Agnieszka1 05.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oman to na struga gdzie na Struga? i w jakiej cenie? mąż mnie zabije, jeszcze tam nie byłam Jeszcze nie wiem czy Euronord mi się podobają bo tez ich nie widziałam ale wiem że w złotym dębie je robią. A to już połowa sukcesu na struga tam gdzie jest nomi-wjeżdzajac od struga budynek po lewej i wchodzi sie z rogu (bo dalej przy nomi jest druga firma z drzwiami ale oman to tu blizej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 W Agroma-Bud na Letniej w Dąbiu. Ale juz mnie mąż obsztorcował z tym ze cene podaje , bo ta cena to po znajomosci byla z duzymi rabatami po ile maja normalnie to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo dzięki monka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oman to na struga gdzie na Struga? i w jakiej cenie? mąż mnie zabije, jeszcze tam nie byłam Jeszcze nie wiem czy Euronord mi się podobają bo tez ich nie widziałam ale wiem że w złotym dębie je robią. A to już połowa sukcesu na struga tam gdzie jest nomi-wjeżdzajac od struga budynek po lewej i wchodzi sie z rogu (bo dalej przy nomi jest druga firma z drzwiami ale oman to tu blizej) może trafię, jak mi się szofera uda na przejażdżkę namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam a bo ja mam pamięć wzrokową a że kiedyś go widziałam w tym wątku to łatwo było go znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) Ja mam , sosnowe. Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) ładne są...widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam delf tez dzieki !!! No ładny ten Pawła szary domek. Własnie taka szarosc mnie interesi, moze troche ciemniejsza. Naokolo okien jasniutki szaty, kolumny i trojkat u gory tez jasny. Na stronie biura gdzie kupilam projekt jest kolornik, chcialam pokolorowac chate ale cos stronka szwankuje. No mam niby na zywca szarą Tercję ( bo styrop imituje tynk ) no ale kurcze nie wiem czy do takiego rodzaju domu ten szary pasuje. Widze ze wszyscy takie typy domow na bialo lub piaskowo robia . A ja bede dziwakiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) Ja mam , sosnowe. Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy. no właśnie Gerda, w sumie fajna...ale wkurza mnie mnie w niej metalowa, malowana ościeżnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) Ja mam , sosnowe. Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy. no własnie pomyslałam o Eko -domie ale juz mi przeszło-moze jadnak poczekac dłuzej i wziąść meranti albo to włókno szklane Ale ogolnie one sa ładne ,tylko jesli brac to z bardziej twardego drewna. Eko -Dom - polecałam , polecam i będę polecać - oj juz poprawiam - Eko- Dom Pan Tymofijewicz Bogdan ( nie wiem jak z innymi pracownikami Eko-Domu sie robi interesy, ale z Panem Bogdanem wyśmienicie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich Widze ze humory dopisuja . Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno U mnie grzybów od groma i to blisko domu . Wystarczy godzinka i całe wiadro. Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... Ale żyję , ufff ..... ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być. Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? A wiesz ze to trudno przynajmiej dla mnie wyobrazic sobie szara elewacje Bo biala z szarymi boniami bardzo mi sie podoba ale z ciemnym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) Ja mam , sosnowe. Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy. no własnie pomyslałam o Eko -domie ale juz mi przeszło-moze jadnak poczekac dłuzej i wziąść meranti albo to włókno szklane A duza jest roznica w wygladzie miedzy drewnianymi a z wloknem szklanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich Widze ze humory dopisuja . Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno U mnie grzybów od groma i to blisko domu . Wystarczy godzinka i całe wiadro. Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... Ale żyję , ufff ..... ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być. Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? A wiesz ze to trudno przynajmiej dla mnie wyobrazic sobie szara elewacje Bo biala z szarymi boniami bardzo mi sie podoba ale z ciemnym dachem A to przyjedz do mnie No mi tez bylo trudno, ale jak polozyli szary styrop to sobie nie musialam juz wyobrazac. No my dach mamy czerwono-brazowy ( bo to ani czerwony ani brazowy, cos po srodku ). Stronka biura zaczyna dzialac, jak uda mi sie pokolorowac to wkleje tutaj, powiecie jak Wam sie widzi ( mam nadzieje ze powiecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A duza jest roznica w wygladzie miedzy drewnianymi a z wloknem szklanym w przypadku złotego dębu okleina wygląda tak samo jak na oknach pcv. Według mnie jak nie wiesz że są z włókna to możesz dać się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A duza jest roznica w wygladzie miedzy drewnianymi a z wloknem szklanym w przypadku złotego dębu okleina wygląda tak samo jak na oknach pcv. Według mnie jak nie wiesz że są z włókna to możesz dać się nabrać A cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 05.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć witam wszystkich. Dawno tu nie zaglądałem ale miałem przyjemność urlopować się przez jakiś czas. Szydas - pozdrawiam i pogratulować tempa budowy. Pytanie do wszystkich: Czy słyszeliście coś o firmie Ciepły Dom, na ul. Ku Słońcu. właśnie wyceniają mi rozprowadzenie co, wody, gazu. pozdr i dzięki za ew. odzew Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts