Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

No nareszcie mi się udało!

A to niespodzianka dla całej grupy! Ci, którzy nie mogli być na spotkaniu, oto "ognicho" z całym zapleczem- przychodzi do Was!

Serdecznie podrawiam! Pecularis.

moze ktos pokaze więcej zdjęc i odrazu z opisem?

sorry ze nie moglem byc

pozdrawiam

m.

ps. jako praojciec zatwierdzam wiosek Delf, Tomadyna zostałeś mianowany na Grupowego Forumowego Organizatora Imprez

ps2. jakby ktos mial zdjecia i mial problem z ich zamieszczeniem to prosze przyslac do mnie mailem, pomoge

Napisz jak to zrobić - będzie wygodniej i nauka na przyszłość.

Mysle, że Maksiu myslał nie o nauce, a raczej o umieszczeniu zdjęć na jego stronie, prawda? Tam już są wcześniejesze spotkania i kilka domków z naszego Forum.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=2&id=52661&r=0

RATUNKU POMOCY - jak wkleić fotkę by się wyświetliła lub te miniaturki jak poniżej ?????

ROBERT

ten link, co go podajesz, musisz skopiować na otwartym już w albumie zdjęciu, bo podałeś go "za szybko", rozbijamy nosy na wejściu do albumu :wink:

RATUNKU POMOCY - jak wkleić fotkę by się wyświetliła lub te miniaturki jak poniżej ?????

ROBERT

ten link, co go podajesz, musisz skopiować na otwartym już w albumie zdjęciu, bo podałeś go "za szybko", rozbijamy nosy na wejściu do albumu :wink:

jest już nowy link w tym miejscu ale dalej nie wiem jak zrobić by fotka wyświetlała się na forum

ROBERT

jest już nowy link w tym miejscu ale dalej nie wiem jak zrobić by fotka wyświetlała się na forum

widzę własnie, że straśnie walczycie, post był zmieniany już 7 razy :lol:

Ja robie tak: zdjęcie ładuję do Onet Albumu, widze je tam, klikam na nie i sobie oglądam, klikam prawym klawiszem myszy na właściwości i kopiuję adres, następnie w 8 poście klikam "Img" i wklejam link. No i zawsze wychodziło.

No nareszcie mi się udało!

A to niespodzianka dla całej grupy! Ci, którzy nie mogli być na spotkaniu, oto "ognicho" z całym zapleczem- przychodzi do Was!

Serdecznie podrawiam! Pecularis.

moze ktos pokaze więcej zdjęc i odrazu z opisem?

sorry ze nie moglem byc

pozdrawiam

m.

ps. jako praojciec zatwierdzam wiosek Delf, Tomadyna zostałeś mianowany na Grupowego Forumowego Organizatora Imprez

ps2. jakby ktos mial zdjecia i mial problem z ich zamieszczeniem to prosze przyslac do mnie mailem, pomoge

Napisz jak to zrobić - będzie wygodniej i nauka na przyszłość.

Mysle, że Maksiu myslał nie o nauce, a raczej o umieszczeniu zdjęć na jego stronie, prawda? Tam już są wcześniejesze spotkania i kilka domków z naszego Forum.

dokladnie tak jak piszesz, to wlasnie mialem na mysli :D

pozdrawiam

m.

Zapraszam do galerii:

Zdjęcia z ogniska

Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. 8)

gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło

z góry dziekuje

pozdrawiam

m.

Zapraszam do galerii:

Zdjęcia z ogniska

Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. 8)

gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło

z góry dziekuje

pozdrawiam

m.

witam niedzielnie i przyłaczam sie do prosby Maksia :lol: wyraźnie było widac tylko podpisy państwa Ewar-miło mi poznac-reszta pozostaje anonimowa jak dla mnie w dalszym ciagu-oczywiście nie pomijając mnie :lol: