Jacek i Ania 06.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam grupkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Mam prosbe: prosze wszystkich uzytkownikow ogrzewanie gazowego ziemnego o zdradzenie ile placicie za m-c grzania, ale prosze bez wspomagaczy a`la kominek i gagow, ze za chalupe 150 m2 - 250 zlotych, bo w to nie uwierze. Siora ma 80m2 mieszkanie w domku jednorodzinnym, ocieplone i placi od 200 do 300 za m-c. oczekuje powaznych informacji. dziekuje z gory! dlaczego nikt nie chce odpowiedziec???? mecza was moje posty???? plissss bo nie wiem na jakie ogrzewanie sie zdecydowac....pellety mi sie juz znudzily.... ale jak gaz wyjdzie drozej to niestety bede zmuszona... BLAGAM O ODPOWIEDZI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 witam wszystkich----Monka a wiesz gdzie mozna zobaczyc na zywo te drzwi EURONOD-podawałaś 2 telefony w tym jeden to hurtownia i w detalu nie sprzedaja a drugi-próbowałam raz ale był zajęty a potem zapomniałam i było za późno ja jeszcze nigdzie nie dzwoniłam nie wiem gdzie je można zobaczyć ale jak je namierzysz to daj znać pozdrawiam środowo znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem Taki mialam pracowity dzien i zmeczona jechalam do domu a tu pstryk...i mie blyslo i bedzie z 50 euro do zaplacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.09.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Witam wieczorkiem Taki mialam pracowity dzien i zmeczona jechalam do domu a tu pstryk...i mie blyslo i bedzie z 50 euro do zaplacenia Przykro, a na marginesie gdzie blyskalo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.09.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. Witam, ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota. Teska, ja też proszę o szczegóły. Maggie, mnie ich polecił kolega, u którego robili wszystko (j.w.). Zadowolony. Pewnie, jak zwykle - mogą byc dobrzy a równie dobrze mogą spaprac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.09.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Witam wieczorkiem Taki mialam pracowity dzien i zmeczona jechalam do domu a tu pstryk...i mie blyslo i bedzie z 50 euro do zaplacenia Przykro, a na marginesie gdzie blyskalo ?? Na Zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.09.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 kobiety ja tylko slyszlam, kiedys sama u nich bylam..ale po tekscie zenie potrzebuje pompy, ze immergas jest najlepszym piecem itp...i po wycenie....poszlam sobie Teska, dzięki za odpowiedź Ja nie usłyszałam, że pompa niepotrzebna. Owszem, zachwalali Immergas ale to normalne - każdy współpracuje z jakimś ulubionym (czytaj: takim, gdzie ma najlepsze warunki zakupu i sprzedaży) producentem. Nawet kiedy poczyta się Forum, dyskusje często są na poziomie rozważań o wyższości świąt jednych nad drugimi, także wśród instalatorów. Wniosek - każda decyzja jest podejmowana trochę w ciemno i z ryzykiem. Mój dawny szef mawiał: nagany i pochwały przyjmuj z rezerwą - pasuje do wielu sytuacji życiowych, także budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Teska kto wg ciebie dzisiaj wygra mecz. Ostatnio twoje przepowiednie sie niestety sprawdzily, powiedz wiec czy warto dzisiaj ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 06.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś! Napisz coś więcej.Please!!! Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę. Witam, ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota. Teska, ja też proszę o szczegóły. Maggie, mnie ich polecił kolega, u którego robili wszystko (j.w.). Zadowolony. Pewnie, jak zwykle - mogą byc dobrzy a równie dobrze mogą spaprac. Ciepla Chata to przede wszystkim Hurtownia. Firma jest OK, a instalacje robia poprawnie. "Wyrafinowane ogrzewanie" to raczej nie ich liga. Poza ich zasiegiem mozliwosci, co nie przekresla ich jako instalatorow CW, CO i kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Witam wieczorkiem Taki mialam pracowity dzien i zmeczona jechalam do domu a tu pstryk...i mie blyslo i bedzie z 50 euro do zaplacenia Przykro, a na marginesie gdzie blyskalo ?? W Podtsdam kolo Berlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Witam wieczorkiem Taki mialam pracowity dzien i zmeczona jechalam do domu a tu pstryk...i mie blyslo i bedzie z 50 euro do zaplacenia Przykro, a na marginesie gdzie blyskalo ?? Na Zachodzie. Tak tego tam jest jak mrowkow , tacy ktorzy maja przenosne radary , niektorzy w autach ,na skrzyzowaniach i w malych wioskach I uwaga juz kilka osob mi mowilo ze zatrzymali ich na granicy aby uregulowac mandat bo byli w ewidencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie filmy do zdiec . Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie a tego filmu to kupili zapas na pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie flimy do zdiec . Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie a tego filmu to kupili zapas na pol roku Czyli masz nadzieje ze nie bylas piata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie flimy do zdiec . Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie a tego filmu to kupili zapas na pol roku Czyli masz nadzieje ze nie bylas piata Przecietnie wychodzi mi z 2 mandaty w roku A w u nas w kraju (odpukac w niemalowane ) jeszcze mi sie nie zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS no znam je ale też ich nie widziałam w necie po haśle Dallas raczej nie znajdziesz ale w certyfikacie wydanym przez ITB figurują jako firma Derpal http://www.derpal.com.pl Wiesz może gdzie je można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale piekna bramka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale piekna bramka!!!!!!!!! no! mąż przyszedł do mnie i powiedział: cud, prawdziwy cud - strzeliliśmy bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS no znam je ale też ich nie widziałam w necie po haśle Dallas raczej nie znajdziesz ale w certyfikacie wydanym przez ITB figurują jako firma Derpal http://www.derpal.com.pl Wiesz może gdzie je można zobaczyć? mi sie w katalogach podobaja http://www.halupczok.com.pl http://www.dubinski.com.pl a wewnetrzne http://www.goran.pl Nie wiem jak one sa w realu i pewnie ceny moga byc zabojcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witajcie wieczorowo. Ja ogladam meczyk a zona znalazla projekt, ktory nas zainteresowal. Ale powstalo pytanie. Czy taras zbudowany na powierzchni gruntu musi byc oddalony od granicy działki o pewną odległość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts