoś przewijał.

Pogoda będzie suuuuuper.

my potrzymamy was w niepewności jeszcze parę dni... :wink: :D

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry wtorkowo

podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp.

pozdrawionka

Iwonka

No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły

Dzień dobry wtorkowo

podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp.

no niestety od wczoraj okropnie wieje :roll: podobno do środy ma tak być

Wczoraj nad budową miałam dosłownie czarną ścianę, zaczął padać deszcz i pojawiła się taka słabiutka tęcza na tym ciemnym niebie. Pierwszy raz coś takiego widziałam, chciałam fotkę zrobić ale niestety w aparacie padły baterie :evil:

Dzień dobry wtorkowo

pozdrawionka

Iwonka

No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły

zabawki, jak zabawki, ale ja na własne oczy widziałam, jak z tarasu mojego brata wyfrunął wielki, plastikowy stół ogrodowy z krzesłami. Co prawda to było w Norwegii a tam trochę inny klimat, ale u nas ma być podobnie.

Witaj Kochana, jak tam się czujesz? Czy córcia też czeka na rodzeństwo?

Dzień dobry wtorkowo

pozdrawionka

Iwonka

zabawki, jak zabawki, ale ja na własne oczy widziałam, jak z tarasu mojego brata wyfrunął wielki, plastikowy stół ogrodowy z krzesłami. Co prawda to było w Norwegii a tam trochę inny klimat, ale u nas ma być podobnie.

Witaj Kochana, jak tam się czujesz? Czy córcia też czeka na rodzeństwo?

Ja wczoraj kazałam parasol zdjąć i schować bo trochę nim targało.

Ogólnie czuję się dobrze. Wiadaomo jak to jest są takie i takie dni, a Ania? Ania bardzo czeka, jest bardzo troskliwa i opiekuńcza, pomaga mi itp.

Didi,

ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci.

Kochana! jak mnie w realu zobaczysz to dopiero się zdziwisz :o

Ojejku, bardzo bym chciała, może uda mi się wpaść na to ognisko to sie zobaczymy.

w zasadzie, to nie masz za bardzo wyjścia :evil: 8)