dzióbek 07.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje To by było 39 osób to już małe weselicho , trza jeszcze jakiś muzyków załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Miraśka priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko ................. To by było 39 osób to już małe weselicho , trza jeszcze jakiś muzyków załatwić Jak zacząłem tak spisywać te osoby to w którymś momencie zacząłem mieć lęki organizacyjne , ale dziś już załatwiłem dodatkowe miejsca do siedzenia resztę już też mam. Najważniejsze by pogoda i atmosfera dopisała to wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko ................. To by było 39 osób to już małe weselicho , trza jeszcze jakiś muzyków załatwić Jak zacząłem tak spisywać te osoby to w którymś momencie zacząłem mieć lęki organizacyjne , ale dziś już załatwiłem dodatkowe miejsca do siedzenia resztę już też mam. Najważniejsze by pogoda i atmosfera dopisała to wszystko będzie OK. i ogórków trzeba będzie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam i znikam, trzeba jechać zobaczyć co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wirtam wszystkich Miraśka - jesli jeszcze szukasz drzwi to wejdx na stronę firmy Dormet z Józefowa koło Warszawy- http://www.dormet.com.pl/glowna.html. Mają porzędne i niedrogie drzwi. Może coś ci wpadnie w oko. My niedługo zamawiamy u nich a w październiku albo listopadzie będa montować. Drzwi maja cechy antywłamaniowych tzn. stelaż metalowy a obłożone są kasetonami dębowymi. Nam podobają się drzwi nr 12 z kasetonami, duże z naświetlem bocznym 150 na 210 cm. Koszt ok 4 - 4,5 tys zł (nie pamiętam dokładnie) plus transport i montaż ok 600 zł. Mąż oglądał te drzwi zainstalowane w Gdańsku - bardzo pozytywne wrażenie. Z tego co wiem to w Szczecinie nie mają realizcji. Pozdrawiam ale nr 12 czy d12, Fajna jest sama 12 i 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ktos pytal ostatnio o dzialke w Mierzynie wiec kolo nas pan ma dzialke 1800m po 80 zl za metr i druga podobnej wielkosci ale nie mam tel.jak ktos bedzie zainteresowany to moge dac adres wlasciciela.Nr tel do pana co ma ta pierwsza dzialke_692771413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ciepla Chata to przede wszystkim Hurtownia. Firma jest OK, a instalacje robia poprawnie. "Wyrafinowane ogrzewanie" to raczej nie ich liga. Poza ich zasiegiem mozliwosci, co nie przekresla ich jako instalatorow CW, CO i kanalizacji. Hm, kto w takim razie jest w stanie wykonac "wyrafinowane ogrzewanie"? A w zasadzie co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje To by było 39 osób A mnie pominąłeś specjalnie, czy przypadkiem? Może ta trzynastka jest dla mnie zarezerwowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko .................. To by było 39 osób A mnie pominąłeś specjalnie, czy przypadkiem? Może ta trzynastka jest dla mnie zarezerwowana? Przepraszam jakoś musiało mi umknąć to jaki mam zestaw dopisać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by było 40 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Też spotkałem się z podobną opinią .. Jedyna zaleta - są tańsi od konkurencji, natomiast eksploatacja ich instalacji to zupełnie inna bajka . U sąsiadów podłogówka parzy w nogi .. (za rzadko ułożone rurki przez co chcąc ogrzać pomieszczenie trzeba podkręcić temperaturę .. - podłoga nagrzewa się nierównomiernie, a to parzy doprowadzając sąsiada do furii - ale teraz już za późno ) Oferta promocyjna ograniczona tylko do jednego producenta "IMMERGAZ". Za namową CC nasza koleżanka ma letnią, bo nie ogrzewaną toaletę i megaprzepały gazu .. - trzeba było szukać speca do poprawienia gniota instalacyjno-sprzętowego .. Ja z czystym sumieniem polecam Ireneusza Muża - nie tylko z wykształcenia ale hobbystę instalacji grzewczych+wod-kan .. alternatywnie KTM na Jedności Narodowej 42 .. Peterz, zapytaj koleżankę kto wyliczał jej podłogówkę i jak zachowuje się firma przy reklamacjach? Czy pan Muża robił ogrzewanie Tobie i czy on pracuje w KTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. może być nawet 43, jesli odeśpię 4 doby w pacy non stop i dodatkowo wyciągnę moją najmilszą na świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. może być nawet 43, jesli odeśpię 4 doby w pacy non stop i dodatkowo wyciągnę moją najmilszą na świeże powietrze Szydas, na świeżym powietrzu śpi się świetnie. Bierz najmilszą i łóżko polowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. może być nawet 43, jesli odeśpię 4 doby w pacy non stop i dodatkowo wyciągnę moją najmilszą na świeże powietrze Szydas, na świeżym powietrzu śpi się świetnie. Bierz najmilszą i łóżko polowe. nieważne, gdzie się śpi, ważne w jakim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wirtam wszystkich Miraśka - jesli jeszcze szukasz drzwi to wejdx na stronę firmy Dormet z Józefowa koło Warszawy- http://www.dormet.com.pl/glowna.html. Mają porzędne i niedrogie drzwi. Może coś ci wpadnie w oko. My niedługo zamawiamy u nich a w październiku albo listopadzie będa montować. Drzwi maja cechy antywłamaniowych tzn. stelaż metalowy a obłożone są kasetonami dębowymi. Nam podobają się drzwi nr 12 z kasetonami, duże z naświetlem bocznym 150 na 210 cm. Koszt ok 4 - 4,5 tys zł (nie pamiętam dokładnie) plus transport i montaż ok 600 zł. Mąż oglądał te drzwi zainstalowane w Gdańsku - bardzo pozytywne wrażenie. Z tego co wiem to w Szczecinie nie mają realizcji. Pozdrawiam ale nr 12 czy d12, Fajna jest sama 12 i 02 Witam Sama 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 07.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by było 40 osób Ja tam przesądna nie jestem Proszę o dopisanie, jeśli można na pozycji 13 Ewar + Daniel + Julka I mam propozycję co by każdy dopiął do się karteczkę z nickiem, imieniem i miejscem gdzie buduje. Łatwiej będzie się odnaleźć w tak licznej grupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts