Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

oman to na struga

gdzie na Struga?

i w jakiej cenie?

:lol: :lol: mąż mnie zabije, jeszcze tam nie byłam :roll:

Jeszcze nie wiem czy Euronord mi się podobają bo tez ich nie widziałam ale wiem że w złotym dębie je robią. A to już połowa sukcesu :wink:

na struga tam gdzie jest nomi-wjeżdzajac od struga budynek po lewej i wchodzi sie z rogu (bo dalej przy nomi jest druga firma z drzwiami ale oman to tu blizej)

oman to na struga

gdzie na Struga?

i w jakiej cenie?

:lol: :lol: mąż mnie zabije, jeszcze tam nie byłam :roll:

Jeszcze nie wiem czy Euronord mi się podobają bo tez ich nie widziałam ale wiem że w złotym dębie je robią. A to już połowa sukcesu :wink:

na struga tam gdzie jest nomi-wjeżdzajac od struga budynek po lewej i wchodzi sie z rogu (bo dalej przy nomi jest druga firma z drzwiami ale oman to tu blizej)

może trafię, jak mi się szofera uda na przejażdżkę namówić :roll: :wink:

Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć :( :cry:

Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960

proszę bardzo :lol:

dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam :oops:

8)

a bo ja mam pamięć wzrokową a że kiedyś go widziałam w tym wątku to łatwo było go znaleźć :lol:

Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć :( :cry:

Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek.

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960

proszę bardzo :lol:

dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam :oops:

delf tez dzieki !!! :p :D

No ładny ten Pawła szary domek. Własnie taka szarosc mnie interesi, moze troche ciemniejsza. Naokolo okien jasniutki szaty, kolumny i trojkat u gory tez jasny.

Na stronie biura gdzie kupilam projekt jest kolornik, chcialam pokolorowac chate ale cos stronka szwankuje.

No mam niby na zywca szarą Tercję ( bo styrop imituje tynk :lol: ) no ale kurcze nie wiem czy do takiego rodzaju domu ten szary pasuje. Widze ze wszyscy takie typy domow na bialo lub piaskowo robia .

A ja bede dziwakiem ... :lol: 8) :wink:

a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman)

Ja mam , sosnowe.

Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy.

no właśnie Gerda, w sumie fajna...ale wkurza mnie mnie w niej metalowa, malowana ościeżnica

a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman)

Ja mam , sosnowe.

Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy.

no własnie pomyslałam o Eko -domie :lol: ale juz mi przeszło-moze jadnak poczekac dłuzej i wziąść meranti albo to włókno szklane

Ale ogolnie one sa ładne ,tylko jesli brac to z bardziej twardego drewna.

Eko -Dom - polecałam , polecam i będę polecać - oj juz poprawiam - Eko- Dom Pan Tymofijewicz Bogdan ( nie wiem jak z innymi pracownikami Eko-Domu sie robi interesy, ale z Panem Bogdanem wyśmienicie).

Witam wszystkich

Widze ze humory dopisuja .

Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno :lol:

U mnie grzybów od groma i to blisko domu :D . Wystarczy godzinka i całe wiadro.

Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... :lol:

Ale żyję , ufff ..... :wink: ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów 8)

tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być.

Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? :lol:

A wiesz ze to trudno przynajmiej dla mnie wyobrazic sobie szara elewacje

Bo biala z szarymi boniami bardzo mi sie podoba ale z ciemnym dachem

Ja mam , sosnowe.

no własnie pomyslałam o Eko -domie :lol: ale juz mi przeszło-moze jadnak poczekac dłuzej i wziąść meranti albo to włókno szklane

A duza jest roznica w wygladzie miedzy drewnianymi a z wloknem szklanym

Witam wszystkich

Widze ze humory dopisuja .

Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno :lol:

U mnie grzybów od groma i to blisko domu :D . Wystarczy godzinka i całe wiadro.

Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... :lol:

Ale żyję , ufff ..... :wink: ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów 8)

tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być.

Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? :lol:

A wiesz ze to trudno przynajmiej dla mnie wyobrazic sobie szara elewacje

Bo biala z szarymi boniami bardzo mi sie podoba ale z ciemnym dachem

A to przyjedz do mnie 8)

No mi tez bylo trudno, ale jak polozyli szary styrop to sobie nie musialam juz wyobrazac. No my dach mamy czerwono-brazowy ( bo to ani czerwony ani brazowy, cos po srodku :lol: ).

Stronka biura zaczyna dzialac, jak uda mi sie pokolorowac to wkleje tutaj, powiecie jak Wam sie widzi ( mam nadzieje ze powiecie :wink: )

Cześć witam wszystkich.

Dawno tu nie zaglądałem ale miałem przyjemność urlopować się przez jakiś czas.

Szydas - pozdrawiam i pogratulować tempa budowy.

Pytanie do wszystkich:

Czy słyszeliście coś o firmie Ciepły Dom, na ul. Ku Słońcu. właśnie wyceniają mi rozprowadzenie co, wody, gazu.

pozdr i dzięki za ew. odzew

Rygó