monka 05.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A duza jest roznica w wygladzie miedzy drewnianymi a z wloknem szklanym w przypadku złotego dębu okleina wygląda tak samo jak na oknach pcv. Według mnie jak nie wiesz że są z włókna to możesz dać się nabrać A cenowo wszystko zależy jakiej firmy ale ogólnie to ceny zbliżone do drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Przegladajac czasopisma zauwazylam ze niektore firmy podaja cene np bez klamki , oscieznicy , witrazu . Czy jak jezdzicie ogladac dzwi to ceny sa za komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Przegladajac czasopisma zauwazylam ze niektore firmy podaja cene np bez klamki , oscieznicy , witrazu . Czy jak jezdzicie ogladac dzwi to ceny sa za komplet Klamki, wkladki, zamki , oscieznice maja oddzielny cennik. Zalezy jaka klemke wybierzesz, jaki zamek z jaka wkladka ( kat A,B,C) itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam delf tez dzieki !!! No ładny ten Pawła szary domek. Własnie taka szarosc mnie interesi, moze troche ciemniejsza. Naokolo okien jasniutki szaty, kolumny i trojkat u gory tez jasny. Na stronie biura gdzie kupilam projekt jest kolornik, chcialam pokolorowac chate ale cos stronka szwankuje. No mam niby na zywca szarą Tercję ( bo styrop imituje tynk ) no ale kurcze nie wiem czy do takiego rodzaju domu ten szary pasuje. Widze ze wszyscy takie typy domow na bialo lub piaskowo robia . A ja bede dziwakiem ... Cóż za zainteresowanie, po co szukać wystarczy krzyczeć halllo, ja słucham codziennie tego forum Kolor szary to jest Syberia IS3 z palety ceresitu, farba silikatowa. W moim albumie są zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Paweł , Paweł, szukam Cię i nie mogę znaleźć Kto pomoze mi znalezc Pawla? prosze... chce zobaczyc ten szary domek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=721&start=960 proszę bardzo dobra jesteś, ja tez szukałam ale sie poddałam delf tez dzieki !!! No ładny ten Pawła szary domek. Własnie taka szarosc mnie interesi, moze troche ciemniejsza. Naokolo okien jasniutki szaty, kolumny i trojkat u gory tez jasny. Na stronie biura gdzie kupilam projekt jest kolornik, chcialam pokolorowac chate ale cos stronka szwankuje. No mam niby na zywca szarą Tercję ( bo styrop imituje tynk ) no ale kurcze nie wiem czy do takiego rodzaju domu ten szary pasuje. Widze ze wszyscy takie typy domow na bialo lub piaskowo robia . A ja bede dziwakiem ... Cóż za zainteresowanie, po co szukać wystarczy krzyczeć halllo, ja słucham codziennie tego forum Kolor szary to jest Syberia IS3 z palety ceresitu, farba silikatowa. W moim albumie są zdjęcia. Pozdrawiam oooooo hej, dzieki za poscik Ogladalam zdjecia, masz wiecej??? Nr farby spisany Tylko nie wiem czy nie wezmiemy barwionego tynku akrylowego odrazu, ale nr farby sie przyda, bedzie mozna dobrac do niej tynk. Jakbys mial wiecej zdjec elewacji i moglbys pokazac to baaardzo prosze. Mailik moj jest na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cóż za zainteresowanie, po co szukać wystarczy krzyczeć halllo, ja słucham codziennie tego forum No proszę jaki tajniak to powiedz jeszcze jakie drzwi zewnętrzne masz u siebie i gdzie kupowane? chyba nie ma już na naszej grupie osoby której bym o to nie zapytała wiem że nudzę ale kurka naprawdę nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Drzwi są firmy milewski, kupione u mnie w firmie, niestety ze względu na odległość przestałem nimi handlować ale są rewlwacyjne tylko niestety bardzo drogie, przeliczane z m2/2800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Drzwi są firmy milewski, kupione u mnie w firmie, niestety ze względu na odległość przestałem nimi handlować ale są rewlwacyjne tylko niestety bardzo drogie, przeliczane z m2/2800zł szkoda że ich nie ma a może byś mógł coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cóż za zainteresowanie, po co szukać wystarczy krzyczeć halllo, ja słucham codziennie tego forum jasne, jasne i popraw sobie stopki, bo nie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Drzwi są firmy milewski, kupione u mnie w firmie, niestety ze względu na odległość przestałem nimi handlować ale są rewlwacyjne tylko niestety bardzo drogie, przeliczane z m2/2800zł szkoda że ich nie ma a może byś mógł coś polecić? http://www.ideestudio.pl/index.php?id=118 masz link, niestety termin realizacji przerażający, 10 tygodni. Fabryka lutostański to jedyne zewnętrzne o które się nie boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kto pytał o firmę do dociepleń? z czystym sumieniem mogę polecić moją ( już wiem jak robią) Zdecydowanie ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cóż za zainteresowanie, po co szukać wystarczy krzyczeć halllo, ja słucham codziennie tego forum jasne, jasne i popraw sobie stopki, bo nie chodzą Jakie stopki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 http://www.ideestudio.pl/index.php?id=118 masz link, niestety termin realizacji przerażający, 10 tygodni. Fabryka lutostański to jedyne zewnętrzne o które się nie boję. no ja mogę trochę poczekac ale te 10 tygodni to trochę długo zaraz wyślę priva z zapytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? drzwi w porządku tylko montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kto pytał o firmę do dociepleń? z czystym sumieniem mogę polecić moją ( już wiem jak robią) Zdecydowanie ja! Trobe sprawdz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja poprosze o namiary na drewno kominkowe Wiem, że jakieś czas temu pytałam ale jedne numery gdzieś mi wsiąkły a inne trzeba czekać (na drewno) do bliżej nieokreślonego czasu. Dlatego proszę o powtórkę a podzwonię jeszcze raz. Bodekku chyba Ty mi podawałeś - proszę podaj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja poprosze o namiary na drewno kominkowe Wiem, że jakieś czas temu pytałam ale jedne numery gdzieś mi wsiąkły a inne trzeba czekać (na drewno) do bliżej nieokreślonego czasu. Dlatego proszę o powtórkę a podzwonię jeszcze raz. Bodekku chyba Ty mi podawałeś - proszę podaj jeszcze raz to nie ja! też szukam w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja poprosze o namiary na drewno kominkowe Wiem, że jakieś czas temu pytałam ale jedne numery gdzieś mi wsiąkły a inne trzeba czekać (na drewno) do bliżej nieokreślonego czasu. Dlatego proszę o powtórkę a podzwonię jeszcze raz. Bodekku chyba Ty mi podawałeś - proszę podaj jeszcze raz to nie ja! też szukam w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A ja poprosze o namiary na drewno kominkowe Wiem, że jakieś czas temu pytałam ale jedne numery gdzieś mi wsiąkły a inne trzeba czekać (na drewno) do bliżej nieokreślonego czasu. Dlatego proszę o powtórkę a podzwonię jeszcze raz. Bodekku chyba Ty mi podawałeś - proszę podaj jeszcze raz to nie ja! też szukam w rozsądnej cenie A jaka to rozsadna cena? 100 zl za buk np.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a moze ktos ma drzwi firmy CAL i i moze cos powiedziec na ich temat(prawie jak oman) Ja mam , sosnowe. Ładne, ale drugi raz nie kupiłabym sosny - miekka strasznie, pies juz nam podrapal pazurami na drugi dzien po wprowadzeniu sie. Praktycznie za ta cene mielibysmy fajne drzwi Gerdy. no właśnie Gerda, w sumie fajna...ale wkurza mnie mnie w niej metalowa, malowana ościeżnica monka ja mam te Gerde....i calkiem jest ok..nawet te witraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts