Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witojcie :D

Ale wichury przemykają nad moim domem :o

Wczoraj za dnia mało styrop. nie odfrunął, brama się przesuwa, trzeba ją trzymać , żeby wyjechać - jakiś zaczep musimy zrobić bo niedługo odleci :lol:

Ale za to kuleczki styropianowe wiatr pozamiatał :lol:

Ognisko szykujecie? a przy takim wietrze to ono się utrzyma ? :wink:

Kacha jak przedszkole?

Kto pytał o firmę do dociepleń? z czystym sumieniem mogę polecić moją ( już wiem jak robią)

Ognisko szykujecie? a przy takim wietrze to ono się utrzyma ? :wink:

Informacja o pogodzie na sobotę:

High Temperature: 25° C

RealFeel®: 25° C

Winds: N at 6 kph

Wind Gusts: 8 kph

Maximum UV: Low (2)

Thunderstorm Probability: 0%

Amount of Precipitation: 0.0 mm

Amount of Rain: 0.0 mm

Amount of Snow: 0 cm

Hours of Precipitation: 0 hrs

Hours of Rain: 0 hrs

P.S.

Proszę nie marudzić tylko się zapisywać :lol:

Lista obecności na sobotnie ognisko

1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria

2. ulanka + peterz + Ania

3. Jaca_1 + ........

4. Matam z Żoną i Natalką

5. ArKaMa z Żoną

6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa

7. Bodeku z Żoną

8. Teska + połowa

9. Ulamach + dziecię

10. Didi + mąż + dziecię

11. Delf + 2 dzieci

12. ..............

To już jest 28 osób

P.S.

Ogórki zakupione - dziś nastawiam - mam nadzieję że 5 kg wystarczy :roll:

bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują :) Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi?

witam wszystkich-a mozesz mi zdradzic gdzie sprzedaja takie drzwi :lol: bo juz tyle sie najeździlam i brak efektu-a wczoraj w jednym miejscu juz bym sie zdecydowała ale czas oczekiwania na te z lepszego drzewa -meranti to 2 mce a na sosne 6 tyg-i nie wiem co robic bo bym chciala to zgrac z brama garazowa

bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują :) Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi?

witam wszystkich-a mozesz mi zdradzic gdzie sprzedaja takie drzwi :lol: bo juz tyle sie najeździlam i brak efektu-a wczoraj w jednym miejscu juz bym sie zdecydowała ale czas oczekiwania na te z lepszego drzewa -meranti to 2 mce a na sosne 6 tyg-i nie wiem co robic bo bym chciala to zgrac z brama garazowa

powiem ale ty też mi powiedz na które prawie się zdecydowałaś :lol: Może to takie których jeszcze nie widziałam a by mi pasowały :wink:

drzwi z Euronordu nie sa drewniane, to są drzwi z włókna szklanego.

Także jeżeli ci to nie przeszkadza to podobno można je kupić (jeszcze tego nie sprawdziłam) w firmie Kowako tel. 482-16-30 i w Door -Pol tel. 601 -767-867

Witam wszystkich

Widze ze humory dopisuja .

Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno :lol:

U mnie grzybów od groma i to blisko domu :D . Wystarczy godzinka i całe wiadro.

Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... :lol:

Ale żyję , ufff ..... :wink: ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów 8)

tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być.

Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? :lol:

Monka-podobaja sie nam drzwi z tym podłuznym przeszkleniem,ale te drugie to nawet bardziej ale chodzi nam o to zeby nie bylo za duzo tego szkła-a z tej firmy nie widziałam drzwi na zywo tylko w ulotce no i nie maja koloru jaki chce(orzech)ale ostatecznie moze byc mahon bo beda w podcieniu.Na zywo widziałam podobne -tez z włókna szklanego z POL-skoneno ale za duza szyba,wczoraj ogladałam drzwi Oman(http://www.oman.pl)i tez sie nam podobaja ale troche boimy sie sosny,jesli chodzi o ceny to fajnie mozna sie tez dogadac w salonie po byłej baltonie tylko nie mają wyjsciowych na wystawce ale jak sie wie które chce to mozna targowac(np montaz 200zł a nie 300 lub 350 jak gdzie indziej) :lol:

Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? :lol:

Paweł ma szary domek.

przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam)

a jakiej firmy ten styropian?

i w jakich cenach teraz?

ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli?

firma "swisspor" ( a moze przez dwa o :roll: ). My mamy "14" ( a to tak jak zwyklego by dac 17). Cena chyba 135zł netto / m3

Paweł ma szary domek.

znajde tu Jego zdjęcia?

Juz szukam postów Pawła

i w jakich cenach teraz?

firma "swisspor" ( a moze przez dwa o :roll: ). My mamy "14" ( a to tak jak zwyklego by dac 17). Cena chyba 135zł netto / m3

a gdzie kupowałaś?

mi tez proponowano styropian tej firmy ( podobno b. dobry) ale cena coś ok. 150 zł. jeśli dobrze pamiętam :roll:

i w jakich cenach teraz?

a gdzie kupowałaś?

mi tez proponowano styropian tej firmy ( podobno b. dobry) ale cena coś ok. 150 zł. jeśli dobrze pamiętam :roll:

W Agroma-Bud na Letniej w Dąbiu.

Ale juz mnie mąż obsztorcował z tym ze cene podaje , bo ta cena to po znajomosci byla z duzymi rabatami :lol: po ile maja normalnie to nie wiem :oops: