trobe 05.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich Czyzbym byla pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.09.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Ba, ale za to jaka wygoda! Słoń też ma szansę wejśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.09.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich Czyzbym byla pierwsza ale na pewno nie ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy u Was tez tak pada i pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich środowo i informuję ze prognoza pogody przewiduje iż sobota będzie baaaaaaaaaardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy u Was tez tak pada i pada narazie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam srodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.09.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 to ja tez witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 jaaaaa udało sie przeskczyć znowu przez jakiś czas bedzie ok , a nie brak postów , brak postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Wstaw sobie górne naswietle i z głowy Jak przedszkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam srodowo A co tam u Ciebie udalo sie kogos znalezsc na dokonczenie budowy i jak tam strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.09.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Wstaw sobie górne naswietle i z głowy Jak przedszkole? Agnieszka na poprzedniej stronie prosiłam o namiary na to drewno, czy możesz podać (tu ton błagalny)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Wstaw sobie górne naswietle i z głowy Jak przedszkole? Agnieszka na poprzedniej stronie prosiłam o namiary na to drewno, czy możesz podać (tu ton błagalny)? Widzialam, widzialm Didi, oczywista ze podam, czekam na meza, az bedzie osiagalny na tel. zeby wziac namiary, u nas wszystkie namiary ma on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Wstaw sobie górne naswietle i z głowy Jak przedszkole? Agnieszka na poprzedniej stronie prosiłam o namiary na to drewno, czy możesz podać (tu ton błagalny)? Widzialam, widzialm Didi, oczywista ze podam, czekam na meza, az bedzie osiagalny na tel. zeby wziac namiary, u nas wszystkie namiary ma on ok. uzbrajam się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam srodowo A co tam u Ciebie udalo sie kogos znalezsc na dokonczenie budowy i jak tam strop Strop ok, po zebraniu wielu opin, wina byla w upalach, cale 21 dni gorac i ani kropli deszczu. Ekipy w sezonie nie znajdzie sie dobrej, wiec robia dalej ci sami i narazie jest ok pilnuje kazdego etapu, dzisiaj koncza foliowanie i wstwiaja okna i pozniej dachowki. Narazie jest ok, ogolnie nie sa zli i pracowici tylko brak im jednego myslacego, ale moj kierownik zaczal co 2 dzien byc na budowie, a ja od rana jezdze jako zaopatrzeniowiec wieczorem padam, zaraz znowu jade po okna i spinki do dachowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 No cóż nadzieja prysła Uprzejma Pani w Gminie poinformowała mnie że wypis i wyrys jeszcze nie jest gotowy i że najwcześniej dzwonić w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. .............. To już są 32 osoby Jeśli moja ekipa nic znowu nie wywinie, to też wpadnę - chyba sama, mąż pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts