Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Mam prosbe:

prosze wszystkich uzytkownikow ogrzewanie gazowego ziemnego o zdradzenie ile placicie za m-c grzania, ale prosze bez wspomagaczy a`la kominek i gagow, ze za chalupe 150 m2 - 250 zlotych, bo w to nie uwierze. Siora ma 80m2 mieszkanie w domku jednorodzinnym, ocieplone i placi od 200 do 300 za m-c. oczekuje powaznych informacji.

dziekuje z gory!

dlaczego nikt nie chce odpowiedziec???? mecza was moje posty???? plissss bo nie wiem na jakie ogrzewanie sie zdecydowac....pellety mi sie juz znudzily.... ale jak gaz wyjdzie drozej to niestety bede zmuszona...

BLAGAM O ODPOWIEDZI!!!

witam wszystkich----Monka a wiesz gdzie mozna zobaczyc na zywo te drzwi EURONOD-podawałaś 2 telefony w tym jeden to hurtownia i w detalu nie sprzedaja a drugi-próbowałam raz ale był zajęty a potem zapomniałam i było za późno

ja jeszcze nigdzie nie dzwoniłam :roll: nie wiem gdzie je można zobaczyć ale jak je namierzysz to daj znać :)

pozdrawiam środowo :)

znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi :lol: widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS

Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki

No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś!

Napisz coś więcej.Please!!!

Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę.

Witam,

ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota.

Teska, ja też proszę o szczegóły.

Maggie, mnie ich polecił kolega, u którego robili wszystko (j.w.). Zadowolony. Pewnie, jak zwykle - mogą byc dobrzy a równie dobrze mogą spaprac.

kobiety

ja tylko slyszlam, kiedys sama u nich bylam..ale po tekscie zenie potrzebuje pompy, ze immergas jest najlepszym piecem itp...i po wycenie....poszlam sobie

Teska, dzięki za odpowiedź

Ja nie usłyszałam, że pompa niepotrzebna. Owszem, zachwalali Immergas ale to normalne - każdy współpracuje z jakimś ulubionym (czytaj: takim, gdzie ma najlepsze warunki zakupu i sprzedaży) producentem. Nawet kiedy poczyta się Forum, dyskusje często są na poziomie rozważań o wyższości świąt jednych nad drugimi, także wśród instalatorów. Wniosek - każda decyzja jest podejmowana trochę w ciemno i z ryzykiem.

Mój dawny szef mawiał: nagany i pochwały przyjmuj z rezerwą - pasuje do wielu sytuacji życiowych, także budowlanych.

Panowie z Ciepłej Chaty ( kolumba)robili u znajomych - porazka jednym slowem. Promocja ciagle na to co oni sprzedaja, zero obiektywizmu....itp...okreslani sa do tej pory slowem papraki

No, Teska, teraz mnie nieźle nastraszyłaś!

Napisz coś więcej.Please!!!

Do momentu podpisania z nimi umowy mogę jeszcze zrobic woltę.

Witam,

ja też ich chciałam wziąć. Robili u mojej koleżanki całą hydraulikę: wodę, kanalizę i wyrafinowane ogrzewanie - dobra cena i dobra robota.

Teska, ja też proszę o szczegóły.

Maggie, mnie ich polecił kolega, u którego robili wszystko (j.w.). Zadowolony. Pewnie, jak zwykle - mogą byc dobrzy a równie dobrze mogą spaprac.

Ciepla Chata to przede wszystkim Hurtownia.

Firma jest OK, a instalacje robia poprawnie.

"Wyrafinowane ogrzewanie" to raczej nie ich liga.

Poza ich zasiegiem mozliwosci, co nie przekresla ich jako instalatorow CW, CO i kanalizacji.

Witam

Witam wieczorkiem

Taki mialam pracowity dzien i zmeczona jechalam do domu a tu pstryk...i mie blyslo i bedzie z 50 euro do zaplacenia :evil: :evil: :evil:

Przykro, a na marginesie gdzie blyskalo ??

Na Zachodzie.

Tak tego tam jest jak mrowkow , tacy ktorzy maja przenosne radary , niektorzy w autach ,na skrzyzowaniach i w malych wioskach

I uwaga juz kilka osob mi mowilo ze zatrzymali ich na granicy aby uregulowac mandat bo byli w ewidencji :-?

A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji :D :D :D

Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie flimy do zdiec .

Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie

a tego filmu to kupili zapas na pol roku :D :D :D :D :D

Czyli masz nadzieje ze nie bylas piata :)

A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji :D :D :D

Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie flimy do zdiec .

Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie

a tego filmu to kupili zapas na pol roku :D :D :D :D :D

Czyli masz nadzieje ze nie bylas piata :)

Przecietnie wychodzi mi z 2 mandaty w roku

A w u nas w kraju (odpukac w niemalowane ) jeszcze mi sie nie zdarzylo :lol:

znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi :lol: widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS

no znam je :lol: ale też ich nie widziałam :roll:

w necie po haśle Dallas raczej nie znajdziesz ale w certyfikacie wydanym przez ITB figurują jako firma Derpal http://www.derpal.com.pl

Wiesz może gdzie je można zobaczyć?

no znam je :lol: ale też ich nie widziałam :roll:

w necie po haśle Dallas raczej nie znajdziesz ale w certyfikacie wydanym przez ITB figurują jako firma Derpal http://www.derpal.com.pl

Wiesz może gdzie je można zobaczyć?

mi sie w katalogach podobaja

http://www.halupczok.com.pl

http://www.dubinski.com.pl

a wewnetrzne

http://www.goran.pl

Nie wiem jak one sa w realu i pewnie ceny moga byc zabojcze :lol: