Asia i Robert 10.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ha, ha ha, a my mamy trobe na fotce z ogniska - ale nie wklejam bez zgody na prezentację wizerunku Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? ...z dawnego avatara, mam dobrą pamięć wzrokową ... ooo ciekawe, zaintrygowałaś mnie. A co to jest avatar? czym zaintrygowałam? avatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ha, ha ha, a my mamy trobe na fotce z ogniska - ale nie wklejam bez zgody na prezentację wizerunku Robert trobe prawda że się zgadzasz? Ulanka już cię widzę i delf też z radością odkryłam że u Tomadyny było parę stron zdjęć ot blondynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 10.09.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ha, ha ha, a my mamy trobe na fotce z ogniska - ale nie wklejam bez zgody na prezentację wizerunku Robert trobe prawda że się zgadzasz? Ulanka już cię widzę i delf też z radością odkryłam że u Tomadyny było parę stron zdjęć ot blondynka... Tak dla jasności zdjęć jest 111 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Tak dla jasności zdjęć jest 111 szt. już teraz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? ...z dawnego avatara, mam dobrą pamięć wzrokową nie było mnie...miałam gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://ulaz.wrota.net/ognisko/ trochę przesadziłam, ze jestes na kilku zdjęciach, ale przynajmniej na jednym jestes:-) Jestem ale ze wzrokiem w ziemię. Tak czy inaczej, dzięki. za to u Tomadyny na serwerze jest cię aż nadto! ... hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a tu z moimi chłopcami http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56 i ze mną ... no przecież mówię ... a no to jak tak, to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 tomadyna - wielkie dzięki za super przyjęcie było bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? ...z dawnego avatara, mam dobrą pamięć wzrokową ... ooo ciekawe, zaintrygowałaś mnie. A co to jest avatar? czym zaintrygowałam? avatarem Tak, myślałem, że to nazwa jakieś firmy. Ale, wracając do twojej pamięci wzrokowej to raczej nigdy nie publikowałem swego prawdziwego wizerunku. Więc mamy tu do czynienia raczej z intuicją (kobiecą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ... ooo ciekawe, zaintrygowałaś mnie. A co to jest avatar? to to, po lewej stronie pod "Klausem" - obecnie z projektem domu, u mnie np. jest wkur.....y pies ... aaa poniał. No, no... Ale to forum wzbogaca człowiekowi słownictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ale, wracając do twojej pamięci wzrokowej to raczej nigdy nie publikowałem swego prawdziwego wizerunku. Więc mamy tu do czynienia raczej z intuicją (kobiecą). a, wiesz, że coś w tym jest, bo jakby mnie ktoś przed ogniskiem spytał, jak sobie ciebie wyobrażam, no jakis policjant kazał opisać do portretu pamięciowego, to tak bym sobie ciebie własnie wyobrażała..zamotałam, a chodzi o to, że w żaden sposób nie byłam na ognisku zaskoczona, jakbym cie gdzieś widziała....albo moja intuicja (gdzie ona chodzi po nocach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 10.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam grupę. Tomadyna (Tomek i Gosia) - świetna organizacja, rewelacyjne wykonanie, ogórki świetne - posiadały walory smakowe i dźwiękowe (chrupkie), pogoda dopisła i forumowicze również. Wielkie dzięki. Tylko POWTÓRZYĆ!!!!!!! Real równie barzdo dobry jak net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ale, wracając do twojej pamięci wzrokowej to raczej nigdy nie publikowałem swego prawdziwego wizerunku. Więc mamy tu do czynienia raczej z intuicją (kobiecą). no nie wiem co o tym sądzić, spojrzałam na fotkę i pomyślałam że to ty, bo podobny do osobnika w okularach ze zdjęcia w avatarze którego miałeś wcześniej. Intuicja też mnie raczej nie zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam grupe Czy ktos moglby podac jakis kontakt na czarnoziem? najchetniej z prawobrzeza co bym nie mial za daleko, ale bede wdzieczny za kazdy namiar, nawet z drugiego konca Szczecina. Moze ktos tez sie orientuje ile wywrotka tego rarytasu dzis kosztuje? dzieki z gory i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam grupe Czy ktos moglby podac jakis kontakt na czarnoziem? najchetniej z prawobrzeza co bym nie mial za daleko, ale bede wdzieczny za kazdy namiar, nawet z drugiego konca Szczecina. Moze ktos tez sie orientuje ile wywrotka tego rarytasu dzis kosztuje? dzieki z gory i pozdrowienia zerknij na Listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ....albo moja intuicja (gdzie ona chodzi po nocach ) Faktycznie, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 11.09.2006 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam grupe Czy ktos moglby podac jakis kontakt na czarnoziem? najchetniej z prawobrzeza co bym nie mial za daleko, ale bede wdzieczny za kazdy namiar, nawet z drugiego konca Szczecina. Moze ktos tez sie orientuje ile wywrotka tego rarytasu dzis kosztuje? dzieki z gory i pozdrowienia zerknij na Listę dzieki delf odnalazlem Twoj glos na liscie (tabaka ze mnie) a moze ktos jeszcze ma jakis dobry kontakt? wstawajcie !!!! czas do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.09.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam też Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts