EWAR 10.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 A może tak: http://img179.imageshack.us/img179/9862/zforumpodpisyqv1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież byłem. Prawda? jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert ) no właśnie nie mogę cię wypatrzyć i tak sie zastanawiam czy aż tak się zmieniłaś To kiedy kolejna impreza żałuję że nie mogłam być na ognisku ale mieliśmy festyn w Mierzynie, zbieraliśmy kaskę na utworzenie świetlicy środowiskowej....tochę musiałam pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 EWAR fajny pomysł z tymi podpisami Ulanka ciebie też mogę wypatrzyć na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no właśnie nie mogę cię wypatrzyć i tak sie zastanawiam czy aż tak się zmieniłaś To kiedy kolejna impreza żałuję że nie mogłam być na ognisku ale mieliśmy festyn w Mierzynie, zbieraliśmy kaskę na utworzenie świetlicy środowiskowej....tochę musiałam pomóc. pewnie, że się zmieniłam, na lepsze, oczywiście, na lepsze to ja ze sprawczynią mojego zniknięcia - Asią http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=57 a tu z moimi chłopcami http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56 Nieobecność jest ci wybaczona, ale następnym razem proszę się bardziej wykazać logistycznie i jednak przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nieobecność jest ci wybaczona, ale następnym razem proszę się bardziej wykazać logistycznie i jednak przyjechać ok. to kiedy następny raz pewnie, że się zmieniłam, na lepsze, oczywiście, na lepsze no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja też dołączam do podziękowań - Tomadyna i cała grupa - było świetnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 10.09.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Podziękowań ciąg dalszy Tomadyna - tytuł Forumowego Organizatora Imprez słusznie Ci się należy Dziękujemy za zabawęSzkoda że mogliśmy być tak krótko:(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://ulaz.wrota.net/ognisko/ trochę przesadziłam, ze jestes na kilku zdjęciach, ale przynajmniej na jednym jestes:-) Jestem ale ze wzrokiem w ziemię. Tak czy inaczej, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież byłem. Prawda? jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert ) O faktycznie, nie zauważyłem. Ale chyba i Ty tam jesteś (mam nadzieję, że Cię nie mylę z kimś innym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a tu z moimi chłopcami http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56 i ze mną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ale się rozpisałem... sam siebie nie poznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? ...z dawnego avatara, mam dobrą pamięć wzrokową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja też dołączam do podziękowań - Tomadyna i cała grupa - było świetnie. Pozdrawiam. na której fotce można cię zobaczyć? Dziękuję wam wszystkim za zdjęcia, przynajmniej w taki sposób mogę was poznać oczywiście tych których udaje mi się zidentyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? ...z dawnego avatara, mam dobrą pamięć wzrokową ... ooo ciekawe, zaintrygowałaś mnie. A co to jest avatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://ulaz.wrota.net/ognisko/ trochę przesadziłam, ze jestes na kilku zdjęciach, ale przynajmniej na jednym jestes:-) Jestem ale ze wzrokiem w ziemię. Tak czy inaczej, dzięki. za to u Tomadyny na serwerze jest cię aż nadto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a tu z moimi chłopcami http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56 i ze mną ... no przecież mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja też dołączam do podziękowań - Tomadyna i cała grupa - było świetnie. Pozdrawiam. na której fotce można cię zobaczyć? Dziękuję wam wszystkim za zdjęcia, przynajmniej w taki sposób mogę was poznać oczywiście tych których udaje mi się zidentyfikować obawiam sie, że tuz przed przyjściem spóźnialskiej "przez bachora" trobe wszyscy pochowali aparaty trzeba będzie wkleić tu jakieś inne, może paszportowe, trobe, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ... ooo ciekawe, zaintrygowałaś mnie. A co to jest avatar? to to, po lewej stronie pod "Klausem" - obecnie z projektem domu, u mnie np. jest wkur.....y pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts