delf 08.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Monka, gdzieś ty kobieto natłukła 7 tys. postów Słuchajcie, mamy w grupie przedstawicielke "Oświeconego Olimpu"! (cokowleik by to znaczyło) czy tylko ja tego nie zauwazyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Monka, gdzieś ty kobieto natłukła 7 tys. postów Słuchajcie, mamy w grupie przedstawicielke "Oświeconego Olimpu"! (cokowleik by to znaczyło) czy tylko ja tego nie zauwazyłam? Eee no nie jestem sama na tym Olimpie Teska też jest oświecona i Maksiu Co ja poradzę że lubię sobie pogadać tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków chyba 2 zadanie na 5 mozliwych były z ulamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków chyba 2 zadanie na 5 mozliwych były z ulamków Stary, kochany Kazior! Nic się nie zmienił I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania 19. Pecularis + córka To będą 52 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion. Bedzie moja córka w wieku 14 lat. Ja karteczki z imionami też mam już przygotowane - tak bedzie prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków chyba 2 zadanie na 5 mozliwych były z ulamków Stary, kochany Kazior! Nic się nie zmienił I dobrze. oj nie dobrze,nie dobrze-dzisiaj synus stwierdził, ze teraz to napewno juz nie poszedl by na lekarza bo cos tam uslyszał,zefizyka jets ważna i potrzebna na studiach medycznych -nie wymadrzam sie bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam wieczorkiem Mialam dzisiaj chwilę grozy, dzwoni do mnie pani, że mój luby nie stawił się na busa na lotnisku Tegel, chociaż samolot przyleciał godzinę wcześniej, dzwoni za godzine ze tez nie ma, ja juz najczarniejsze wizje, bo wiedziałam że lotnisko które było blisko jest w remoncie i mieli ich przewozić 2 godziny gdzieś na inne, a kraj dziki to wszystko się może zdarzyć Istny koszmar nie miałam pojęcia co robić aż dostalam smsa że nie wylecial z powodu brzydkiej pogody i dalej nic i tak czekam z uspokajaczem na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie ma nikogo Czyzby wszyscy poszli juz spać by nabrać sił przed jutrzejszą imprezką, ale Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 życze wszystkim miłej zabawy-tez bym chciała ale ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dawno nie otwierałam stronki a przy ostatnich kłopotach to prawie cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 08.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja też chętnie zawitam na ognisko do tomadyny i chętnie poznam forumowiczów z grupy szczecińskiej może to i owo doradzę w sprawie instalacji i kominków wodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja też chętnie zawitam na ognisko do tomadyny i chętnie poznam forumowiczów z grupy szczecińskiej może to i owo doradzę w sprawie instalacji i kominków wodnych To ognisko FORUM-owe, ja tu tylko sprzątam więc zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 oooo..... A już myslałam, że wszyscy smacznie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 08.09.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania 19. Pecularis + córka To będą 52 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion. Bedzie moja córka w wieku 14 lat. Ja karteczki z imionami też mam już przygotowane - tak bedzie prościej. To brakujące przy mnie to żoncia Izunia (taka dwa w jednym) i córcia Adusia lat 4. Jak się Izunia do jutra w całości utrzyma to postaramy sie być. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam wieczorkiem Mialam dzisiaj chwilę grozy, dzwoni do mnie pani, że mój luby nie stawił się na busa na lotnisku Tegel, chociaż samolot przyleciał godzinę wcześniej, dzwoni za godzine ze tez nie ma, ja juz najczarniejsze wizje, bo wiedziałam że lotnisko które było blisko jest w remoncie i mieli ich przewozić 2 godziny gdzieś na inne, a kraj dziki to wszystko się może zdarzyć Istny koszmar nie miałam pojęcia co robić aż dostalam smsa że nie wylecial z powodu brzydkiej pogody i dalej nic i tak czekam z uspokajaczem na wiadomości troche cię popodnoszę na duchu najwazniejsze, że sie odezwał, pewnie sam jest wkurzony, że tak to wszytsko długo trwa i kombinuje, jak tu najszybciej do domu wrócić...ech my to się mamy nie cierpię tych samolotów, helikopterów i braku zasięgu..zasięg powinien być wszędzie! Nie martw się i nie "uspokajaj" się za intensywnie, bo mąż będzie zawiedziony Udanego weekendu! W końcu wróci - zawsze wracają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 08.09.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania 19. Pecularis + córka To będą 52 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion. Bedzie moja córka w wieku 14 lat. Ja karteczki z imionami też mam już przygotowane - tak bedzie prościej. Też już mam karteczki przygotowane ale wciąż nie jest pewne czy przyjedziemy. A czy trzeba mieć jakiegoś kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A czy trzeba mieć jakiegoś kija? najlepiej takiego, z którego leci piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Wstawać śpiochy Słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 troche cię popodnoszę na duchu najwazniejsze, że sie odezwał, pewnie sam jest wkurzony, że tak to wszytsko długo trwa i kombinuje, jak tu najszybciej do domu wrócić...ech my to się mamy nie cierpię tych samolotów, helikopterów i braku zasięgu..zasięg powinien być wszędzie! Nie martw się i nie "uspokajaj" się za intensywnie, bo mąż będzie zawiedziony Udanego weekendu! W końcu wróci - zawsze wracają! Własnie dostałam sms-a że leci, ma byc o tej samej porze co wczoraj, dobowe opóżnienie. Ale nigdy wczesniej nie było tak ze nie przyleciał i dlatego moje zdenerwowanie Zawsze musi byc ten perwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 pozdrawiam sobotnio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts