dzióbek 06.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale piekna bramka!!!!!!!!! no! mąż przyszedł do mnie i powiedział: cud, prawdziwy cud - strzeliliśmy bramkę jakis mecz byl dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Się tak zastanowiłem: Odnośnie Urzędu Gminy Dobra oraz wydania wyrysu i wypisu: Skoro kodeks postępowania administracyjnego mówi: Art. 12 §1 i §2Iż organ powinien działać po najmniejszej linii oporu i załatwiać sprawę niezwłocznie Oraz Art. 35 §1 i §2Iż niezwłocznie powinny być załatwiane sprawy które nie wymagają przeprowadzenia postępowania oraz sprawy które dla których informacje posiada organ Nie rozumiem więc dlaczego przyjęło się że na wyrys i wypis należy czekać 30 dni ??Chyba muszę zacząć już budować bo mam za dużo czasu na czytanie np KPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot By mieć "normalnie" powinnaś mieć ustawiony rodzaj klawiatury na -> polski programisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot By mieć "normalnie" powinnaś mieć ustawiony rodzaj klawiatury na -> polski programisty. mam tak ustawione i nic a zamiast znaku zapytania mam ------ a przecinka mam ąąąą itd cos mi sie tu pokrecilo niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 nie wiem gdzie mam znak zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam czwartkowo melduję że prognoza pogody przewiduje na sobotę dobrą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.09.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.09.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam czwartkowo melduję że prognoza pogody przewiduje na sobotę dobrą pogodę. i tych prognoz się trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam Wszystkich i Szukam hydraulika ma małą robótkę ale dość kłopotliwą w codziennym życiu i bardzo pilną. Nie wiem czy ci z listy robią drobne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witamtylko tyle mam ostatnio czas rano witam wieczorem dobranoc eeeee faaajne jest to budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 To ja też witam Moja klawiatura sie sama sformatowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 07.09.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot By mieć "normalnie" powinnaś mieć ustawiony rodzaj klawiatury na -> polski programisty. mam tak ustawione i nic a zamiast znaku zapytania mam ------ a przecinka mam ąąąą itd cos mi sie tu pokrecilo niezle naciśnij jednoczesnie ctrl i shift - powinno rozwiązac problem. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 07.09.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam tylko tyle mam ostatnio czas rano witam wieczorem dobranoc eeeee faaajne jest to budowanie ja już jestem zmęczona, ale na szczęście jutro wraca moja druga połowa i będę miała więcej luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam i zaczynam pytaniem poniżej pasa: skąd braliście toi-toie na budowę i ile taki luksus kosztuje? delf: coś mi dzwoni, że w tej technologii pobudowane są bloki na Topolowej, ale głowy nie dam. matam: ja będę miała dwa schodki od drzwi tarasowych i taras na gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 kobiety ja tylko slyszlam, kiedys sama u nich bylam..ale po tekscie zenie potrzebuje pompy, ze immergas jest najlepszym piecem itp...i po wycenie....poszlam sobie Teska, dzięki za odpowiedź Ja nie usłyszałam, że pompa niepotrzebna. Owszem, zachwalali Immergas ale to normalne - każdy współpracuje z jakimś ulubionym (czytaj: takim, gdzie ma najlepsze warunki zakupu i sprzedaży) producentem. Nawet kiedy poczyta się Forum, dyskusje często są na poziomie rozważań o wyższości świąt jednych nad drugimi, także wśród instalatorów. Wniosek - każda decyzja jest podejmowana trochę w ciemno i z ryzykiem. Mój dawny szef mawiał: nagany i pochwały przyjmuj z rezerwą - pasuje do wielu sytuacji życiowych, także budowlanych. Byłam u nich dwa razy - chcąc przedyskutować pewne rozwiązania do ogrzewania kominkowego i gazowego na etapie projektu. Wrażenie pozytywne, siedziałam chyba z godzinę rozważając różne opcje. O kotłach Immergas wyrażali się pochlebnie, aczkolwiek nie odniosłam wrażenia, że wg nich to "jedynie słuszna droga", a i pompa też jak najbardziej . Zdaje się, że mają różne ekipy instalatorów. Jakby co, to mogę podpytać koleżanki, która u niej robiła (podobno ta lepsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 07.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam wszystkich Maggie kibelki przenośne wynajmuje Trans-Net w Policach ale ceny nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam i zaczynam pytaniem poniżej pasa: skąd braliście toi-toie na budowę i ile taki luksus kosztuje? ToiToi 30 zł/ tydzień 60 zł/ czyszczenie raz na 2 tygodnie 200 zł/ dowiezienie i zabranie tak coś mi po głowie się kołacze Trans-Net Police (mają problem z obsługą szczecina) 0913121120 5 zł/ doba (bez usługi czyszczenia), 20 zł/ doba (z czyszczeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts