delf 09.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No nareszcie mi się udało! A to niespodzianka dla całej grupy! Ci, którzy nie mogli być na spotkaniu, oto "ognicho" z całym zapleczem- przychodzi do Was! Serdecznie podrawiam! Pecularis. moze ktos pokaze więcej zdjęc i odrazu z opisem? sorry ze nie moglem byc pozdrawiam m. ps. jako praojciec zatwierdzam wiosek Delf, Tomadyna zostałeś mianowany na Grupowego Forumowego Organizatora Imprez ps2. jakby ktos mial zdjecia i mial problem z ich zamieszczeniem to prosze przyslac do mnie mailem, pomoge Napisz jak to zrobić - będzie wygodniej i nauka na przyszłość. Mysle, że Maksiu myslał nie o nauce, a raczej o umieszczeniu zdjęć na jego stronie, prawda? Tam już są wcześniejesze spotkania i kilka domków z naszego Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=2&id=52661&r=0 RATUNKU POMOCY - jak wkleić fotkę by się wyświetliła lub te miniaturki jak poniżej ????? ROBERT ten link, co go podajesz, musisz skopiować na otwartym już w albumie zdjęciu, bo podałeś go "za szybko", rozbijamy nosy na wejściu do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=2&id=52661&r=0 RATUNKU POMOCY - jak wkleić fotkę by się wyświetliła lub te miniaturki jak poniżej ????? ROBERT ten link, co go podajesz, musisz skopiować na otwartym już w albumie zdjęciu, bo podałeś go "za szybko", rozbijamy nosy na wejściu do albumu jest już nowy link w tym miejscu ale dalej nie wiem jak zrobić by fotka wyświetlała się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=2&id=52661&r=0 RATUNKU POMOCY - jak wkleić fotkę by się wyświetliła lub te miniaturki jak poniżej ????? ROBERT ten link, co go podajesz, musisz skopiować na otwartym już w albumie zdjęciu, bo podałeś go "za szybko", rozbijamy nosy na wejściu do albumu jest już nowy link w tym miejscu ale dalej nie wiem jak zrobić by fotka wyświetlała się na forum widzę własnie, że straśnie walczycie, post był zmieniany już 7 razy Ja robie tak: zdjęcie ładuję do Onet Albumu, widze je tam, klikam na nie i sobie oglądam, klikam prawym klawiszem myszy na właściwości i kopiuję adres, następnie w 8 poście klikam "Img" i wklejam link. No i zawsze wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Dziękujemy Wszystkim. Było nam niezmiernie miło poznać Was wszystkich oraz gościć na naszym poletku. Za chwilę na mojej stronie ze zdjęciami postaram się umieścić więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 HA, HA - drobne techniczne problemy ale dzięki pomocy ( za którą dziękuję ) opanowałem "trudną" sztukę wklejania. Teraz już będzie z górki Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 09.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ja również dziękuję za miłe przyjęcie mojej skromnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No nareszcie mi się udało! A to niespodzianka dla całej grupy! Ci, którzy nie mogli być na spotkaniu, oto "ognicho" z całym zapleczem- przychodzi do Was! Serdecznie podrawiam! Pecularis. moze ktos pokaze więcej zdjęc i odrazu z opisem? sorry ze nie moglem byc pozdrawiam m. ps. jako praojciec zatwierdzam wiosek Delf, Tomadyna zostałeś mianowany na Grupowego Forumowego Organizatora Imprez ps2. jakby ktos mial zdjecia i mial problem z ich zamieszczeniem to prosze przyslac do mnie mailem, pomoge Napisz jak to zrobić - będzie wygodniej i nauka na przyszłość. Mysle, że Maksiu myslał nie o nauce, a raczej o umieszczeniu zdjęć na jego stronie, prawda? Tam już są wcześniejesze spotkania i kilka domków z naszego Forum. dokladnie tak jak piszesz, to wlasnie mialem na mysli pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 http://foto.onet.pl/upload/15/52/_628461_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 09.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nasi mili gospodarzehttp://www.hotofoto.pl/images/pecularis/gospodarze.jpg muszą działać na dwie ręcehttp://www.hotofoto.pl/images/pecularis/nadwierece.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 09.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Jest jeszcze jeden bardzo dobry serwer do hostowania fotek: http://www.imageshack.us/ Jest naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 10.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 witam! Serdecznie dziekujemy Tomadynie, Gosi i dziewczynkom za zorganizowanie ogniska, wszystkim za bardzo licznie przybycie i miłe towarzystwo. Bedziemy bardzo miło wspominac 9 wrzesnia:-). ulanka i Peter Z + Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło z góry dziekuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam niedzielnie Widzę, że imprezka była fajowa Szkoda, że nie moglismy przyjechać U nas też była imprezka, w mniejszym gronie ale też było wesoło - taka spóżniona wiecha bo gospodarza nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło z góry dziekuje pozdrawiam m. witam niedzielnie i przyłaczam sie do prosby Maksia wyraźnie było widac tylko podpisy państwa Ewar-miło mi poznac-reszta pozostaje anonimowa jak dla mnie w dalszym ciagu-oczywiście nie pomijając mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież byłem. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 10.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 prawda:-). Zaraz dam kilka dosłownie zdjęc - Jesteś i Ty, i Twoja zona i Coreczka:-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 10.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://ulaz.wrota.net/ognisko/ trochę przesadziłam, ze jestes na kilku zdjęciach, ale przynajmniej na jednym jestes:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 10.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wszystkich niedzielnie, dziękujemy za super imprezkę i fotki. Specjalne podziękowania dla Grupowego Forumowego Organizatora Imprez. Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts