dzióbek 07.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam wieczorkiem Dawno nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 07.09.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam grupę późnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.09.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja tradycyjnie pod wieczór zegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 to ja podciągnę, żebyśmy do rana za nisko nie spadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.09.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witajcie porannie http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php?x=10&y=16&pol_x=318&lang=0&ver=&ikonka=0 Pogoda na sobote zapowiada sie troszke gorzej (zimniej) niz poczatkowo ale najwazniejsze ze nie bedzie padalo. Temperatury to doda nam towarzystwo i ognisko . Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion To bedzie tak samo jak na sali zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? To by były 44 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tak podają dla Szczecina:A morning shower possible; otherwise, warmer with clouds and sunshine High Temperature: 25° C RealFeel®: 25° C Click here for the Hourly Forecast Winds: N at 6 kph Wind Gusts: 8 kph Maximum UV: Low (2) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0 mm Amount of Rain: 0.0 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 0 hrs Hours of Rain: 0 hrs Tak podają dla Dobrej:A morning shower possible; otherwise, cooler with clouds and sunshine High Temperature: 17° C RealFeel®: 20° C Click here for the Hourly Forecast Winds: NNW at 1 kph Wind Gusts: 4 kph Maximum UV: Low (2) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0 mm Amount of Rain: 0.0 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 0 hrs Hours of Rain: 0 hrs Więc pewnie będzie coś pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.09.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam ech Poznań wzywa pozdrawiam wszystkich i zyczę owocnego spotkania ( chyba nie bedziecie tylko o budowaniu prawić) bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam ech Poznań wzywa pozdrawiam wszystkich i zyczę owocnego spotkania ( chyba nie bedziecie tylko o budowaniu prawić) bawcie sie dobrze Czy Ty widzisz ile osób bedzie chciało zobaczyć Twój ToiToi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? To by były 44 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion tak w kwestii czysto formalnej... to rozumiem ze to spotkanie to u Tomadyny, ale od której? pozdrawiam m ps. pytam czysto teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko .................. To by były 44 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion tak w kwestii czysto formalnej... to rozumiem ze to spotkanie to u Tomadyny, ale od której? pozdrawiam m ps. pytam czysto teoretycznie Oficjalne rozpoczecie o godz. 14.00 - Oczywiście odpowiadam czysto formalnie Maksiu zapraszamy - jak widzisz wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ludzi będzie spoooooooooro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tomadynadojazd do Ciebie sobie wydrukowałam (z postu) ale nie pamiętam adresu? Miętowa 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wszystkich, bawcie się dobrze na jutrzejszym spotkaniu. Ja niestety nie będę mogła być i poznać Was wszystkich . pozdrawiam serdecznie Marta p.s. czekam cierpliwie na kredyt i na uprawomocnienie pozwolenia, jeszcze 14 dni, ponieważ wszyscy sąsiedzi odebrali w końcu zwrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tomadyna dojazd do Ciebie sobie wydrukowałam (z postu) ale nie pamiętam adresu? Miętowa 20? Miętowa 20 - ale to i tak nie wiele da - choć może na jutro jakąś tablicę informacyjną postawię Ogólnie jak już dojedziecie na koniec Zaściankowej i wjedziecie w pole i zerkniecie do góry lekko w prawo. To powinniście zobaczyć oklejonego kolorowo Mercedesa Vito oraz człowieczka kręcącego się wokół dołka ze stosem ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 tomadyna - a samochodem podjechać można czy tylko błotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ŻYCZĘ UDANEJ ZABAWY, SMACZNYCH KIEŁBASEK I ŁADNEJ POGODY Może wpadaniemy ale dopiero wieczorkiem na chwilkę, aby przedstawić się i Was poznać, wszystko zależy co będzie się działo na budowie, bo niestety trzeba pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzięki uprzejmości Matam mamy coś takiego: Lokalizacja Choć może dokładnie to nie wskazuje ale pokaże Wam orientację w terenie.Można dojechać samochodem i to po utwardzonej drodze - niestety na prezentowanej mapce tej drogi nie ma, ale pamiętajcie ulicą Zaściankowa do końca i prosto (w górę) uklepaną drogą do końca !!! Od końca ulicy Zaściankowej to jakieś 300 m jeszcze - Traficie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts