Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

ha, ha ha, a my mamy trobe na fotce z ogniska - ale nie wklejam bez zgody na prezentację wizerunku :D

Robert

trobe prawda że się zgadzasz? :lol:

Ulanka już cię widzę i delf też :roll: z radością odkryłam że u Tomadyny było parę stron zdjęć :oops: ot blondynka...

Tak dla jasności zdjęć jest 111 szt. :D

Tomek musisz zrobić chyba specjalny odwoływacz do tych zdjęć bo nie wiem gdzie ich szukać.

A ja swoje zdjęcia wyślę do Maksia niech tam będzie dokument z kolejnego spotkania forumowego

witam poniedziałkowo

no proszę człek z oka spuści, a oni zaraz ognisko sobie robią :wink:

jak poczytałam o spotkanku też kciałam, ale nie zdążyłam się wpisać na listę, a na wkręta przecież nie wypadało :lol:

cóż, może następnym razem

pozdrawiam wsiech i lecę do roboty

No tak jakiś powód trzeba podać ze się nie chciało przyjść 8)

Pisałem że lista była tylko potrzebna do określenia wielkości przedsięwzięcia.

Tomek musisz zrobić chyba specjalny odwoływacz do tych zdjęć bo nie wiem gdzie ich szukać.

A ja swoje zdjęcia wyślę do Maksia niech tam będzie dokument z kolejnego spotkania forumowego

dokument jest juz na stronie, dzieki za zdjecia

pozdrawiam

m.

Na serwerze u Tomadyny umieściłam podpisane zdjęcia zrobione przez Tomadynę.

Niestety nie udało mi sie wszytskich rozpoznać, tym bardziej, że sie ociupinke spóźniłam na ognisko :wink: . jesli chcecie to podrzućcie mi info w stylu: blondyna w fioletowej bluzce, to ..... itp. To podpisze i innych. :D

Na serwerze u Tomadyny umieściłam podpisane zdjęcia zrobione przez Tomadynę.

Niestety nie udało mi sie wszytskich rozpoznać, tym bardziej, że sie ociupinke spóźniłam na ognisko :wink: . jesli chcecie to podrzućcie mi info w stylu: blondyna w fioletowej bluzce, to ..... itp. To podpisze i innych. :D

super Delf, ale gdyby udalo Ci sie podpisac np. to zdjęcie -> http://212.244.189.200/pics/ognisko090906/P9090031.jpg to byłby chyba komplet :D

wrzuciłem na serwer tomadyny oryginał tego zdjęcia

pozdrawiam

m.

na której fotce można cię zobaczyć?

Dziękuję wam wszystkim za zdjęcia, przynajmniej w taki sposób mogę was poznać :D oczywiście tych których udaje mi się zidentyfikować :wink:

obawiam sie, że tuz przed przyjściem spóźnialskiej "przez bachora" trobe wszyscy pochowali aparaty 8) trzeba będzie wkleić tu jakieś inne, może paszportowe, trobe, hmm?

Eee tam, paszportowe. Mam takie fajne zdjęcie z pierwszego dowodu osobistego. Jestem tam całkiem, całkiem...