Iwonka i Adaś 05.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć Delf, własnie w tym momencie, też i o Tobie, a także o Tesce pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 witojcie Ale wichury przemykają nad moim domem Wczoraj za dnia mało styrop. nie odfrunął, brama się przesuwa, trzeba ją trzymać , żeby wyjechać - jakiś zaczep musimy zrobić bo niedługo odleci Ale za to kuleczki styropianowe wiatr pozamiatał Ognisko szykujecie? a przy takim wietrze to ono się utrzyma ? Kacha jak przedszkole? Kto pytał o firmę do dociepleń? z czystym sumieniem mogę polecić moją ( już wiem jak robią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ognisko szykujecie? a przy takim wietrze to ono się utrzyma ? Informacja o pogodzie na sobotę: High Temperature: 25° C RealFeel®: 25° C Winds: N at 6 kph Wind Gusts: 8 kph Maximum UV: Low (2) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0 mm Amount of Rain: 0.0 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 0 hrs Hours of Rain: 0 hrs P.S. Proszę nie marudzić tylko się zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. .............. To już jest 28 osób P.S. Ogórki zakupione - dziś nastawiam - mam nadzieję że 5 kg wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich Widze ze humory dopisuja . Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? witam wszystkich-a mozesz mi zdradzic gdzie sprzedaja takie drzwi bo juz tyle sie najeździlam i brak efektu-a wczoraj w jednym miejscu juz bym sie zdecydowała ale czas oczekiwania na te z lepszego drzewa -meranti to 2 mce a na sosne 6 tyg-i nie wiem co robic bo bym chciala to zgrac z brama garazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? witam wszystkich-a mozesz mi zdradzic gdzie sprzedaja takie drzwi bo juz tyle sie najeździlam i brak efektu-a wczoraj w jednym miejscu juz bym sie zdecydowała ale czas oczekiwania na te z lepszego drzewa -meranti to 2 mce a na sosne 6 tyg-i nie wiem co robic bo bym chciala to zgrac z brama garazowa powiem ale ty też mi powiedz na które prawie się zdecydowałaś Może to takie których jeszcze nie widziałam a by mi pasowały drzwi z Euronordu nie sa drewniane, to są drzwi z włókna szklanego. Także jeżeli ci to nie przeszkadza to podobno można je kupić (jeszcze tego nie sprawdziłam) w firmie Kowako tel. 482-16-30 i w Door -Pol tel. 601 -767-867 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich Widze ze humory dopisuja . Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno U mnie grzybów od groma i to blisko domu . Wystarczy godzinka i całe wiadro. Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... Ale żyję , ufff ..... ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być. Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) a jakiej firmy ten styropian? i w jakich cenach teraz? ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Monka-podobaja sie nam drzwi z tym podłuznym przeszkleniem,ale te drugie to nawet bardziej ale chodzi nam o to zeby nie bylo za duzo tego szkła-a z tej firmy nie widziałam drzwi na zywo tylko w ulotce no i nie maja koloru jaki chce(orzech)ale ostatecznie moze byc mahon bo beda w podcieniu.Na zywo widziałam podobne -tez z włókna szklanego z POL-skoneno ale za duza szyba,wczoraj ogladałam drzwi Oman(http://www.oman.pl)i tez sie nam podobaja ale troche boimy sie sosny,jesli chodzi o ceny to fajnie mozna sie tez dogadac w salonie po byłej baltonie tylko nie mają wyjsciowych na wystawce ale jak sie wie które chce to mozna targowac(np montaz 200zł a nie 300 lub 350 jak gdzie indziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? Paweł ma szary domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Miraśka pogubiłam się ty mi napisz gdzie ty te drzwi w Szczecinie oglądałaś Aaa i w tej baltonie to drzwi jakiej firmy mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Miraśka pogubiłam się ty mi napisz gdzie ty te drzwi w Szczecinie oglądałaś na żywo to widziałam właśnie tylko POL-skone w galeriiTOp schoping na prawobrzezu,a te z firmy oman to na struga a te co tobie sie podobaja czyli Euronordu to nie widziałam na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) a jakiej firmy ten styropian? i w jakich cenach teraz? ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli? firma "swisspor" ( a moze przez dwa o ). My mamy "14" ( a to tak jak zwyklego by dac 17). Cena chyba 135zł netto / m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 w baltonie to maja wystawione wewnetrzne i chyba pol -skone-narazie wew.sie nie interesuje ale miał pan katalog z zewn,własnie pol-skone te z włokna szklanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oman to na struga gdzie na Struga? i w jakiej cenie? mąż mnie zabije, jeszcze tam nie byłam Jeszcze nie wiem czy Euronord mi się podobają bo tez ich nie widziałam ale wiem że w złotym dębie je robią. A to już połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? Paweł ma szary domek. znajde tu Jego zdjęcia? Juz szukam postów Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) a jakiej firmy ten styropian? i w jakich cenach teraz? ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli? firma "swisspor" ( a moze przez dwa o ). My mamy "14" ( a to tak jak zwyklego by dac 17). Cena chyba 135zł netto / m3 a gdzie kupowałaś? mi tez proponowano styropian tej firmy ( podobno b. dobry) ale cena coś ok. 150 zł. jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Podoba mi sie elewacja jednego domu. Szydas to obok Ciebie - taki nowoczesny bordowo szary dom - niezly jest. I jeszcze jeden w dobrej, z bardzo wysokim spiczastym szarym dachem - gosc podobno juz dlugo go buduje, ale wychodzi mu cudo. Ide szukac Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) a jakiej firmy ten styropian? i w jakich cenach teraz? ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli? firma "swisspor" ( a moze przez dwa o ). My mamy "14" ( a to tak jak zwyklego by dac 17). Cena chyba 135zł netto / m3 a gdzie kupowałaś? mi tez proponowano styropian tej firmy ( podobno b. dobry) ale cena coś ok. 150 zł. jeśli dobrze pamiętam W Agroma-Bud na Letniej w Dąbiu. Ale juz mnie mąż obsztorcował z tym ze cene podaje , bo ta cena to po znajomosci byla z duzymi rabatami po ile maja normalnie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts