Maggie 06.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. Witam, ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota. Teska, ja też proszę o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. Witam, ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota. Teska, ja też proszę o szczegóły. To ja juz nic z tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy ktos z Was robil renowacje obrazu olejnego i wie jakie to koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 wiecie jak moi znojomi reaguja na moj pomysl na szara elewacje? - zwariowałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich nie było mnie tu chwilke a tu postów temat drzwi tłuczony do skutku ja namawiam moich ludków żeby mi zmiejszyli otwór wejściowy , bo jakiś szalony architekt zaprojektował 110 na 230 i weź teraz człowieku znajdź ten wymiar , albo potem jeszcze lepiej zaplac za to Wstaw sobie górne naswietle i z głowy Jak przedszkole? Agnieszka na poprzedniej stronie prosiłam o namiary na to drewno, czy możesz podać (tu ton błagalny)? Widzialam, widzialm Didi, oczywista ze podam, czekam na meza, az bedzie osiagalny na tel. zeby wziac namiary, u nas wszystkie namiary ma on Agnieszka to za te 100 to tez podaj mi telefon, potzrebuje ciut drewienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. Witam, ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota. Teska, ja też proszę o szczegóły. To ja juz nic z tego nie rozumiem kobiety ja tylko slyszlam, kiedys sama u nich bylam..ale po tekscie zenie potrzebuje pompy, ze immergas jest najlepszym piecem itp...i po wycenie....poszlam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam i nareszcie wiaterek ustał...ide dzis pielic chwasciorki....rosną jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A ja jadę złożyć dziennik budowy do starostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 06.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witamy wszystkich po dluuugiej nieobecnosci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.09.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 bo spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam wszystkich----Monka a wiesz gdzie mozna zobaczyc na zywo te drzwi EURONOD-podawałaś 2 telefony w tym jeden to hurtownia i w detalu nie sprzedaja a drugi-próbowałam raz ale był zajęty a potem zapomniałam i było za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam wszystkich----Monka a wiesz gdzie mozna zobaczyc na zywo te drzwi EURONOD-podawałaś 2 telefony w tym jeden to hurtownia i w detalu nie sprzedaja a drugi-próbowałam raz ale był zajęty a potem zapomniałam i było za późno ja jeszcze nigdzie nie dzwoniłam nie wiem gdzie je można zobaczyć ale jak je namierzysz to daj znać pozdrawiam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Pytanie za 100 punktów, co sądzicie o takiej technologii budowy domu, może słyszeliscie cokolwiek o tym: Dom wykonany jest w technologii IZODOM 2000 Polska ( technologia posiada certyfikat ITB nr Og - 247/92 ) - system drobnowymiarowych elementów szalunkowych ze sztywnej pianki styropianowej to zespół kształtek z twardego styropianu do wznoszenia ciepłych, konstrukcyjnych ścian budynków i budowli. Kształtki styropianowe po połączeniu ze sobą, ( podobnie jak klocki "LEGO" ), zalewane są betonem plastycznym ).Ściany zewnętrzne, fundamentowe z betonu gr 30 cm, ocieplone płytami izolacyjno-drenażowymi, ściany wewnętrzne z kształtowników stalowych osłoniętych płytami gipsowo-kartonowymi wypełnionymi wełną mineralną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Pytanie za 100 punktów, co sądzicie o takiej technologii budowy domu, może słyszeliscie cokolwiek o tym: Dom wykonany jest w technologii IZODOM 2000 Polska ( technologia posiada certyfikat ITB nr Og - 247/92 ) - system drobnowymiarowych elementów szalunkowych ze sztywnej pianki styropianowej to zespół kształtek z twardego styropianu do wznoszenia ciepłych, konstrukcyjnych ścian budynków i budowli. Kształtki styropianowe po połączeniu ze sobą, ( podobnie jak klocki "LEGO" ), zalewane są betonem plastycznym ).Ściany zewnętrzne, fundamentowe z betonu gr 30 cm, ocieplone płytami izolacyjno-drenażowymi, ściany wewnętrzne z kształtowników stalowych osłoniętych płytami gipsowo-kartonowymi wypełnionymi wełną mineralną. nie jestem pewna że to dokładnie ta sama technologia ale wiem że dom z kształtek styropianowych budował Broncio z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Pytanie za 100 punktów, co sądzicie o takiej technologii budowy domu, może słyszeliscie cokolwiek o tym: Dom wykonany jest w technologii IZODOM 2000 Polska ( technologia posiada certyfikat ITB nr Og - 247/92 ) - system drobnowymiarowych elementów szalunkowych ze sztywnej pianki styropianowej to zespół kształtek z twardego styropianu do wznoszenia ciepłych, konstrukcyjnych ścian budynków i budowli. Kształtki styropianowe po połączeniu ze sobą, ( podobnie jak klocki "LEGO" ), zalewane są betonem plastycznym ).Ściany zewnętrzne, fundamentowe z betonu gr 30 cm, ocieplone płytami izolacyjno-drenażowymi, ściany wewnętrzne z kształtowników stalowych osłoniętych płytami gipsowo-kartonowymi wypełnionymi wełną mineralną. nie jestem pewna że to dokładnie ta sama technologia ale wiem że dom z kształtek styropianowych budował Broncio z forum. ale nie ze szczecina? znalazłam kilka wątków na Forum, może wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ale nie ze szczecina? znalazłam kilka wątków na Forum, może wystarczy. Nie, z grupy Tarchomin - Białołęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich! ta technologia znana jest od dawna, nie lubia jej wykonawcy, bo to trzeba umiec! jak juz laczenia zachlapia zaprawa - to koniec, malo kto decyduje sie na to, boja sie i wykonawcow co to potrafi jest malo. kiedys mialam klienta na brame to tak wybudowal, ale czy zadowolony - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wszystkich! ta technologia znana jest od dawna, nie lubia jej wykonawcy, bo to trzeba umiec! jak juz laczenia zachlapia zaprawa - to koniec, malo kto decyduje sie na to, boja sie i wykonawcow co to potrafi jest malo. kiedys mialam klienta na brame to tak wybudowal, ale czy zadowolony - nie wiem. mi bardziej chodzi o komfort mieszkania w takim domu, jak to sie sprawuje, jak w eksploatacji, jakie koszty ogrzewania itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts