Asia i Robert 08.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam piateczkowo-DELF-dzieki za rady,koniecznie musze je pokazac synusiowi ,no to pozostał jeszcze pan z P.O,ale chyba go nie znasz bo wyglada na młodszego od fizyka,wychowawczynie ma super-od biologii a nallepsze jest to ze wiecej maja religii-2 godz od np historii i czegos tam jeszcze-nie żebym bylo przeciwko religii ale to absurd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 08.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam Grupkę przed sporą imprezą. Tomadyna - może tez uda nam się wpaść na wspaniałą imprezę integracyjną, choćby na chwilęby poznac się w realu. Zanotuj sztuk dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? 18. Jacek o Ania To by było 46 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 08.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? 18. Jacek o Ania To by było 46 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś Niezły trening pamięci sobie zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.09.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam i też życzę udanej imprezy. Będę z Wami duchem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzięki uprzejmości Matam mamy coś takiego: Lokalizacja Choć może dokładnie to nie wskazuje ale pokaże Wam orientację w terenie. Można dojechać samochodem i to po utwardzonej drodze - niestety na prezentowanej mapce tej drogi nie ma, ale pamiętajcie ulicą Zaściankowa do końca i prosto (w górę) uklepaną drogą do końca !!! Od końca ulicy Zaściankowej to jakieś 300 m jeszcze - Traficie na 100% OK a jak przywiozę również dziecię to nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzięki uprzejmości Matam mamy coś takiego: Lokalizacja Choć może dokładnie to nie wskazuje ale pokaże Wam orientację w terenie. Można dojechać samochodem i to po utwardzonej drodze - niestety na prezentowanej mapce tej drogi nie ma, ale pamiętajcie ulicą Zaściankowa do końca i prosto (w górę) uklepaną drogą do końca !!! Od końca ulicy Zaściankowej to jakieś 300 m jeszcze - Traficie na 100% OK a jak przywiozę również dziecię to nic się nie stanie pewnie, że przywieź (bo ja też przywożę ) jeśli dobrze liczę to dzieci będzie tak koło 15szt - będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 pewnie, że przywieź (bo ja też przywożę ) jeśli dobrze liczę to dzieci będzie tak koło 15szt - będzie się działo Domowe przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 08.09.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Peterz, zapytaj koleżankę kto wyliczał jej podłogówkę i jak zachowuje się firma przy reklamacjach? Czy pan Muża robił ogrzewanie Tobie i czy on pracuje w KTM? odpowiedź poszła na priva .. trobe - moja wczorajsza wiadomość do Ciebie jest wciąż uwięziona w skrzynce nadawczej Muratora i nijak nie chce wyjść .. - proszę podaj jakiś email .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? 18. Jacek o Ania To by było 46 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion hhmmmm....ogorki jak tam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wszystkich znow sie popsulo...mow ze postow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? 18. Jacek o Ania To by było 46 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion hhmmmm....ogorki jak tam????? ja kupiłam od gospodarza-ogrodnika 5kg pomidorów - to wspomogę nieco Tomadynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania To by było 50 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion P.S. Ogórki gotowe Auto załadowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 08.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania To by było 50 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion P.S. Ogórki gotowe Auto załadowane Witam wszystkich! Ja też chętnie dołączę wraz z moją córką. Czy będą jakieś dzieci w wieku 12-13 lat? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pozdrawiam wieczorowo Zakupy na ognisko były zrobione ... Były bo pojawili sie goście i jutro znowu na zakuppy Pogoda w 1 19 stopni wiec w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 To by było 50 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. byłam sceptyczna w stosunku do pomysłu oznakowania siebie i mich chłopców, ale wobec powyższego.......karteczki już mam gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 To by było 50 osób ale będzie fajnie już wam zazdroszczę tego spotkania mam nadzieję że pogoda dopisze i że będzie jakaś relacja foto dla nieobecnych miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts