Didi 11.09.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam! Również chcę podziekować za super organizację spotkania dla Tomadyny i popieram wnisek o miano SUPER ORGANIZATORA, a dla Jaca za super bułki - ich zapach jeszcze czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A może tak: http://img179.imageshack.us/img179/9862/zforumpodpisyqv1.jpg Ewa (czy Daniel?) ja nie umię robić takich wklejanek więc poproszę o zapisanie i wskazanie mnie, mojego męża i mojej córki na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ha, ha ha, a my mamy trobe na fotce z ogniska - ale nie wklejam bez zgody na prezentację wizerunku Robert trobe prawda że się zgadzasz? Ulanka już cię widzę i delf też z radością odkryłam że u Tomadyny było parę stron zdjęć ot blondynka... Tak dla jasności zdjęć jest 111 szt. Tomek musisz zrobić chyba specjalny odwoływacz do tych zdjęć bo nie wiem gdzie ich szukać. A ja swoje zdjęcia wyślę do Maksia niech tam będzie dokument z kolejnego spotkania forumowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tomek musisz zrobić chyba specjalny odwoływacz do tych zdjęć bo nie wiem gdzie ich szukać. A ja swoje zdjęcia wyślę do Maksia niech tam będzie dokument z kolejnego spotkania forumowego Dla DIDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tomek musisz zrobić chyba specjalny odwoływacz do tych zdjęć bo nie wiem gdzie ich szukać. A ja swoje zdjęcia wyślę do Maksia niech tam będzie dokument z kolejnego spotkania forumowego Dla DIDI Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 witam poniedziałkowo no proszę człek z oka spuści, a oni zaraz ognisko sobie robią jak poczytałam o spotkanku też kciałam, ale nie zdążyłam się wpisać na listę, a na wkręta przecież nie wypadało cóż, może następnym razem pozdrawiam wsiech i lecę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 witam poniedziałkowo no proszę człek z oka spuści, a oni zaraz ognisko sobie robią jak poczytałam o spotkanku też kciałam, ale nie zdążyłam się wpisać na listę, a na wkręta przecież nie wypadało cóż, może następnym razem pozdrawiam wsiech i lecę do roboty No tak jakiś powód trzeba podać ze się nie chciało przyjść Pisałem że lista była tylko potrzebna do określenia wielkości przedsięwzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 INFORMACJA Na ognisku ktoś zostawił koc niebiesko-czerwony !! - nie będę pobierał opłaty od znaleźnego , więc właściciel bez obaw może się ze mną skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 11.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam poniedziałkowo grupkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja też witam i podziwiam ogniskowe zdjęcia. Szkoda, że nie było mnie w ten weekend w Szczecinie. Mam nadzieję, że następnym razem lepiej się zsynchronizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 11.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Dziękuję wszystkim za wspaniałe sobotnie spotkanie Mój ścisły umysł wyliczył, że jeszcze 5 takich ognisk i będę mogła powiedzieć że wszystkich poznałam (w realu oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tomek musisz zrobić chyba specjalny odwoływacz do tych zdjęć bo nie wiem gdzie ich szukać. A ja swoje zdjęcia wyślę do Maksia niech tam będzie dokument z kolejnego spotkania forumowego dokument jest juz na stronie, dzieki za zdjecia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.09.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Specjalnie dla FORUM-owiczów utworzyłem serwer FTP byście mogli wgrać tam zdjęcia ze swoich aparatów - zbiorę je wtedy wszystkie i udostępnię Maksiowi. Tu można wrzucać zdjęcia z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.09.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Na serwerze u Tomadyny umieściłam podpisane zdjęcia zrobione przez Tomadynę. Niestety nie udało mi sie wszytskich rozpoznać, tym bardziej, że sie ociupinke spóźniłam na ognisko . jesli chcecie to podrzućcie mi info w stylu: blondyna w fioletowej bluzce, to ..... itp. To podpisze i innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Na serwerze u Tomadyny umieściłam podpisane zdjęcia zrobione przez Tomadynę. Niestety nie udało mi sie wszytskich rozpoznać, tym bardziej, że sie ociupinke spóźniłam na ognisko . jesli chcecie to podrzućcie mi info w stylu: blondyna w fioletowej bluzce, to ..... itp. To podpisze i innych. super Delf, ale gdyby udalo Ci sie podpisac np. to zdjęcie -> http://212.244.189.200/pics/ognisko090906/P9090031.jpg to byłby chyba komplet wrzuciłem na serwer tomadyny oryginał tego zdjęcia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.09.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Maksiu zrobiłam, co mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Maksiu zrobiłam, co mogłam spoko... moze ktos inny podpisze zdjecie grupowe dzieki i pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.09.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 na której fotce można cię zobaczyć? Dziękuję wam wszystkim za zdjęcia, przynajmniej w taki sposób mogę was poznać oczywiście tych których udaje mi się zidentyfikować obawiam sie, że tuz przed przyjściem spóźnialskiej "przez bachora" trobe wszyscy pochowali aparaty trzeba będzie wkleić tu jakieś inne, może paszportowe, trobe, hmm? Eee tam, paszportowe. Mam takie fajne zdjęcie z pierwszego dowodu osobistego. Jestem tam całkiem, całkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts